SuomiArvostelut

  Arvostelut Hertz

  Oletko lähdössä matkalle ja tarvitset vuokra-auton, jolla taittaa matkaa? Kenties suunnitelmissa on lähteä reissuun isommalla porukalla ja olisi tarve isommalle autolle tai minibussille. Auton vuokraaminen on hyvä keino matkustaa turvallisesti silloin, kun haluaa kulkea omia teitään. Auton voi vuokrata myös muuhun tarkoitukseen kuin matkustukseen. Monelle autottomalle pakettiauton vuokraus on paras tapa muuttaa tavarat uuteen asuntoon tai siirtää uusi sohva kaupasta kotiin. Hertz autovuokraamo mahdollistaa asiakkailleen kaiken tämän – ja paljon muuta. Autovuokraamo kannattaa valita huolella ja valita yritys, joka vastaa tarpeisiisi kattavasti ja ammattitaidolla. Mistä tietää, että yrityksen autot ovat turvallisia ja luotettavia? Mitä tapahtuu, jos vuokra-auto vaurioituu? Lue muiden kokemuksia Hertz autovuokraamosta, sekä Hertzin tarjoamista tuotteista ja palveluista.

  Tietoa Hertz autovuokraamosta

  Tuttavallisemmin Hertz autovuokraamona tunnetun yrityksen koko nimi on Hertz Corporation. Tämä Suomessa tuttu autovuokraamo on Hertz Global Holdings -nimisen yrityksen tytäryritys, ja sen sisaryritysten nimet ovat Dollar Rent a Car ja Trifty Rent a Car. Hertzin tarina sai alkunsa vuonna 1918 Yhdysvaltojen Chicagossa – yhdessä koko maan väkirikkaimmista kaupungeista. Tuolloin Hertz tunnettiin nimellä Rent-a-Car Inc. Alkuperäisen nimensä mukaisesti Hertz on alusta asti keskittynyt autojen vuokraamiseen. Yritys kasvoi nopeasti, ja sillä oli talleissaan jo viiden vuoden kuluttua perustamisestaan 600 vuokra-autoa. Tänä päivänä Hertzin päämaja on Yhdysvaltojen Floridassa sijaitsevassa Estero nimisessä kylässä. Yrityksellä on toimintaa yli 150 maassa ja sillä on yhteen laskettuna sisaryhtiöidensä kanssa yli 38 000 työntekijää yli 30 000 sijainnissa. Hertz autovuokraamot toimivat franchising-periaattella, ja toimipisteitä on Suomessa useita kymmeniä.

  Hertz tuotteet ja palvelut

  Hertz tarjoaa autonvuokrauspalveluita sekä verkossa että suoraan toimipisteillään. Verkossa on mahdollista varata auto tietyltä toimipisteeltä ja saapua noutamaan se sovittuna aikana. Toimipisteitä sijaitsee kaupunkien keskustoissa, hotellien yhteydessä, lentokentillä, rautatieasemilla ja laskettelukeskuksissa. Hertz vuokraa autoja kuluttajien lisäksi myös yrityksille, tarjoten myös pidempiaikaisia leasing-palveluja. Vuokrattavana verkkosivulla on henkilöautojen ja pakettiautojen lisäksi maastoautoja, tila-autoja sekä minibusseja ja hyötyajoneuvoja. Henkilöautojen valikoimassa on tarjolla perinteisten henkilöautojen lisäksi farmareita, sähköautoja ja hybridiautoja. Sähkö- ja hybridiautot ovat vuokrattavana erillisessä Green Collection -nimisessä valikoimassa. Lisäksi Hertzillä on erikseen Prestige Collection -niminen valikoima hinnaltaan arvokkaampia henkilöautoja. Suuremmalle seurueelle tai tavaramäärälle tarkoitetut maasturit ja tila-autot mahduttavat 5-9 henkilöä kyytiinsä. Hertz mainitsee erityisesti sen tarjoamien pakettiautojen olevan sopivia muuttokuormien siirtämiseen. Pakettiautoja on vuokrattavissa useassa koossa, ja lisäksi valikoimassa on myös lava-autoja, joiden ansiosta isommankin kuorman muuttaminen osoitteesta toiseen käy sukkelasti.

  Hertz tarjoaa kaikkiin automalleihin lisäpalveluita ja lisävarusteita. Lisävarusteita ovat esimerkiksi lastenistuin ja navigaattori. Lisäksi tarjolla on palveluita, kuten lisäkuljettajan rekisteröiminen pitkiä automatkoja varten, tai sijaisauton vuokraus esimerkiksi oman auton huollon ajaksi. Hertz MiniLeasing on palvelu joka mahdollistaa auton vuokraamisen pitkäaikaisesti ilman pitkäaikaista sitoutumista. Hertz MiniLeasing-auton voi palauttaa milloin tahansa 30 vuorokauden jälkeen. Minileasing-palvelua on saatavilla 50 Hertz-toimipisteessä ympäri Suomen. Hertzillä on Hertz Gold Plus Rewards -nimeä kantava kanta-asiakasohjelma, johon liittymällä voi lunastaa erinäisiä etuja, kuten alennuksia vuokrahinnoista ja autoluokan korotuksia. Vuokraaminen kanta-asiakasohjelman jäsenenä kerryttää pisteitä, joita voi käyttää palkintovuokrauksiin.

  Asiakasarvosteluita, valituksia ja kokemuksia Hertz-autovuokraamosta

  Oletko käyttänyt Hertz autovuokraamon palveluja lomamatkallasi, muutossa tai yritystoiminnassasi? Haluamme kuulla lisää kokemuksestasi Hertz autovuokraamon kanssa, jotta voisimme auttaa ihmisiä löytämään parhaat autonvuokrauspalvelut. Kerro meille ja muille Hertzistä tietoa etsiville kokemuksesi yrityksen palveluiden ja tuotteiden käyttäjänä. Oliko auton varausprosessi ja nouto sujuva? Entä luovutus? Oliko palvelussa hyvä hinta-laatu-suhde? Olitko tyytyväinen lisävarusteisiin ja toimipisteiden sijaintiin? Autat muita vuokra-autoa etsiviä jättämällä arvostelun ja kertomalla lisää kokemuksestasi.

  20Hz to 20kHz (Human Audio Spectrum)

  Hertz
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Hertz

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Hertz luotettava yritys?

  Hertz on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Hertz tarjoaa?

  Hertz on enimmäkseen aktiivinen Autopalvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Autovuokraamot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Hertz-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.