Norton

Kaikki arvostelut

Norton

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Logo Consult It

Consult It

0 arvostelut

Kaipaako yrityksesi verkkoimago piristystä? Oletko aloitteleva yritys ja tarvitset ensimmäiset verkkosivut tai verkkokaupan lisä&aum...

Norton

Vietämme todella paljon aikaa netissä erilaisissa asioissa. Toiset pelaavat, toiset tekevät ostoksia ja toiset opiskelevat tai työskentelevät siellä. Netin käyttö on niin arkipäiväistä, että kaikki eivät edes ajattele vaaroja, joita siellä voi olla. Asetamme päivittäin omaa henkilökohtaista tietoa muiden saataville, kun surffaamme netissä ja olemme sen takia vaarassa. Oletko sinä joutunut tietoturvahyökkäyksen uhriksi? Tällainen voi olla hyvin tavallista mutta onneksi on keinoja, joilla estää hakkereita pääsemästä sinun tietoihisi käsiksi. Norton on yritys, joka tarjoaa tuotteita ja palveluita juuri tätä varten. Käymme tällä sivulla tarkemmin läpi, millainen yritys on Norton ja mitä tuotteita sieltä voi ostaa. Voit myös tutustua asiakkaiden palautteisiin Norton tuotteista. Lue toisen asiakkaan tekemä arvostelu tai saama kokemus yrityksestä ja helpota omaa ostopäätöstäsi huomattavasti.

Tietoa Norton
Norton yritys aikaisemmin tunnettiin nimellä Norton by Symantec ja nykyisin nimellä NortonLifeLock. Yritys on 1990-luvun alusta asti tuottanut tietoturvaan liittyviä ohjelmistoja ja palveluita. Sen ensimmäinen ohjelmisto Norton Antivirus julkaistiin vuonna 1991, jonka avulla käyttäjän laitteesta pystytään tunnistamaan viruksia ja poistamaan haittaohjelmia. Yritys on globaali suuri toimija, jolla on yli 12000 työntekijää ympäri maailmaa ja sen liikevaihto on noin 2,5 miljardia dollaria.

Tuotteet ja palvelut Norton
Norton tarjoaa tuotteita verkkomaailmaan pitämään käyttäjän tiedot suojassa kyberrikollisilta. Rikolliset voivat hakkeroida WiFi-yhteyksiä ja laitteita ja sen takia henkilötiedot voivat joutua vääriin käsiin. Virusturva, laiteturva, tilien suojaus ja digitaalisen omaisuus voidaan suojata. Näille on saatavilla useista erilaisista vaihtoehdoista 360 Premium, Deluxe, Standard ja pelaajille erikseen luotu 360 for Gamers versio. Norton VPN palvelun avulla voi verkossa tapahtuvan selaamisen suojata. VPN on virtuaalinen palvelin, joka estää hakkerin pääsyn käyttäjän IP-osoitteeseen ,joka on ohjelmiston avulla piilotettu ja suojattu, joten sitä ei voi hakkeroida. Oman IP-osoitteen suojaaminen on tärkeää esimerkiksi silloin, kun käydään verkkopankissa ja kirjaudutaan sisään omilla tunnuksilla ja salasanoilla. VPN estää hakkereita pääsemästä katsomaan ja urkimaan sisäänkirjautumisessa syötettyjä tietoja. Tietoturvan voi helposti tilata verkkokaupasta muutamalla helpolla vaiheella. Tuotevalinnan jälkeen lisätään omat käyttäjätiedot sekä maksutiedot. Tuote tilataan vuodeksi tai kahdeksi vuodeksi kerrallaan, jonka jälkeen tilaus uusitaan maksutietojen perusteella uudelleen.

Tilauksen yhteydessä luodaan oma Norton tili, jossa oman tilin ja tuotteiden hallinta onnistuu helposti ja sitä kautta ostetut tuotteet voi ladata ja asentaa omalle koneelle. Asentaminen onnistuu helposti asennusohjelman avulla, jonka jälkeen Norton suojaus näkyy vihreänä ja aktiivisena koneesi työkalupalkissa.

Norton asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse tai chatin välityksellä. Molemmat palvelut ovat käytettävissä arkisin klo 9-18 välisenä aikana. Muina aikoina voi vastauksia kysymyksiin etsiä usein kysyttyjen kysymysten osioista. Sieltä löytyy nopeasti vastaukset moniin kysymyksiin liittyen tilaukseen, maksutavan päivittämiseen, tilauksen perumiseen ja muihin tärkeisiin kysymyksiin.

Kiitokset, valitukset ja vinkit Norton
Tietoturva on nykyään todella tärkeä asia ja siitä kannattaa pitää huolta. Onko sinun tietosi joutuneet vääriin käsiin? Oletko käyttänyt Norton tietoturva ohjelmistoja omien tietojesi suojaamiseksi? Kerro kokemuksistasi meille. Meille Suomiarvostelut sivuilla on tärkeää saada oikeiden käyttäjien rehellistä palautetta eri palveluista ja yrityksistä. Pienikin vinkki siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun ostaa tuotteita Norton verkkokaupasta, auttaa muita käyttäjiä tekemään oikean valinnan. Kannattaa myös itse tutkia muiden kommentteja ja arvosteluja kyseisestä yrityksestä sekä vastaavista yrityksistä. Tällä tavalla voit helposti kartoittaa kaikki palveluntarjoajat ja valita niistä parhaimman, joka sopii juuri sinulle. Älä siis odota, vaan kirjoita oma kokemuksesi tai hyödynnä muiden kokemuksia!