Autopalvelut

Autonvuokraus ei aina ole helppoa. Vuokraukseen liittyy paljon erilaisia ehtoja ja aina kannattaa tarkistaa varalta myös sopimuksen pikkupräntti. Vakuutusyhtiöt eivät aina korvaa vuokra-autolla sattuneen onnettomuuden kuluja ja hintalappu saattaa nousta isommaksi kuin luulit. Millainen vahinko lasketaan ajajan syyksi ja millainen taas ei? Vuokrauksen kilometrihinnat saattavat myös vaihdella suuresti. Entä miksi vuokra-autojen hinnat ovat joskus paljon edullisempia vertailusivustoilla kuin autovuokraamoissa? Onko siinä jotain epäilyttävää? Mitä vuokraamoiden lupaama ”vastaava auto” tarkoittaa? Olemme tehneet yhteenvedon kaikista autovuokraamoista. Muut asiakkaat voivat jakaa täällä kokemuksiaan autonvuokrauksesta Suomessa tai ulkomailla. Näin opit mitä kannattaa pitää mielessä, miten erikoistarjouksia kannattaa hyödyntää ja mitä voi odottaa onnettomuuden sattuessa.


Autopalvelut

Auton vuokraaminen voi olla erittäin kätevää monessa tilanteessa. Jos haluat lentää mennäksesi lomalle ja haluat silti mahdollisuuden liikkua ympäriinsä, voit vuokrata auton. Tältä sivulta voit lukea muita syitä auton vuokraamiseen ja miksi se ei välttämättä ole niin helppoa kuin miltä se näyttää.

Auton vuokraaminen: milloin se on kiinnostavaa?
Auton vuokraaminen voi olla kiinnostavaa monessa tilanteessa. Ensinnäkin, on kiinnostavaa vuokrata auto kun olet varannut loman lennolla ja haluat liikkua ympäriinsä lomasi aikana. Jos menet lomamääränpäähäsi, auto ei odottele sinua kun saavut lentokentälle ja vie paljon aikaa ja vaivaa päästä kohteeseesi kävellen, käyttäen julkista liikennettä tai taksia. Jos et halua käydä kaikkea tätä läpi, voit vuokrata auton. Varaat auton ennen kuin lähdet lomalle, noudat auton lentokentältä ja voit käyttää autoa koko lomasi ajan.

Toinen tilanne, joka on kiinnostava, on käyttää autoa kun sinulla ei ole omaa, mutta kohtaat muutaman päivän kun todella tarvitset sitä. Ehkä olet osallistumassa tapahtumaan johon sinun on päästävä autolla, joudut kuljettamaan muita ihmisiä ja/tai menemään työmatkalle ja et omista omaa autoa. Tässä tapauksessa auton vuokraaminen voi olla ratkaisu.

Viimeiseksi, auton vuokraaminen voi olla hyödyllistä kun aiot muuttaa ja et halua käyttää omaa autoasi siirtääksesi koko talosi sisällön A:sta B:hen. Sen sijaan että vuokraisit kalliin huonekalupakettiauton, voit myös vuokrata tilavamman auton ja tehdä sen itse.

Auton vuokraaminen voi olla melko vaikeaa
Auton vuokraaminen näyttää melko helpolta, mutta totuudessa rehellisen hinnan löytäminen ja hyvän auton vuokraaminen on vaikeampaa kuin ajattelet. Syy, miksi auton vuokraaminen voi olla melko vaikeaa on yksinkertaisesti siksi, että autonvuokrausmarkkinat eivät ole niin läpinäkyviä kuin monet muut markkinat maassamme. Esimerkiksi, monet tarjoajat veloittavat extraa kun haluat maksaa auton vuokraamisesta. On olemassa myös tarjoajia, jotka koettavat saada sinua maksamamaan kalliista vakuutuksesta, pyytävät hyvitystä maksuista kun tuot autoa takaisin tai jopa yrittävät saada sinua maksamaan vaurioista, joita et edes aiheuttanut vuokrauksesi aikana. Olemassa on täysiä näytöksiä, jotka ovat omistautuneita kertomaan ihmisten tarinoita, jotka ovat tulleet huijatuiksi. Haluatko välttää huijatuksi tulemisen? Sitten sinun tulisi käyttää luotettavan osapuolen palveluita.

Kaikki autovuokraamoyritykset eivät ole luotettavia ja joskus on vaikeaa selvittää, mitkä yritykset ovat luotettavia ja mitä yritystä sinun tulisi välttää. Lue tämän sivun asiakkaiden kirjoittamia arvosteluja ja näe, mitä autovuokraamoita sinun tulee välttää. Arvosteluja, mielipiteitä ja valituksia lukemalla et saa mitään epämiellyttäviä yllätyksiä ja vuokraat aina hyvältä ja luotettavalta autovuokraamoyritykseltä.

Tämän sivun autovuokraamoyritysten arvostelut on jaettu kategorioihin: Autovuokraamot, Lentokenttäpysäköinti ja -kuljetus, Autoleasing ja Muut Autopalvelut.