OP

Kaikki arvostelut

OP

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo EKTA

EKTA

0 arvostelut

Jos olet matkustamassa ulkomaille on hyvä ajatella myös vakuutuksen ottamista. Oletko koskaan lähtenyt matkalle ilman matkavakuutust...

Logo Vakuutustori

Vakuutustori

0 arvostelut

"Vakuuta se, mitä sinulla ei ole varaa menettää", kuuluu vanhakansan sanonta, jota soveltavat kaikenlaiset ihmiset pohtiessaan sit&a...

Logo QEEQ

QEEQ

0 arvostelut

Matkustaminen on aina mukavaa ja monille varsinkin pakettimatkojen tekeminen on tuttua. On kuitenkin muitakin vaihtoehtoja matkustaa ja matkoille v...

OP

Pankkipalveluita ja vakuutuksia tarjoavia yrityksiä riittää ja voi olla välillä vaikea tietää, mikä niistä on paras. Jokaisella on tarve vakuuttaa jotain. Oli se sitten koti, ajoneuvo tai vaikka matkatavarat, kun lähtee pidemmälle lomamatkalle ja mukaan pitää ottaa paljon kallisarvoista tavaraa. Sinullakin on ehkä omassa vakuutus oman pankkisi kautta? Onko se markkinoiden paras ja edullisin vaihtoehto? Millaista asiakaspalvelua se tarjoaa? Tätä voi olla vaikea tietää, jos ei ole itse suorittanut kattavaa kilpailutusta eri toimijoiden välillä. Tutustumme tällä sivulla OP pankkiin ja sen palveluihin. Tämän lisäksi voit hyödyntää sivuilta löytyviä muiden käyttäjien kommentteja ja palautteita OP pankin palveluista. Toisten kokemus ja arvostelu siitä, miten palvelu on toiminut on ehkä paras tapa saada selville, kannattaako kyseistä palveluntarjoajaa käyttää.

Tietoa OP
OP eli osuuspankki on asiakkaiden omistama Suomen suurin finanssiryhmä. Ryhmässä on 137 pankkia ja keskusyhteisö sekä OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöt. Yli 2 miljoonaa asiakasta omistavat pankit ja on omistajana 12000 työntekijälle, jotka OP ryhmä työllistää. Toiminta perustuu osuustoiminnallisuuteen, yhdessä tekemiseen ja menestyksen jakamiseen asiakkaiden kanssa. Ryhmän liiketoiminta on jakautunut kolmeen eri segmenttiin. Segmentit ovat Vähittäispankki, Yrityspankki ja Vakuutus. OP Ryhmän Tulos oli vuonna 2020 785 miljoonaa euroa, josta asiakkaille kertyneistä bonuksia oli 255 miljoonaa euroa.

Tuotteet ja palvelut OP
OP Ryhmä tarjoaa palveluita niin henkilöasiakkaille kuin yrityksille. Päivittäisiä raha-asioiden palvleuja löytyy tilien, korttien ja maksamisen puolelta. Erilaisia tilejä on tarjolla muun muassa säästötilit, säästölipas, käyttötilit arkeen, ASP-tili sekä säästötilejä ja sijoitustilejä osakkeille ja rahastoille. Säätölipas palvelu on esimerkiksi helppo tapa kerryttää säästöjä huomaamattomasti ja säästöjä kertyy aina kun maksat kortilla. Maksun yhteydessä siirtyy oma määrittämä summa säästöön ilman erillisiä tilisiirtoja tai muita toimenpiteitä.

Maksupalvelut
Pankista löytyy myös erilaisia maksupalveluita laskuille, e-laskuille, mobiilimaksamiseen ja ulkomaan maksuihin. Mobiilimaksuista löytyy maksutavat kuten Apple Pay, Pivo ja Siirto, jotka toimivat niitä tukevien älylaitteiden kautta. 

Lainat
Op tarjoaa lainoja arkeen pienemmistä lainoista suuriin. Kulutusluotto, remonttilaina toimivat pienempien hankintojen rahoittamiseen. Suurempiin hankintoihin kuten vaikka asunto löytyy ASP-Laina, Rakennuslaina ja perinteinen asuntolaina. Muita lainavaihtoehtoja on muun muassa autolaina ja opintolaina, jolla voi opiskeluajan jälkeen aloittaa lainan takaisin maksun vasta kahden vuoden päästä opintotuen päättymisestä.

Vakuutukset
Vakuutuksissa OP:lla on kattava tarjooma erilaisia vakuutuksia. Näitä ovat Ajoneuvovakuutus, kotivakuutus, henkilövakuutus, matkavakuutus ja venevakuutus. Vakuutuksia voidaan myös räätälöidä tarpeen mukaan ja esimerkiksi kalliin yksittäisen tavaran tai omaisuuden vakuuttaminenkin onnistuu. 

Edut ja bonukset
Asiakkailleen OP-Ryhmä tarjoaa etuja ja hyötyjä elämän ja arjen asioihin. Asiakkaille kertyy OP-bonuksia, joita kertyy kun pankin palveluita käytetään ja bonuksia voi käyttää rahan tavoin maksamaan esimerkiksi vakuutuksia. Omistaja-asiakkaat saavat myös alennuksia pankki- ja vakuutuspalveluista sekä sijoittamiseen erilaisia etuja.

Asiakaspalvelu
OP asiakaspalveluun voi olla yhteydessä verkkopankin kautta, puhelimitse soitamalla asiakaspalvelunumeroon. Vaihtoehtoisesti voi sopia verkkoneuvottelun tai neuvotteluajan konttorille netin kautta tai puhelimella. Pankin kotisivuilta löytyy myös kattava UKK usein kysytyt kysmykset osio, josta saa vastauksia yleisimpiin haasteisiin.

Kiitokset, valitukset ja vinkit OP pankille
Miten sinä olet kokenut oman pankkisi toiminnan? Onko saamasi asiakaspalvelu ollut hyvää? Haluaisitko tietää jotain erityistä kyseisen pankin toiminnasta. Lue kommentit ja palauttee Suomiarvostelut sivuilta tai jätä oma kommenttisi. Kaikki palaute on tärkeää ja se auttaa myös muita tekemään oikean päätöksen. Myös sinä voit hyödyntää sivuja ja selvittää onko muilla ollut samanlaisia kokemuksia kuin sinulla. Yhdessä voidaan varmistaa parhaat palvelut kaikille!