Alibris

Kaikki arvostelut

Alibris

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Voidu

Voidu

0 arvostelut

Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa...

Logo Fanatical

Fanatical

0 arvostelut

Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unoh...

Logo Allyouplay

Allyouplay

0 arvostelut

Siitä lähtien kun pelit ovat olleet olemassa, ne ovat saaneet jättimäisen suosion kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. T&...

Logo Antiikki & Design

Antiikki & Design

0 arvostelut

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttäm...

Alibris

Kirjojen lukeminen, musiikin kuuntelu tai elokuvien katsominen on hyvä tapa rentoutua ja viettää aikaa. Näitä voikin ostaa monesta kivijalkamyymälästä sekä netistä. Yksi netissä toimiva kirjojen, musiikin ja elokuvien kauppapaikka on Alibris, mistä voit ostaa näitä uutena tai käytettynä. Onko Alibris luotettava? Onko Alibrikselta tilaaminen helppoa? Missä kunnossa kirjat, musiikki tai elokuvat ovat sieltä tilatessa? Tuleeko toimitus nopeasti? Lue Suomiarvostelut -sivuilta kokemuksia Alibriksestä ja muista vastaavista yrityksistä, niin tiedät kannattaako heidän kanssaan asioida.
 
Mikä on Alibris?
Alibris on yhdysvaltalainen yritys. Yrityksellä on Alibris sivu, joka toimii kirjojen markkinapaikkana. Alibriksen on perustanut yhdysvaltalainen Martin Manley vuonna 1997 Kaliforniassa. Yrityksen historia kuitenkin ulottuu takaisin jopa 1982 vuoteen. Silloin antiikkikirjojen myyjä Richard Weatherford kirjoitti bisnesidean, jossa yritys rakentaisi verkkoon antiikkikirjojen tietokannan. Idea jäi kuitenkin pöytälaatikkoon pidemmäksi aikaa ja vuosien varrella oli useita epäonnistuneita kirjojen nettipalveluita. Myöhemmin Richard Weatherfordin alkuperäisestä yritysideasta syntyi Alibris.
 
Alibriksen tavoitteena tänä päivänä on tarjota paikka, jossa voidaan myydä ja ostaa kirjoja. He haluavat tarjota kirjoja nopealla toimituksella ja tukea yksityisiä kirjojen myyjiä.
 
Mitä Alibris myy
Alibris myy kirjoja, koulukirjoja, musiikkia ja elokuvia. Kirjoja löytyy useassa eri kategoriassa. Alibriksen valikoimasta löytyy esimerkiksi tekstikirjoja, jotka toimivat koulukirjoina. Muissa kirjoissa kirjoja löytyy esimerkiksi draamaa, jännitystä, tietokirjoja ja elämänapukirjoja. Lisäksi valikoimasta löytyy esimerkiksi antiikkikirjoja sekä raamattuja. Puolestaan jos etsit musiikkia, voit ostaa albumeita, CDeitä, levyjä ja kasetteja. Niitäkin löytyy monissa eri kategorioissa kuten rockia, jazzia, hip hopia ja poppia.
 
Alibriksessä myydään sekä uusia että käytettyjä tuotteita. Voit siis ostaa esimerkiksi kirjan hieman edullisemmin, kun ostat sen käytettynä. Kun avaat tietyn kirjan tai tuotteen, mistä olet kiinnostunut, näet sen kuntoluokituksen. Kuntoluokitus voi olla esimerkiksi uusi, kuin uusi, erinomainen, hyvä, tyydyttävä tai huono. Esimerkiksi kuntoluokitus huono tarkoittaa, että kirja saattaa olla hieman kärsinyt, mutta teksti on edelleen luettavaa. Tämän perusteella voit päättää, minkälaisen haluaisit ostaa. Tyypillisesti huonommassa kunnossa olevat kirjat ovat edullisempia.
 
Alibriksestä osto, toimitus ja palautus
Alibriksessä myytäviä tuotteita voi ostaa Suomeen Alibriksen Iso-Britannian verkkokaupasta. Voit selata tuotteita kategorioittain tai etsiä tuotteen nimellä. Voit myös halutessasi selata esimerkiksi kirjoissa top -listoja, niin voit löytää jonkun uuden kirjan mitä et aiemmin miettinyt. Kun olet lisännyt tuotteet ostoskoriisi, siirryt kassalle, jossa voit maksaa tuotteet. Tuotteet voi maksaa esimerkiksi Visa tai Mastercard maksukorteilla.
 
Tuotteet toimitetaan kaikkialle Eurooppaan noin 3-14 päivässä. Toimituksen hinta on kirjoille noin 7 euroa ja elokuville ja musiikille noin 5 euroa. Jos mietit, tuleeko sinulle tullimaksuja, voit välttää ne tilaamalla myyjiltä jotka sijaitsevat EU:n sisällä. Näin tuotteet tulevat EU:n sisältä ja et joudu maksamaan erillisiä maksuja, jotka tulisivat jos tilaat esimerkiksi Iso-Britannian myyjiltä.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Alibriksestä
Oletko tilannut lehtiä Alibrikseltä kirjoja, musiikkia tai elokuvia? Kerro meille kokemuksestasi Alibriksen kautta tilaamisessa. Onko Alibriksellä mielestäsi hyvä valikoima? Onnistuiko tilauksen teko helposti ja tuliko toimitus ajallaan? Kerro meille miten Alibris onnistui palvelussaan ja olisiko jotain, missä he olisivat voineet parantaa. Näin voimme jakaa kokemuksesi muiden kuluttajien luettavaksi Suomiarvostelut -sivuille, jotta he voivat saada lisätietoa ennen kirjan, levyn tai elokuvan tilaamista Alibriksen kautta.
 
Ehkä mietitkin Alibrikseltä tilaamista? Lue muiden kuluttajien kokemuksia kirjojen, musiikin tai elokuvien tilaamisesta Alibriksen kautta. Näin saat lisätietoa Alibriksestä ja saat tietää, kannattaako yritykseen luottaa.