SuomiArvostelut

  Arvostelut Autonvaraosat24

  Pitääkö vaihtaa renkaat? Vai hankitko uuden ajoneuvon ja sinun pitää hankkia sen alle uudet pimppaustarvikkeet? Haluatko muuten vain päivittää autoasi? Etsitkö suomen kielistä verkkokauppaa ja kunnon määrää autoiluun liittyviä tuotteita? Autonvaraosat24 vastaa näihin kysymyksiin ja tarkoaa renkaat menopelin kuin menopelin alle, mutta kuinka helposti tämä verkkopalvelu toimiikaan? Tarjoaako se reilua palvelua vai sekundaa? Tulevatko renkaat paikalle vai jäävätkö ne jonnekin? Lue aitojen käyttäjien arvosteluita Autonvaraosat24:sta, niin tiedät toimiiko se, kuten sen pitääkin.

  Autonvaraosat24:sta
  Autonvaraosat24 on kansainvälinen auton tarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa, joka on aloittanut toimintansa muutaman vuoden aikana. Verkkokaupan omistaa Partex Global GmbH, joka on saksalainen yritys ja sen osoite sijaitsee Marzahner Str. 21, 13053 Berliinissä. Toisin sanoen auton varaosat tulevat Saksasta tai sen yhteistyökumppaneilta, minkä pitäisi taata suhteellisen nopeat toimitukset ainakin Euroopan sisällä ja saksalaisautomerkeille hyvän varaosatilanteen.

  Autonvaraosat24:n tuotteet ja palvelut

  Autonvaraosat24 verkkokauppa palvelee 18:lla kielellä, suomi mukaan lukien, ja on, kuten nimestä pystytään päättelemään, auton varaosiin erikoistunut verkkokauppa, josta siis voi ostaa autoille tarkoitettuja varaosia sekä tarvikkeita. Sen yhteystiedot ovat sähköpostitse: info@autonvaraosat24.fi, lisäksi palveluun voi ottaa yhteyttä yhteydenottokaavakkeella, ja palvelu tarjoaa myös oman erillisen mobiilisovelluksen varaosien hankintaa varten.
  Verkkokauppa siis tarjoaa kaikkeen autoon liittyviä varaosia muun muassa autotarvikkeet niiden puhdistamisesta auton sähkötarvikkeisiin, kuten akut, kännykkätelineet, rikkaimurit, valot, mutta myös autonmattoja, ulkoisia tarvikkeita auton virittämistä varten pakoputken päistä kattotelineisiin ja istuinsuojiin. Sieltä löytyy myös kaikki mahdolliset öljyt sekä kemikaalit auton huoltoa varten hydrayliikkaöljystä vaihteistoöljyihin. Tämän lisäksi verkkokaupasta löytyy myös renkaat sekä muut auton varaosat, kuten moottoreihin ja vastaaviin liittyvät varaosat, jotka voidaan lajitella automerkin ja mallin mukaan. Vaikka verkkokaupasta löytyy yli miljoona erilaista tuotetta, jotka liittyvät auton tarvikkeisiin, niin sen etsinnästä on tehty helpompaa, koska haluamansa tuotteen voi syöttää hakukenttään tai etsiä manuaalisesti. Yhtenä keinona on myös syöttää oman autonsa rekisterinumero hakukenttään, jolloin avautuu valikko kyseiselle automerkille tarkoitetuista tuotteista ja vastaavasta. Autonvaraosat24 tarjoaa maksutapoina PayPal, Visa, Mastercard, Trusty, Klarnan ja myös tilisiirron sekä toimitusvaihtoehtoina DHL, GLS, DPD.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Autonvaraosat24:sta
  Toimiko autotarvikeverkkokauppa odotusten mukaisesti? Tulivatko autotarvikkeet luotettavasti perille? Saitko vastauksen kaikkiin kysymyksiisi, ja itse palvelu toimi kuten pitikin. Toimiko sivustolla kuten kaikki pitkikin ja onnistuit löytämään esimerkiksi rekisterinumeron perusteella haluamasi tuotteen? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä verkkosivustostolta, jotta muut autotarvikkeita tarvitsevat saisivat aidon mielipiteen tästä palvelusta. Siksi arviosi olisi tärkeätä, jotta muut saisivat tietää, kannattaako Autonvaraosat24 sivustolta tilata.

  Porvoon autopalvelu ralli 24.2.2019

  Autonvaraosat24
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  2
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  2
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Ammattitaidottomat

  Laittoivat väärän osan, eivätkä hyvittäneet mitään. En suosittele.

  : Natalia12-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Autonvaraosat24

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Autonvaraosat24 luotettava yritys?

  Autonvaraosat24 on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Autonvaraosat24 tarjoaa?

  Autonvaraosat24 on enimmäkseen aktiivinen Autopalvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muut Autopalvelut.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Autonvaraosat24-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.