SuomiArvostelut

  Arvostelut Adlibris

  Haluatko päästä nauttimaan uusimmista trillereistä, ajattomista klassikoromaaneista tai vaikkapa matkaamaan fantasiamaailmojen ääriin? Vai oletko opiskelukirjoja- ja tarvikkeita vailla oleva opiskelija, joka etsit parhaimpia tarjouksia? Entäpä, miltä kuulostaisi lautapeli-ilta perheen tai ystävien seurassa? Jos kaipaat äkkilähtöä arjesta ilman lomamatkojen suunnittelemisesta koituvaa stressiä matkakuluista puhumattakaan, ei hätää, Adlibris saattaa olla juuri oikea paikka sinulle! Tämä verkkokauppa on nimittäin pullollaan aarteita kirjojen ystäville. Toisaalta Adlibriksestä löytyy kirjojen lisäksi paljon kaikenlaista, joten muutkin kuin lukutoukat voivat löytää oman paratiisinsa. Saatat kuitenkin pohtia, kuinka kauan kirjojen toimitusaika on tai liittykö tilaamiseen toimituskuluja? Tältä sivulta voit lukea muiden Adlibriksen asiakkaiden arvosteluita, kommentteja ja kokemuksia esimerkiksi verkkokaupan toimivuutta ja tuotevalikoimaa koskien, mikä voi auttaa sinua päättämään, onko Adlibris kannattava vaihtoehto sinun tarpeitasi varten.

  Tietoa Adlibris-verkkokaupasta


  Adlibris on Pohjoismaiden suurin kirjojen verkkokauppa, joka on alunperin lähtöisin Ruotsista. Verkkokauppa perustettiin jo vuonna 1997 mutta Suomeen toiminta laajennettiin vasta vuonna 2005. Valikoimasta löytyykin suomen-, ruotsin-, englannin- ja norjankielistä kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuutta. Adlibris keskittyy kirjojen myyntiin ainoastaan verkossa, minkä vuoksi valikoima onkin mahdollista pitää suurena kilpailijoihinsa nähden; yli kymmenen miljoonan kirjan lisäksi Adlibris tarjoaa myös leluja, lastentarvikkeita, lauta -ja palapelejä sekä toimistotarvikkeita. Tämän lisäksi verkkokaupasta saa tilattua nykyään myös sisustus- ja askartelutarvikkeita. Vuonna 2015 valikoimaan on lisätty e-kirjat, jotta jokaiselle asiakaskunnalle löytyisi sopivia tuotteita, ja ne kasvattavatkin suosiotaan jatkuvasti. Uusia tuotteita ilmestyy verkkosivuille usein, ja kirjavalikoima pidetään ajan tasalla. Omalla verkkosivullaan Adlibris lupaa aina edullisten hintojen takaavan unohtumattoman elämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris tarjoaa moneen eri hintaluokkaan kuuluvia lahjakortteja viidestätoista eurosta lähtien. Yrityksen nimi tulee latinan sanoista ad libris, jonka suomenkielinen merkitys on kirjoihin tai kirjojen luo. Vuodesta 2010 lähtien yrityksen on omistanut mediayhtiö Bonnier. Adlibris työllistää lähes 200 työntekijää kolmessa eri toimipisteessä Pohjoismaissa ja Ruotsin ja Suomen ohella se toimii myös Norjassa.

  Adlibriksen verkkosivut ovat helppokäyttöiset mutta video antaa vielä lisäohjeita niitä kaipaaville.

  Adlibriksen palvelut

  Kirjojen ja muiden yllämainittujen tuotteiden ostaminen onnistuu nykyään entistäkin helpommin Adlibriksen uudistuneilta verkkosivuilta. Etusivun valikosta tai hakupalkilla, joka löytyy sivun yläreunasta, saa etsittyä tarvistemansa tuotteen/tuotteet ja sitä klikkaamalla pääsee lukemaan siitä tarkemmin. Tältä sivulta tuote on mahdollista lisätä ostoskoriin. Yritys lupaa tällä hetkellä verkkosivuillaan ilmaisen kuljetuksen yli 16,90 euron tilauksiin yksityishenkilöille. Toimitusaika kerrotaan jo tuotteen esittelysivulla; se vaihtelee yleensä noin 1-5 päivän välillä riippuen tuotteesta. Pienet lähetykset tuodaan suoraan postilaatikkoon mutta suuremmat voi noutaa itse lähimmästä postitoimipisteestä. Jos sinulla on kysyttävää Adlibriksen asiakaspalvelusta, verkkosivuilla toimii chat-palvelu joka arkipäivä klo 9.00-17.00. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@adlibris.com tai verkkosivulta löytyvästä viestikentästä.


