Autonvaraosat24

Kaikki arvostelut

Autonvaraosat24

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

N
Natalia
Laittoivat väärän osan, eivätkä hyvittäneet mitään. En suosittele.Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ammattitaidottomat

  Laittoivat väärän osan, eivätkä hyvittäneet mitään. En suosittele.

  hs=760cac50028da2850ecffd4e1d76cf4d<div style="display:none;">


Muut katsoivat

Logo Renkaat

Renkaat

0 arvostelut

Arvostelut Renkaat.com Onko tarvetta uusille auton renkaille, mutta et ole oikein varma, mitä kautta verkon syövereistä sen voisi o...

Logo Mprengas-online.com

Mprengas-online.com

0 arvostelut

Arvostelut Mprengas-onlinesta Pitääkö vaihtaa renkaat? Vai hankitko uuden ajoneuvon ja sinun pitää hankkia sen alle uudet...

Logo Auto Europe

Auto Europe

0 arvostelut

Arvostelut AutoEuropestaTäytyykö sinun vuokrata auto lomamatkaa varten? Tekeekö mieli mennä moottoripyöräilemä&a...

Logo AutoJerry

AutoJerry

0 arvostelut

Onko aika käyttää auto määräaikaishuollossa tai tuliko autoon jokin vika? Kun tulee tarpeita auton huoltoon liittyen,...

Autonvaraosat24

Pitääkö vaihtaa renkaat? Vai hankitko uuden ajoneuvon ja sinun pitää hankkia sen alle uudet pimppaustarvikkeet? Haluatko muuten vain päivittää autoasi? Etsitkö suomen kielistä verkkokauppaa ja kunnon määrää autoiluun liittyviä tuotteita? Autonvaraosat24 vastaa näihin kysymyksiin ja tarkoaa renkaat menopelin kuin menopelin alle, mutta kuinka helposti tämä verkkopalvelu toimiikaan? Tarjoaako se reilua palvelua vai sekundaa? Tulevatko renkaat paikalle vai jäävätkö ne jonnekin? Lue aitojen käyttäjien arvosteluita Autonvaraosat24:sta, niin tiedät toimiiko se, kuten sen pitääkin.

 

Autonvaraosat24:sta
Autonvaraosat24 on kansainvälinen auton tarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa, joka on aloittanut toimintansa muutaman vuoden aikana. Verkkokaupan omistaa Partex Global GmbH, joka on saksalainen yritys ja sen osoite sijaitsee Marzahner Str. 21, 13053 Berliinissä. Toisin sanoen auton varaosat tulevat Saksasta tai sen yhteistyökumppaneilta, minkä pitäisi taata suhteellisen nopeat toimitukset ainakin Euroopan sisällä ja saksalaisautomerkeille hyvän varaosatilanteen.

 

Autonvaraosat24:n tuotteet ja palvelut

Autonvaraosat24 verkkokauppa palvelee 18:lla kielellä, suomi mukaan lukien, ja on, kuten nimestä pystytään päättelemään, auton varaosiin erikoistunut verkkokauppa, josta siis voi ostaa autoille tarkoitettuja varaosia sekä tarvikkeita. Sen yhteystiedot ovat sähköpostitse: info@autonvaraosat24.fi, lisäksi palveluun voi ottaa yhteyttä yhteydenottokaavakkeella, ja palvelu tarjoaa myös oman erillisen mobiilisovelluksen varaosien hankintaa varten.
Verkkokauppa siis tarjoaa kaikkeen autoon liittyviä varaosia muun muassa autotarvikkeet niiden puhdistamisesta auton sähkötarvikkeisiin, kuten akut, kännykkätelineet, rikkaimurit, valot, mutta myös autonmattoja, ulkoisia tarvikkeita auton virittämistä varten pakoputken päistä kattotelineisiin ja istuinsuojiin. Sieltä löytyy myös kaikki mahdolliset öljyt sekä kemikaalit auton huoltoa varten hydrayliikkaöljystä vaihteistoöljyihin. Tämän lisäksi verkkokaupasta löytyy myös renkaat sekä muut auton varaosat, kuten moottoreihin ja vastaaviin liittyvät varaosat, jotka voidaan lajitella automerkin ja mallin mukaan. Vaikka verkkokaupasta löytyy yli miljoona erilaista tuotetta, jotka liittyvät auton tarvikkeisiin, niin sen etsinnästä on tehty helpompaa, koska haluamansa tuotteen voi syöttää hakukenttään tai etsiä manuaalisesti. Yhtenä keinona on myös syöttää oman autonsa rekisterinumero hakukenttään, jolloin avautuu valikko kyseiselle automerkille tarkoitetuista tuotteista ja vastaavasta. Autonvaraosat24 tarjoaa maksutapoina PayPal, Visa, Mastercard, Trusty, Klarnan ja myös tilisiirron sekä toimitusvaihtoehtoina DHL, GLS, DPD. 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Autonvaraosat24:sta
Toimiko autotarvikeverkkokauppa odotusten mukaisesti? Tulivatko autotarvikkeet luotettavasti perille? Saitko vastauksen kaikkiin kysymyksiisi, ja itse palvelu toimi kuten pitikin. Toimiko sivustolla kuten kaikki pitkikin ja onnistuit löytämään esimerkiksi rekisterinumeron perusteella haluamasi tuotteen? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä verkkosivustostolta, jotta muut autotarvikkeita tarvitsevat saisivat aidon mielipiteen tästä palvelusta. Siksi arviosi olisi tärkeätä, jotta muut saisivat tietää, kannattaako Autonvaraosat24 sivustolta tilata.