VertaaEnsin

Kaikki arvostelut

VertaaEnsin

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

VertaaEnsin

VertaaEnsin on suomalainen, vuodesta 2015 lähtien toiminut lainojen vertailupalvelu netissä. He auttavat sinua löytämään sinulle parhaimman lainatarjouksen yli 40 lainanmyöntäjän joukosta hyvin nopeasti ja helposti. Yritys tekee vahvaa yhteistyötä mm. Avidan, BraBankin, Resurs Bankin ja Santander Consumer Financen kanssa.

Tietoa VertaaEnsin
Yrityksen tehtävä on tarjota lainan vertailupalveluita puolueettomasti. VertaaEnsin haluaa auttaa erityisesti tavallisia kuluttajia saamaan halvimman mahdollisen luoton itselleen. Heidän tuottamat palvelut ovat täysin ilmaisia, joten voit saada parhaimmillaan jopa satojen eurojen säästöjä maksamatta yhtään mitään.
Sivustolla voit vertailla lainojen lisäksi muita asioita, kuten luottokortteja, säästötilejä ja pankkipalveluita. Jokaisen näiden vertailu voi tuottaa merkittäviä rahallisia hyötyjä ja etuja. Luottokorteista vertailun avulla voit löytää juuri sen, jossa on parhaimmat käyttöedut sinulle. Säästötileistä voit löytää parhainta korkoa tarjoavan tilin. Kaikki tämä yhden ainoan sivuston avulla.
VertaaEnsin on osana suurempaa, eurooppalaista CompareEuropeGroup-konsernia. Heillä on pitkä ja laaja kokemus rahoitusalasta ja asiakaspalvelusta. Tämä takaa sen, että VertaaEnsin tarjoaa luotettavia ja hyvin toimivia vertailupalveluja.

VertaaEnsin tarjoamat palvelut
Ehdottomasti suosituin palvelu heidän sivustoillaan on lainojen vertailupalvelu. Voit vertailla 500-60 000€ kokoisia lainoja, ja maksuaikaa niihin voi saada 6-180kk (6kk-15v). Vertailuprosessi on nopea ja hyvin yksinkertainen. Yhdellä hakemuksella voit saada lainatarjouksia jopa 20 eri rahoituslaitokselta. Tarjoukset näet heti hakemuksen täytettyä. Hakemus ei vielä sido sinua vielä mihinkään. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen voit saada rahat tilillesi jo saman päivän aikana.


VertaaEnsin-sivustolla voit vertailla myös erilaisia lainojen yhdistelylainoja. Niiden suuruus- ja maksuaikavaihtoehdot ovat täysin samat kuin normaalissa lainassa. Yhdistelylainaa kannattaa hakea silloin, kun on paljon pieniä lainoja. Yhdistäminen pienentää kustannuksia, ja kuukausierä laskee usein huomattavasti.
Sivuilla on myös mahdollista vertailla erilaisia kulutus- ja joustoluottoja. Suurin etu vertailussa on halvimman mahdollisen luoton saaminen. Näiden kahden luoton ero on se, että joustoluotossa maksat vain nostamasi summan korot ja muut kulut. Molemmat lainat ovat usein pieniä ja lyhytaikaisia.

Vähemmän käytetty palvelu VertaaEnsin-sivustolla on luottokorttien vertailu. Monet eivät ole edes kuulleet, että netistä voi löytää luottokorttien vertailupalvelun. Tämä palvelu helpottaa paljon luottokorttien hyötyjen ja etujen vertailua. Sivuilta näkee esimerkiksi sen, mikä luottokortti on parhain matkailijalle. Vertailu kannattaa, että löydät juuri sinulle oikeat edut tuottavan luottokortin.
Muut vähemmät käytetyt palvelut ovat säästötilin vertailu ja pankkipalveluiden vertailu. Säästötilin vertailu etsii sinulle pankin, joka tarjoaa säästötiliä parhaimmalla korolla ja pienimmillä kuluilla. Pankkipalveluiden vertailussa etsitään pankki pienimmällä kuukausimaksulla ja parhaimmilla asiakkuustaso-ohjelmilla.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
VertaaEnsin on osa suurempaa konsernia, joka on alansa ammattilainen. Tämä takaa VertaaEnsin toimivuuden ja asiantuntevuuden. Heidän nettisivunsa ovat selkeät ja kattavat. Sieltä löytää helposti tietoa, ja tietoa on hyvin paljon. Myös vertailuhakemuksen tekeminen on yksinkertaista. Yritys on luotettava, eikä asiakkailla ole paljoa valitettavaa heistä.
Jos sinulla tulee jotain ongelmia VertaaEnsin palveluiden kanssa, heidän asiakaspalvelunsa auttaa teitä erittäin mielellään. Heillä on asiakaspalvelunumero sekä heidän sivuiltaan löytyy yhteydenottolomake. Facebookista ja Twitteristä heidät löytää nimellä VertaaEnsin. Yhteystiedot löydätte painamalla tästä.
Oletko koskaan käyttänyt VertaaEnsin lainojen vertailemiseen? Onko vertailuhakemus selkeä? Onko sen täyttäminen helppoa? Löytyikö palvelun avulla hyviä lainatarjouksia? Onko teillä ollut ongelmia heidän kanssaan? Olitteko tyytyväinen palveluun? Jos osaatte vastata joihinkin näistä kysymyksistä tai muihin VertaaEnsin liittyviin kysymyksiin, kirjoita tähän arvostelu! Näin voitte auttaa muita ihmisiä, jotka harkitsevat lainojen vertailua VertaaEnsin tai muun vastaavan palvelun avulla.