e-ville

Kaikki arvostelut

e-ville

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

R
Rahkajärvi
Joo kylläpä kestää toimittaa paria poltinta ja Ville näyttää ihan apinalta noissa sähköposti mainoksissaLue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Pitkä toimitusaika

  Joo kylläpä kestää toimittaa paria poltinta ja Ville näyttää ihan apinalta noissa sähköposti mainoksissa


Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

e-ville

Kiinan markkinat voisivat olla mitä mainioin vaihtoehto edullisen elektroniikan ja tuotteiden löytämiseksi, mikäli tietää mitä tehdä. Kuitenkin siihen ryhtyminen ulkomaalaisen, huonosti käännetyn, verkkokaupan tai isomman toimijan kautta voi olla haastavaa. Mutta, onko olemassa kotimaista toimijaa tätä varten? E-Ville voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

E-Villestä
E-Ville on suomalaisomisteinen, 28:n työntekijän verkkokauppa, jolla on jo ollut yli 500 000 suomalaista asiakasta ja yli 55 000 uutiskirjeen tilaajaa. E-Ville syntyi Villen ansiosta, tarkemmin sanottuna, perustaja Ville Majasen ansiosta. Hän saapui Hong Kongiin vuonna 2006 tammikuussa vaihtoon, siitä hän sai innoitteen perustaa myöhemmin verkkokaupan sinne, mutta ennen sitä hän alkoi myymään Huuto.netissä lukuisia elektroniikkaan liittyviä tuotteita. Vasta syyskuussa 2007 Ville perusti Hong Kongissa oman verkkokauppansa, jossa hänellä oli 3 työntekijää, ja toimisto oli hänen asuntonsa olohuoneessa. Elokuussa 2013 E-Villellä oli jo yli 20 työntekijää ja myynti oli yli 10000 tuotetta kuukaudessa Suomeen, Ruotsiin ja Espanjaan.Heinäkuussa 2014 E-Ville avasi toimipisteen Mäntsälään, Suomeen ja muut toimistot sijaitsevat Hong Kongissa, Shenzenissä. E-Villen asiakaspalvelu toimii osoitteessa: asiakaspalvelu@e-ville.com Yhdystiellä 1, Mäntsälässä sijaitsee myös E-Villen myymälä Suomessa.

E-Villen tuotteet ja palvelut
E-Ville pääasiassa erikoistunut kiinalaisten tuotteiden, elektroniikan, maahantuontiin ja verkkokauppatoimintaan suomalaisille asiakkaille. E-Villen tuotteet ovat löydettävissä verkkokaupan vasemman laidan valikossa, josta löytyy kategorioittain erilaisia tuotekategorioita, kuten suosituksia arkeen, pyöräily & liikunta, autoilu & ja työkalut, kodinelektroniikka, PC-tarvikkeet ja koti & vapaa-aika. Tämän lisäksi löytyy suositeltavia bestsellereitä ja poistomyyntiä sekä muita alennuksessa olevia tuotteita, mikäli mielii shoppailla satunnaisesti jotain lisäarvoa tuottavaa. Palvelun toimitusaika on 1-3 arkipäivää, mikäli Mäntsälän varastosta löytyy tuote, ja toimitus on ilmainen yli 70€ tilauksille. Kaikkiin tilauksin saa 30 pv ilmaisen palautusoikeus, ja E-Ville tarjoaa myös hintatakuun, jossa hyvitetään hinnanerotuksen pankkitilille tai muulla yhdessä sopimalla tavalla.

E-Villen kanta-asiaskasohjelma kannustaa tähti- + tuotearvostelun antamiseen, sillä sellaisesta saa jopa  0,50€ asiakasrahaa ja jos mukaan liittää videoarvostelut niin on mahdollista jopa tienata 12 euroa yli 10 euron hintaisesta tuotteesta.  E-Ville vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on Instagramissa, Youtubessa, Facebookissa, Twitterissä ja Pinterestissä toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä. E-Ville tarjoaa myös uutiskirjeen, kun antaa oman sähköpostiosoitteensa, jonka avulla on mahdollista muun muassa saada tarjouksia ja alennuksia monista eri tuotteista. E-Villeltä löytyy myös blogi, jossa kerrotaan ajankohtaisista asioista ja muusta verkkokauppaan ja tuotteisiin liittyvästä.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit E-Villestä
Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.