Zalando Lounge

Kaikki arvostelut

Zalando Lounge

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Zalando Lounge

Moni suomalainen tekee ostoksia muodin verkkokaupoissa. Erilaisia vaate-, kenkä-, asuste- ja laukkukauppoja löytyy netistä moneen eri makuun. Verkkokaupoissa voi shoppailla milloin itselle sopii ja valikoimia on monia. Verkkokaupoista löytyy yleensä koko-oppaat, sillä tuotteita ei pääse heti sovittamaan kuten paikan päällä shoppaillessa. Zalando Lounge on muodin verkkokauppa, jonka Zalando SE julkaisi Berliinin pääkonttorissa maaliskuussa 2010. Yrityksen tavoitteena on olla shoppailuklubi, joka avaa ovensa vain jäsenille. Ostosklubiin on liittynyt yli 50 miljoonaa käyttäjää ja tarjolla on tunnettuja brändejä alennetuin hinnoin. Tarjolla on päivittäin erilaisia kampanjoita, joissa myydään muodin ja lifestylen kysyttyjä merkkejä. Moni vierailee sivustolla Zalando Loungen valikoiman ja valmistajien merkkien vuoksi. Yritys kertoo vahvuudekseen muotikeskeisen ajattelun. Tarjolla on tunnettuja merkkejä ja brändejä, kansainvälisiä suunnittelijoita ja muotia. Tuotevalikoimaan kuuluu jalkineita ja vaatteita naisille, miehille ja lapsille sekä alusvaatteita, asusteita, urheiluvälineitä ja kodin tavaroita. Tuotteita on yhteensä yli 2500. Zalando ja Zalando Lounge eroavat liiketoimintamalliltaan, jossa Zalando Lounge keskittyy hetkittäisiin kampanjoihin, pitkäaikaisten valikoimien sijaan.

Palvelut
Palvelu on aloittanut alun perin nimellä Zalando Privé ja se laajeni Suomeen vuonna 2013. Tarjolla on joka päivä vaihtuvia kampanjoita, joissa myydään muodin ja lifestylen merkkituotteita. Zalando ja Zalando Lounge erovat liiketoimintamalliltaan. Zalandossa tuotevalikoima on kiinteä ja sen tarjonta keskittyy kausittaiseen valikoimaan. Zalando Loungella käynnistetään joka päivä uusia kampanjoita, jotka ovat voimassa vain tietyn ajan. Valikoimaan kuuluu kenkiä, vaatteita, asusteita, laukkuja, urheiluvaatteita, kodin tuotteita ja koruja. Verkkokaupasta löytyy tuotteita naisille, miehille ja lapsille. Yritys lupaa tarjoavansa ostoshetket aina suomeksi.

Liikeidea perustuu siihen, että yrityksellä ei ole kiinteää luetteloa tai tuotevalikoimaa, vaan Zalando Loungesta löytyy tarjouksia päivittäin. Tuotteiden ostaminen vaatii maksuttoman rekisteröitymisen, joka ei sido ostamaan mitään. Jäsenyydestä ei peritä kuukausimaksuja eikä siihen liity velvollisuuksia. Yritys lupaa, että jäsenyyden voi lopettaa heti, kun itse haluaa. Kun tuotteet myydään loppuun, niitä ei voi ostaa enää uudelleen. Palvelu vaatii kirjautumisen ja yrityksellä on asiakaspalvelu, joka auttaa joka arkipäivä. Yrityksen nettisivuilta löytyy koko-opas, jossa on hyvä huomioida, että eri muotibrändeillä on eri kokoluokitukset. Koko-opas on siis suuntaa antava. Sivuilta löytyy oppaat niin naisille, lapsille kuin miehille. Sivuilta löytyy myös tietoja kenkien ostamisesta ja sopivat koon sekä mallin löytämisestä. Yirtys kertoo, että näistä on hyötyä, sillä jokaisen jalka on eri mallinen kuten myös eri brändien luokitukset. Maksutapana toimii verkkopankkimaksu sekä eri luottokortit. Toimituksesta peritään lisämaksu ja kulut sisältävät kuljetus- ja pakkauskustannukset. Palautuksista ei veloiteta toimituskuluja. Jos asiakas kaikki tilatut tuotteet, hänelle hyvitetään vakiotoimituskulu. Jos kaikkia tuotteita ei palauteta, Zalando Lounge ei hyvitä toimituskuluja.
 

Zalando Lounge kokemuksia
Millaisia tuotteita sinä tykkäät tilata netistä? Monet löytävät verkkokaupasta tuotteita paremmilla hinnoilla kuin kivijalkakaupoista. Toisille taas on tärkeää nähdä tuote paikan päällä ennen ostopäätöstä. Shoppailetko mielummin arkipäivisin vai viikonloppuisin? Zalando Loungessa on erilaisia tarjouksia ja verkkokauppa on avoinna joka päivä, vuorokauden ympäri. Oletko ostanut tuotteita Zalando Loungesta? Sujuiko rekisteröityminen, tilin luominen, sopivan tuotteen löytäminen ja maksaminen nopeasti? Löysitkö verkkokaupasta esimerkiksi kengät, laukun, mekon, housut, korun tai muita tuotteita? Oletko ollut yhteydessä Zalando Loungen asiakaspalveluun ja saanut sitä kautta apua ostoksien tekemiseen verkkokaupassa? Kerro kokemuksestasi muille käyttäjille, niin voit auttaa heitä ostopäätöksen tekemisessä. Tutustu myös muiden käyttäjien palautteisiin, jolloin saat vinkkejä siitä, millainen ostokokemus on Zalando Loungessa. Anna arvostelu nyt.