OnePlus Arvostelua

: 2
0% ostaisi täältä uudelleen

Eniten ääniä arvostelu

  2024-05-22
OnePlus Nord CE -puhelin
Tilasin OnePlus Nord CE -puhelimen oneplus.in -verkkosivustolta ja tein maksun. Kun tilasin sen, ... Lue lisää
Reeta Paavola

Arvostelua (2)

  (0)

 (0)

  (2)

  (0)

  (0)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  OnePlus Nord CE -puhelin

  Tilasin OnePlus Nord CE -puhelimen oneplus.in -verkkosivustolta ja tein maksun. Kun tilasin sen, he lupasivat toimittaa sen seuraavana päivänä. Nyt on kulunut jo 8 päivää enkä ole vieläkään saanut tilaustani. Verkkosivusto näyttää tilauksen tilaksi "Lähtevä tilaus". Tutkimuksen jälkeen selvisi, että tämä yritys on kiinalainen brändi ja osa Oppoa. Suosittelen välttämään tilaamasta mitään tästä sivustosta.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ostopäätös

  Olen tosi pettynyt siihen, miten sain asiakaspalvelua OnePlussalta. Puhelimeni näytölle tuli outo vaaleanpunainen viiva sen jälkeen kun tein ohjelmistopäivityksen. Löysin OnePlussan yhteisösivustolta tiedon, että he tarjoavat ilmaisia näytönvaihtoja jopa takuun ulkopuolella oleviin puhelimiin. Otin yhteyttä WhatsApp-tukitiimiin ja mulle vastasi asiakaspalvelija nimeltä K Raj. Kerroin kaikki yksityiskohdat, mutta silti agentti vaati, että mun pitäisi mennä OnePlussan palvelukeskukseen, jotta insinöörit voisivat diagnosoida laitteeni. En saanut selkeää vastausta kysymykseeni ilmaisesta näytönvaihdosta.


Muut katsoivat