Setapp

Kaikki arvostelut

Setapp

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

Logo One

One

0 arvostelut

Henkilökohtaisten verkkosivujen ja blogien rakentaminen on nykyään todella yleistä ja uusia sivustoja syntyy päivittä...

Logo Liquid Web

Liquid Web

0 arvostelut

Verkkosivujen, blogien ja verkkokauppojen perustaminen on nykyään suosittu tapa kasvattaa lisätienestejä ja ansaita rahaa verko...

Logo Kaspersky

Kaspersky

0 arvostelut

Nykypäivänä käytämme suurimman osan ajastamme verkossa eri laitteilla ja myös televisiot sekä muut laitteet ovat...

Setapp

Käytämme monia eri applikaatioita tietokoneella ja mobiililaitteilla päivittäin ja moni tehtävä hoituu eri applikaation avulla. Samalla uusia applikaatioita tulee uusia päivittäin satoja ellei tuhansia ja valikoima kasvaa koko ajan. Applikaatioita ladataan kilpaa niin Androidille kuin iOS laitteille. Oletko miettinyt miten saisit kaikkia applikaatioita hallittua samanaikaisesti? Appien hallintaan on myös saatavilla omia sovelluksia ja apuohjelmia. Monesti voi olla vaikea tietää, mikä on hyvä ja toimiva sovellus ja mikä ei? Jos itse ei pysty tekemään päätöstä voit selvittää asiaa lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia. Suomiarvostelut sivuilla voit tutustua erilaisiin yrityksiin ja sovelluksiin ja lukea, mitä jonkun toisen käyttäjän kirjoittama arvostelu kertoo sovelluksesta. Tällä tavalla voit löytää itsellesi juuri sopivan sovelluksen. Me kerromme myös lisätietoa eri yrityksistä ja sovelluksista sivuillamme. Tällä sivulla voit tutustua Setapp nimiseen sovellukseen ja mitä sillä voi tehdä. Kerromme miten voit hankkia sen itsellesi ja miten kysyt asiakaspalvelusta apua, jos sinulla tulee kysyttävää. Voit sen jälkeen päättää haluatko hankkia Setapp sovelluksen itsellesi.

Tietoa Setapp
Setapp on MacPaw yrityksen kehittämä sovellus, jonka avulla pyritään helpottamaan applikaatioiden hankintaa ja hallintaa, jotta voi itse keskittyä työn tai harrastuksen tekemiseen. MacPaw on tuottanut useita hyödyllisiä sovelluksia Mac sovelluksia kuten CleanMyMac ja Gemini. Ohjelmisto on julkaistu ensimmäistä kertaa vuonna 2017 käyttöön ja siitä asti kasvattanut suosiotaan käyttäjien keskuudessa.

Tuotteet ja palvelut Setapp
Setapp sovellus on niin sanottu ei Appstore ja se toimii kuten suosituimmat suoratoistopalvelut. Sovelluksen avulla voit ladata sovelluksia olevia ohjelmia käyttöösi kuukaisimaksun hinnalla ja käyttää niitä silloin kun tarvitset niitä. Voit helposti etsiä haluamaasi applikaatiota tai tehtävää sovelluksessa, jonka jälkeen saat oikean ohjelmiston asennettavaksi. Tämän jälkeen voit asentaa ohjelmiston ja asettaa sen suorittamaan sinulle esimerkiksi toistuvia tehtäviä kuten koneen puhdistus tai vaikka näyttökuvien ottaminen ja kokousten järjestäminen. Voit ottaa käyttöön mainosten blokkaajia ja tallentaa helposti uudet salasanasi omaan säilöön turvaan. Kaikkien sovellusten käyttö Setapp sovelluksen kautta nopeuttaa ja helpottaa omaa tietokoneen käyttöäsi ja esimerkiksi työn tekemiseen jää enemmän aikaa.

Voit ottaa ohjelmiston käyttöösi rekisteröitymällä jäseneksi ja saat samalla 7 päivän ilmaisen kokeilun sovellukseen. Tässä ajassa pääset rauhassa testaamaan sovellusta käytössä. Rekisteröitymisen jälkeen kaikki sovelluksen kautta ladattavat applikaatiot ovat käytössäsi täysin vapaasti. Ilmaisen viikon jälkeen voit helposti jatkaa sovelluksen käyttöä maksamalla kuukausimaksun, joka on 9,99 dollaria. Käytössäsi on yli 230 applikaatiota, joita voit käyttää omalla haluamallasi tavalla. Voit myös ostaa tilauksen Mac laitteen lisäksi mobiililaitteellesi, jolloin kuukausimaksu on 12,49 dollaria ja kaikille omille laitteillesi kuukausitilaus maksaa 14,99 dollaria. Voit maksaa tilauksen luottokortilla tai PayPal maksutavan avulla. 

Setapp verkkosivuilta löytyy tukisivusto, jossa voit selata ohjelmistoon ja tilaukseen liittyviä ohjeita ja etsiä vastauksia ongelmatilanteisiin. Jos et löydä täältä vastausta voit olla yhteydessä asiakaspalveluun chatin tai verkkolomakkeen avulla. Chat on käytössä koko ajan ja verkkopyyntöön vastataan mahdollisimman pian käyttäjän sähköpostiin.

Suositukset, valitukset ja vinkit Setapp
Useiden ohjelmistojen ja sovellusten ostaminen yksittäin voi tulla todella kalliiksi. Kuukausimaksulla monen sovelluksen käyttö on hyvä tapa säästää. Onko sinulla kokemusta Setapp sovelluksesta? Me SuomiArvostelut sivuilla kuulisimme mielellämme sinun kokemuksista. Sinun palautteesi on tärkeää toisille käyttäjille, jotka ovat aikeissa hankkia Setapp sovelluksen. Myös sinä voit lukea toisten käyttäjien kommentteja ja vertailla vastaavia sovelluksia tai yrityksiä sivuillamme. Voit vertailemalla löytää itselle parhaiten sopivan sovelluksen ja palveluntarjoajan. Suosittelemme myös lukemaa tarkoin käyttöehdot, jotta tiedät mitä olet ostamassa ja mihin sitoudut.