SuomiArvostelut

  Arvostelut VertaaEnsin

  VertaaEnsin on suomalainen, vuodesta 2015 lähtien toiminut lainojen vertailupalvelu netissä. He auttavat sinua löytämään sinulle parhaimman lainatarjouksen yli 40 lainanmyöntäjän joukosta hyvin nopeasti ja helposti. Yritys tekee vahvaa yhteistyötä mm. Avidan, BraBankin, Resurs Bankin ja Santander Consumer Financen kanssa.

  Tietoa VertaaEnsin

  Yrityksen tehtävä on tarjota lainan vertailupalveluita puolueettomasti. VertaaEnsin haluaa auttaa erityisesti tavallisia kuluttajia saamaan halvimman mahdollisen luoton itselleen. Heidän tuottamat palvelut ovat täysin ilmaisia, joten voit saada parhaimmillaan jopa satojen eurojen säästöjä maksamatta yhtään mitään.
  Sivustolla voit vertailla lainojen lisäksi muita asioita, kuten luottokortteja, säästötilejä ja pankkipalveluita. Jokaisen näiden vertailu voi tuottaa merkittäviä rahallisia hyötyjä ja etuja. Luottokorteista vertailun avulla voit löytää juuri sen, jossa on parhaimmat käyttöedut sinulle. Säästötileistä voit löytää parhainta korkoa tarjoavan tilin. Kaikki tämä yhden ainoan sivuston avulla.
  VertaaEnsin on osana suurempaa, eurooppalaista CompareEuropeGroup-konsernia. Heillä on pitkä ja laaja kokemus rahoitusalasta ja asiakaspalvelusta. Tämä takaa sen, että VertaaEnsin tarjoaa luotettavia ja hyvin toimivia vertailupalveluja.

  Videolla kerrotaan, miksi lainoja kannattaa vertailla.

  VertaaEnsin tarjoamat palvelut

  Ehdottomasti suosituin palvelu heidän sivustoillaan on lainojen vertailupalvelu. Voit vertailla 500-60 000€ kokoisia lainoja, ja maksuaikaa niihin voi saada 6-180kk (6kk-15v). Vertailuprosessi on nopea ja hyvin yksinkertainen. Yhdellä hakemuksella voit saada lainatarjouksia jopa 20 eri rahoituslaitokselta. Tarjoukset näet heti hakemuksen täytettyä. Hakemus ei vielä sido sinua vielä mihinkään. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen voit saada rahat tilillesi jo saman päivän aikana.
  VertaaEnsin-sivustolla voit vertailla myös erilaisia lainojen yhdistelylainoja. Niiden suuruus- ja maksuaikavaihtoehdot ovat täysin samat kuin normaalissa lainassa. Yhdistelylainaa kannattaa hakea silloin, kun on paljon pieniä lainoja. Yhdistäminen pienentää kustannuksia, ja kuukausierä laskee usein huomattavasti.
  Sivuilla on myös mahdollista vertailla erilaisia kulutus- ja joustoluottoja. Suurin etu vertailussa on halvimman mahdollisen luoton saaminen. Näiden kahden luoton ero on se, että joustoluotossa maksat vain nostamasi summan korot ja muut kulut. Molemmat lainat ovat usein pieniä ja lyhytaikaisia.

  Vähemmän käytetty palvelu VertaaEnsin-sivustolla on luottokorttien vertailu. Monet eivät ole edes kuulleet, että netistä voi löytää luottokorttien vertailupalvelun. Tämä palvelu helpottaa paljon luottokorttien hyötyjen ja etujen vertailua. Sivuilta näkee esimerkiksi sen, mikä luottokortti on parhain matkailijalle. Vertailu kannattaa, että löydät juuri sinulle oikeat edut tuottavan luottokortin.
  Muut vähemmät käytetyt palvelut ovat säästötilin vertailu ja pankkipalveluiden vertailu. Säästötilin vertailu etsii sinulle pankin, joka tarjoaa säästötiliä parhaimmalla korolla ja pienimmillä kuluilla. Pankkipalveluiden vertailussa etsitään pankki pienimmällä kuukausimaksulla ja parhaimmilla asiakkuustaso-ohjelmilla.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  VertaaEnsin on osa suurempaa konsernia, joka on alansa ammattilainen. Tämä takaa VertaaEnsin toimivuuden ja asiantuntevuuden. Heidän nettisivunsa ovat selkeät ja kattavat. Sieltä löytää helposti tietoa, ja tietoa on hyvin paljon. Myös vertailuhakemuksen tekeminen on yksinkertaista. Yritys on luotettava, eikä asiakkailla ole paljoa valitettavaa heistä.
  Jos sinulla tulee jotain ongelmia VertaaEnsin palveluiden kanssa, heidän asiakaspalvelunsa auttaa teitä erittäin mielellään. Heillä on asiakaspalvelunumero sekä heidän sivuiltaan löytyy yhteydenottolomake. Facebookista ja Twitteristä heidät löytää nimellä VertaaEnsin. Yhteystiedot löydätte painamalla tästä.
  Oletko koskaan käyttänyt VertaaEnsin lainojen vertailemiseen? Onko vertailuhakemus selkeä? Onko sen täyttäminen helppoa? Löytyikö palvelun avulla hyviä lainatarjouksia? Onko teillä ollut ongelmia heidän kanssaan? Olitteko tyytyväinen palveluun? Jos osaatte vastata joihinkin näistä kysymyksistä tai muihin VertaaEnsin liittyviin kysymyksiin, kirjoita tähän arvostelu! Näin voitte auttaa muita ihmisiä, jotka harkitsevat lainojen vertailua VertaaEnsin tai muun vastaavan palvelun avulla.

  VertaaEnsin
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa VertaaEnsin

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko VertaaEnsin luotettava yritys?

  VertaaEnsin on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja VertaaEnsin tarjoaa?

  VertaaEnsin on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainavertailu Sivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä VertaaEnsin-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.