Kaspersky

Kaikki arvostelut

Kaspersky

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

Logo One

One

0 arvostelut

Henkilökohtaisten verkkosivujen ja blogien rakentaminen on nykyään todella yleistä ja uusia sivustoja syntyy päivittä...

Logo Liquid Web

Liquid Web

0 arvostelut

Verkkosivujen, blogien ja verkkokauppojen perustaminen on nykyään suosittu tapa kasvattaa lisätienestejä ja ansaita rahaa verko...

Logo Setapp

Setapp

0 arvostelut

Käytämme monia eri applikaatioita tietokoneella ja mobiililaitteilla päivittäin ja moni tehtävä hoituu eri applikaati...

Kaspersky

Nykypäivänä käytämme suurimman osan ajastamme verkossa eri laitteilla ja myös televisiot sekä muut laitteet ovat liitettynä Internetiin. Tämän päivän haasteena on myös tietoturva ja olemme koko ajan vaarassa joutua tietoturvahyökkäyksen kohteeksi ja omat henkilökohtaiset tietomme voivat joutua vääriin käsiin. Onko sinun laitteesi suojattu tietoturvahyökkäysten varalta? Monen laitteet eivät ole ja sitä varten kannattaa harkita palveluntarjoajan sovelluksen hankkimista, jolla voi omat tiedot suojata. Verkossa on onneksi saatavilla paljon toimijoita, jotka tarjoavat näitä palveluita. Olemme koonneet Suomiarvostelut sivuille osion tällaisista yrityksistä ja voit samalla tutustua millaisia kokemuksia toisilla käyttäjillä on näistä yrityksistä. Tällä sivulla kerromme lisätietoa Kaspersky sivustosta ja heidän palvelutarjonnasta. Voit myös lukea, mitä toisen käyttäjän arvostelu kertoo yrityksestä, onko se luotettava ja hyvä toimija. Kerromme myös tarpeellista tietoa sen palveluista ja miten niitä voi hankkia sekä miten olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos tulee kysyttävää. Tämän jälkeen voit itse päättää, haluatko hankkia Kaspersky palveluita itsellesi.

Tieto Kaspersky
Kaspersky tarjoaa tietoturvapalveluita asiakkailleen ympäri maailman. Yritys on perustettu jo vuonna 1997, jonka jälkeen sen käyttäjäkunta on kasvanut nykyiseen yli 400 miljoonaan käyttäjään yli 200 maassa. Näiden lisäksi yritys tarjoaa palveluita yli 240 tuhannelle yrityksille ympäri maailmaa. Kasperskyn pääkonttori sijaitsee Moskovassa mutta yrityksellä on myös toimistoja ympäri maailmaa Euroopassa, Lähi-idässä Etelä-Amerikassa ja monissa muissa maissa.

Tuotteet ja palvelut Kaspersky
Kaspersky tarjoaa kotiin monia erilaisia tietoturvapalveluita. Tietoturvapaketteja löytyy eri alustoille kuten Windows, Mac sekä mobiililaitteille kuten Android ja iPhone ja iPad. Voit valita useista erilaisista paketeista, jotka tarjoavat turvaa niin internet selailuun, henkilökohtaista suojaa, täysivaltaista suojaa ja VPN kautta tapahtuvan selailusuojan. Näissä on myös virusskannaus ja palomuurit, jotka estävät tietoturvahyökkäyksiä. Valikoimassa on myös salasanan suojauspaketti, vanhemmille tarjolla oleva käytönesto palvelut ja VPN yhteys. Osassa palveluita on myös käytössä ilmaisversiot, joissa on rajoitetut palvelut mutta niillä onnistuu silti suojaamaan tärkeimpiä palveluita tai rajoittamaan lasten verkon tai laitteiden käyttöä.

Tuotteiden ostaminen verkkokaupasta on helppoa, valitsemalla haluttu paketti ja sen voimassaoloaika ja sen jälkeen voi siirtyä ostamaan pakettia. Kassalla täydennät henkilökohtaiset tietosi ja valitset tilauksellesi haluamasi maksutavan. Maksutapoja on käytössä pankki- ja luottokortit sekä PayPal. Maksun jälkeen ohjelmistot voi ladata suoraan palvelusta ja ne ovat käytössäsi heti lataamisen jälkeen. Uudet asiakkaat voivat ottaa kysymyksissä yhteyttä asiakaspalveluun, joka auttaa tuotteiden tilaamisessa ja muissa kysymyksissä. Olemassa oleville asiakkaille on käytössä tukisivusto, josta löytyy paljon tietoa sovellusten käyttöön liittyen. Täältä asiakkaat voivat ottaa myös yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostin, puhelimen, chatin ja etäpalvelun avulla. Etäpalvelu korjaa etänä kaikki käyttäjän ongelmat sovelluksiin liittyen. Kaikki palvelut ovat käytössä 24/7 puhelinpalveluun vastataan noin 6 minuutissa, chattiin 3 minuutissa ja sähköpostiin 24 tunnin kuluessa.

Suositukset, valitukset ja vinkit
Monet joutuvat nykyään tietoturvahyökkayksen kohteeksi ja omat tiedot päätyvät jonkun toisen käsiin. Tämän takia on tärkeää suojata omat laitteet riittävän hyvin ja siinä auttavat myös vahvat salasanat. Onko sinulla kokemusta Kasperskyn tuotteista? Jos on niin voisitko kertoa kokemuksistasi meille SuomiArvostelut sivuilla? Sinun palautteesi on todella tärkeää ja se auttaa toisia käyttäjiä kun he ovat aikeissa hankkia Kasperskyn tietoturvapalveluita. Myös sinä voit hyötyä toisten kommenteista ja voit myös vertailla erilaisia tietoturva yrityksiä sivuillamme. Suosittelemme vertailemaan yrityksiä, koska silloin voit löytää itsellesi sopivimmat ja toimivimmat palveluntarjoajat. On myös tärkeää tutustua palveluiden käyttöehtoihin, joten käy lukemassa ne tarkasti ennen kuin ostat mitään tuotteita.