Auto Europe

Kaikki arvostelut

Auto Europe

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo QEEQ

QEEQ

0 arvostelut

Matkustaminen on aina mukavaa ja monille varsinkin pakettimatkojen tekeminen on tuttua. On kuitenkin muitakin vaihtoehtoja matkustaa ja matkoille v...

Logo Renkaat

Renkaat

0 arvostelut

Arvostelut Renkaat.com Onko tarvetta uusille auton renkaille, mutta et ole oikein varma, mitä kautta verkon syövereistä sen voisi o...

Logo Mprengas-online.com

Mprengas-online.com

0 arvostelut

Arvostelut Mprengas-onlinesta Pitääkö vaihtaa renkaat? Vai hankitko uuden ajoneuvon ja sinun pitää hankkia sen alle uudet...

Logo AutoJerry

AutoJerry

0 arvostelut

Onko aika käyttää auto määräaikaishuollossa tai tuliko autoon jokin vika? Kun tulee tarpeita auton huoltoon liittyen,...

Auto Europe

Arvostelut AutoEuropesta

Täytyykö sinun vuokrata auto lomamatkaa varten? Tekeekö mieli mennä moottoripyöräilemään uuteen maahan? Onko tarvetta esimerkiksi muuttoautolle? Suositko kansainvälisiä vuokrausyrityksiä liiketarpeitasi ajatellen? Haluatko avaimet käteen vuokrauspaketin, jossa saat sekä auton polttoaineineen ja vakuutuksineen alle? AutoEurope voisi olla vastaus tähän kysymykseen, se on auton vuokrauspalvelu, joka tarjoaa autoja vuokrattavaksi ympäri maailmaa. Mutta, miten hyvin tämä auton vuokrauspalvelu toimiikaan? Ajaako se asiansa vai onko jotain ongelmia? Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä palvelusta, niin tiedät kannattaako vuokrata auto seuraavaa lomamatkaa ajatellen.

 

AutoEuropesta
Auto Europe on suuri autovuokraamojen välittäjäyhtiö, joka toimii noin 24 000 autonvuokrauspaikan kanssa 180 maassa Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa, Australiassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Auto Europe on ollut Court Square Capital Partnersin omistuksessa vuodesta 2006 lähtien. Alex Cecil perusti Auto Europen Saksassa vuonna 1954  Yhtiö aloitti autojen ostamisen vuokratakseen Yhdysvaltojen matkustajille Euroopassa. Cecil muutti myöhemmin New Yorkiin ja muutti yrityksen lopulta Maineen. Vuonna 1997 Alex Cecil jäi eläkkeelle, siirtäen ohjat Auto Europen toimitusjohtajalle Imad Khalidille.Vuonna 1995 Auto Europe aloitti lentolippujen ja hotellien tarjoamisen nimellä Destination Europe. Vuonna 2010 he uudelleen brändäsivät tämän divisioonan nimellä Fly International. Siitä lähtien tämä palvelu on tarjonnut vuokrattavaksi sekä autoja että mooottoripyöriä ja muita majoitusvaihtoehtoja sitä tarvitseville.

 

AutoEuropen tuotteet ja palvelut

AutoEurope on siis palvelu, josta voi vuokrata autoja ympäri Eurooppaa ja myös ympäri maailmaa, vaikka nimi antaakin toisenlaisen vaikutelman.  Auto Europe on siis eräänlainen välittäjäyhtiö, joka neuvottelee eri autovuokraamojen kanssa alennuksia ja erikoishintoja eri maissa. Kumppaneina on pieniä paikallisvuokraamoja mutta myös suuria merkkivuokraamoja kuten Hertz, Avis ja Europcar. Auto Europe on itsenäinen yhtiö ja täysin riippumaton autovuokraamoista. Kun tekee varausvahvistuksen, niin yläreunasta näkee sen autovuokraamon nimen ja nouto-osoitteen, josta tulevassa lomakohteessa voi noutaa auton. Tosin vuokratakseen auton tarvitsee luottokorttia turvatakuun maksamiseksi, joka on yleensä vähintään vakuutuksen omavastuu + alv + tankillinen polttoainetta. Tämän lisäksi yritys on tarkka siitä, että palauttaa auton ajoissa eli jos myöhästyy, pitää maksaa myöhästymismaksu vuorokaudelta.
Autoja voi vuokrata jokaisella mantereella ja lähes jokaisessa stabiilissa valtiossa, kuten Thaimaassa, Urugayssa, Brasiliassa ja Valko-Venäjällä. AutoEurope käyttää paikallisia yhteistyökumppaneita ja autovuokraamoja jokaisessa kohdemaassa taatakseen autonvuokrauksen. Kaiken kaikkiaan sillä on yli 24,000 noutokohdetta 180 maassa eri puolilla maailmaa, puhelinkeskus avoinna maanantaista lauantaihin, ja jokaisessa maassa on oma palvelunumeronsa, mutta Suomessa se on (+358 942 720 607), sähköposti on: fics@autoeurope.de. Auto Europe toimii yhteistyössä Peugeot Open Europe, Renault Eurodriven, Citroën Euro Passin ja DS Euro Passin kanssa, jolloin yleensä saa vuokrattua sen merkkisiä autoja.  Auto Europe tarjoaa laajan ja vakuuttavan valikoiman huippuluokan ajoneuvoja, joissa on valikoima tuotemerkkejä, kuten Aston Martin, Audi, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche, Range Rover jne, ja nämä ovat tarjolla eri puolilla maailmaa. Näitä ylellisiä ajoneuvoja on saatavana useissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Espanjassa ja Saksassa. Auto Europe tarjoaa myös hintatakuun eli jos löytyy parempi tarjous, niin palvelu voi tarjoa sitä paremman.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit AutoEuropesta

Kuinka hyvin tämä autovuokraamo toimi? Ajoiko se todella asiansa vai oliko sen vuokrattavat autot sekundaa? Toimiko auton vuokraaminen nopeasti vai oliko se jotain ei-hyvää? Oletko tyytyväinen EuroEuropen palveluihin ja muihin tuotteisiin? Oliko hinnoittelu reilua vai ilmenikö odottamattomia ongelmia? Arviosi tästä palvelusta olisi kallisarvoista ja suorastaan kullaista muita kohtaan, koska silloin muut, mahdolliset käyttäjät tietäisivät kannattaako tähän palveluun investoida vai ei. Varmaan sinäkin olisit halunnut kuulla ainakin muutaman rehellisen arvion vuokraamastasi tuotteesta ennen sen käyttöönottoa ihan vain varmuuden vuoksi? Siksi Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, jotta tehtäisimme yhdessä oikeita päätöksiä.