  Valitukset, kehut ja vinkit

  Oletko koskaan tilannut kirjoja, pelejä tai muita tuotteita Adlibriksen verkkokaupasta? Jos vastasit kyllä, haluaisimme tietää minkälainen asiakaskokemus sinulla oli tämän yrityksen kanssa toimiessasi. Olemme kiinnostuneet mielipiteistäsi ja kommenteistasi olitpa sitten kanta-asiakas tai vasta ostanut ensimmäisen tuotteesi kyseiseltä yritykseltä. Mikä on mielipiteesi verkkokaupan valikoimasta ja tuotteiden laadusta? Entä, miten arvostelisit asiakaspalvelun tason ja saapuivatko tuotteet luvatussa ajassa perille? Kirjoita oma persoonallinen arvostelusi, jossa kerrot kaiken, mitä sinulla on sanottavaa Adlibriksestä!

  Kirjoita arvostelu!

  Kiinnostuitko kokeilemaan ja tukemaan tätä pohjoismaista kirjakauppaa? Pohditko vielä, löytyykö Adlibriksen suuresta valikoimasta todella kaikille jotakin? Lue muiden asiakkaiden arvosteluja kirjoista, lautapeleistä ja muista Adlibriksen tuotteista tai auta muita jakamalla omat kokemuksesi!

  Adlibris
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (3)

  5.6
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  6.6
  Palvelu
  rating
  4.6
  Hinnoittelu
  rating
  6.6
  Toimitus
  rating
  4.6

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Luotettava ja laadukas!

  Pariinkin otteeseen olen ko. sivuilta tilannut kirjoja erilaisiin vapaa-ajan projekteihin, ajoissa sekä hyväkuntoisena ovat saapuneet! Pakkaus myös toteutettu järkevästi niin, että tuotteet säilyvät mahdollisimman vahingoittumattomina.

  Monet tärkeät englanninkieliset kirjat löytyneet vain Adlibriksen kautta, ja onkin ollut kiva tilata ne luotettavasta lähteestä. Ei valittamista.

  : Tuuli11-07-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Toimitus ja palvelu ala-arvoista

  Toimitus oli kolmeen otteeseen myöhässä aina viikon kerrallaan, yhteensä siis kolme viikkoa myöhässä.

  : Sami Jantunen09-09-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  2.5
  rating

  TOIMITUKSET TULEE ETANAKYYDILLÄ

  Tilattu huhtikuun 9. päivä 2 kirjaa ja toimitus luvattu 22 - 30.4. Maksettu etukäteen. Sen verran teiltä tilannut kirjoja teiltä, että menee tuonne takarajaan. Ylipäätään tilaan tosi paljon netistä kaikenlaista ja Adlibliksen toimitusajat menee hitaudessaan kirkkaasti ykköspalkintopallille. Tässä kohdin ykkössija ei ole hieno juttu. En halua tähän mitään vastausta!

  Yleensä tuollaisen pienen toimituksen lähetysaika muuallla on noin 2 - 3 päivää.

  Arvostelu selitys

  Tilaus otettu tietenkin nopeasti vastaan.
  Palvelua, en ole koskaan saanut.
  Hinnoittelu, ihan normi hinnat, mitä nyt kirjoilla on. Entisajan kivijalkakirjakaupoissa paremmat alennusmyynnit.
  Toimitus on onnettoman hidasta

  : Marja-Leena Salmi23-04-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  4.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Adlibris

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Adlibris luotettava yritys?

  Adlibris on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 5.6/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Adlibris tarjoaa?

  Adlibris on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lapset & Vauvat, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  ;Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Adlibris's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!""