CASETiFY

Kaikki arvostelut

CASETiFY

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

CASETiFY

Älylaitteiden määrä kasvaa maailmassa ja suurimmalla osalla meistä on yksi tai useampi älylaite, joita käytämme päivittäin. Laitteiden hinnat uusien versioiden tullessa markkinoilla ovat todella korkeat ja yhdestä laitteesta saa maksaa helposti 500 eurosta ylöspäin. Tällaisen laitteen suojaaminen on myös tärkeää ja myös siihen kannattaa panostaa. Oletko sinä ostanut juuri uuden puhelin? Tarvitset siihen sopivat kuoret ja mietit, mistä sellaiset voisi ostaa. Sopiva paikka sinulle voi olla Casetify. Lisätietoa yrityksestä Casetify saat tältä sivulta. Kerromme yrityksestä sen tuotteista ja miten tuotteita voi tilata. Toinen hyvä tapa tutustua yritykseen on vierailla sivuilla ja saada omakohtainen kokemus sivustosta. Voit myös lukea toisten käyttäjien kommentteja sivuillamme, koska arvostelu yleensä kertoo nopeasti onko kyseessä luotettava toimittaja. Haluamme, että sinä saat riittävästi tietoa, jotta voit tehdä oikean hankintapäätöksen. 

Tietoa Casetify
Casetify yritys on ollut toiminnassa lähes seitsemän vuotta. Casetify verkkosivusto on osa Casetagram yritystä, jonka kotipaikka on Hong Kong. Yritys valmistaa älylaitteita suojaavia kuoria omalla erikoisella tyylillään. Kyseessä ei siis ole tylsien perusväristen kuorien valmistaja vaan Casetify valmistaa kuoria käyttäjille, jotka kuvastavat heidän omaa tyyliään ja olemustaan.

Tuotteet ja palvelut Casetify
Casetify verkkokaupasta voit ostaa erilaisia älylaitteiden kuoria. Valikoimassa on älypuhelimien kuoret niin iPhonelle kuin myös Androidille. Kuoria on tarjolla myös iPodeille sekä iPadille ja Mac kannettaville. Erikoiseksi kuoret tekee se, että niitä suunnittelevat ihmiset ympäri maailman. Kuorien suunnittelijat ovat näkyvillä Intagramissa, jossa he monesti esittelevät kuoriaan. Näitä kuoria voi ostaa Casetify kaupasta. Saatavilla on sosiaalisen median henkilöiden kuten Camilacoelho, mjhedderman ja ivanbaaaaah suunnittelemia kuoria. Näiden lisäksi kaupassa on yhteistyökumppanien kuten Pharrell, Sarah Jessica Parker, Saint Laurent, ThomBrowne suunnittelemia kuoria. Kuorissa käytettävät materiaalit on valmistettu kierrätetyistä puhelimen kuorista.

Valmiiden desing mallien lisäksi on mahdollista suunnitella itselle täysin uniikki oma kuori kustomoinnin avulla. Casetify tarjoaa tätä palveluna asiakkailleen. Casetify verkkokauppa toimii normaalin  verkkokaupan tavoin ja voit halutessasi luoda asiakastilin verkkokauppaan. Uniikkien tuotteiden osalta kannattaa huomioida, että ne eivät ole palautuksen piirissä. Verkkokaupan ostokset toimitetaan joko tavallisen kuljetuksena tai express kuljetuksena ja käytössä on FedEx ja DHL:n lisäksi useita muita kuljetusliikkeitä. Maksutapoina verkkokaupassa on Klarna ja Afterpay. 

Verkkosivuilla on asiakaspalvelu osio, jossa on vastauksia useimpiin kysymyksiin. Täältä löytyy tietoa muun muassa tilauksen muuttamiseen, tilaukseen,  toimitukseen ja toimitusmaksuihin. Tarvittaessa voit olla myös yhteydessä asiakaspalveluun verkkolomakkeen avulla, joka löytyy verkkokaupan yhteydenotto linkin takaa. Casetify tarjoaa sivuillaan tyytyväisyys takuuta tuotteilleen mutta takuun ehdot kannattaa lukea tarkoin verkkosivuilta ja varmistaa, mitä tuotteita tyytyväisyystakuu koskee.

Suositukset, valitukset ja vinkit Casetify
Oletko sinä ostanut tuotteita Casetify verkkokaupasta? Kerro meille SuomiArvostelut sivuilla kokemuksistasi. Kaikesta palautteesta on hyötyä ja muut käyttäjät saavat tietoa ja varmistusta omille ostopäätöksilleen. Verkossa on tänä päivänä paljon sivustoja, jotka myyvät erilaisia tuotteita ja koskaan ei voi olla täysin varma niiden luotettavuudesta. Tämän takia toisen ostokokemus on hyvä tapa varmistaa luotettavuus. Sen lisäksi kannattaa kuitenkin käydä myös verkkokaupan sivuilla ja tutustua kaikkiin ehtoihin, mitä toimittajan sivuilta löytyy. Kaukaa toimitetut tuotteet voivat sisältää poikkeavia hintoja ja lisättäviä tulleja tai muuta vastaavaa. Pahimmassa tapauksessa tuotteet voivat jäädä saapumatta ja silloin kannattaa olla selvillä, keneen pitää olla yhteydessä, jotta saa rahat takaisin tai uuden tuotteen tilalle. Jätä siis oma kommenttisi verkkokaupasta Casetify tai lue toisten käyttäjien kokemuksista sivuillemme.