11 yritystä

Rahansiirto

...

  Rahansiirto

  Kun siirrät rahaa, on tärkeää, että käytät luotettavaa yritystä varmistaaksesi, että rahat saapuvat turvallisesti perille. Joskus tietyn yrityksen käyttäjät joutuvat huijausten uhreiksi ja voivat menettää rahansa, joita voi olla vaikea saada takaisin. Joskus tapahtumissa tapahtuu virheitä ja on hyvä varautua siihen, mitä voi tapahtua. Kun valitset yritystä, jonka kautta suoritat liiketoimia, haluat olla varma, että rahat saapuvat ja oikeaan aikaan. Rahansiirroissa turvallisuus on tärkeää.

  Mitä muita riskejä sinun on tiedostettava? Onko piilotettuja tilisiirto tai rahansiirto kustannuksia, joista et olisi voinut tietää etukäteen? Mitä tehdä, jos yritys ei halua auttaa sinua saamaan rahojasi takaisin? Olemme koonneet sivuillemme katsauksen yrityksistä, joita asiakkaat ovat arvioineet, ja jotka voivat auttaa sinua valitsemaan oikean yrityksen, kun valitset yrityksesi rahansiirtoja varten. Lukemalla arvosteluja voit selvittää, mikä yritys tai pankki hoitaa siirtosi parhaiten ja maksupalvelu toimii? Mikä yritys voi auttaa sinua, jos asiat menevät pieleen? Onko sinulla omaa kokemusta? Jätä kiitoksesi ja valituksesi meille ja auta muita tekemään oikea valinta!


  Rahansiirto

  Maksat sitten laskuja tai lähetät rahaa ystävällesi, haluat olla varma, että rahat tavoittavat oikean henkilön. Teemme yleensä niin, että siirto pankkitililtä tapahtuu suoraan pankkien omien sovellusten ja alustojen kautta, mutta monet haluavat käyttää myös kolmannen osapuolen palveluita, joiden kautta voit lähettää rahaa.

  Maksa saldolla tai kortilla
  Eri yritykset tarjoavat erilaisia ​​alustoja ja tapoja rahan lähettämiseen. Usein kyseessä on tapahtuma, jossa korttitietojen täyttäminen tehdään yrityksen järjestelmässä, jolle olet luonut käyttäjätilin, ja sitten rahat vähennetään suoraan kortiltasi maksuja siirrettäessä.

  Toiset yritykset tarjoavat myös mahdollisuuden maksaa saldon avulla. Tämä tarkoittaa, että lataat käyttäjätilillesi kiinteän summan eli kiinteä talletus rahaa. Esimerkiksi lisäät saldoa tilille ja voit sitten maksaa ladatulla  summalla ostoksia. Voit tarvittaessa lisätä saldoa ja käyttää sitä sinulle sopivalla tavalla.

  Miksi käyttää maksamiseen kolmannen osapuolen palveluja oman pankkisi sijasta?
  Monille on helpointa käyttää maksamiseen vain omaa pankkia, kun taas toisille voi olla helpointa käyttää kolmannen osapuolen palveluja tietyissä tilanteissa. Syynä on yleensä se, että on helpompaa lähettää rahaa sovellusten kautta kolmansilta osapuolilta, jotka eivät vaadi vastaanottajalta pankkitietoja, verrattuna tietojen täyttämiseen oman verkkopankin kautta. Esimerkiksi joissakin sovelluksissa sinun tarvitsee vain tietää vastaanottajan puhelinnumero, jotta voit lähettää rahaa. Näin on helppo lähettää rahaa nopeasti esimerkiksi ystävälle tai kollegalle, kun sinun ei tarvitse pyytää pankkitilin numeroa.