Hertz

Kaikki arvostelut

Hertz

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

V
Vuokraaja
Hertz huijaa. Laskuttavat lisää. Polttoainelisämaksu ym ym. Eivät suostu korjaamaan/paluttamaan rahoja.Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Auton vuokraus

  Hertz huijaa. Laskuttavat lisää. Polttoainelisämaksu ym ym. Eivät suostu korjaamaan/paluttamaan rahoja.


Muut katsoivat

Logo Auto Europe

Auto Europe

0 arvostelut

Arvostelut AutoEuropestaTäytyykö sinun vuokrata auto lomamatkaa varten? Tekeekö mieli mennä moottoripyöräilemä&a...

Logo QEEQ

QEEQ

0 arvostelut

Matkustaminen on aina mukavaa ja monille varsinkin pakettimatkojen tekeminen on tuttua. On kuitenkin muitakin vaihtoehtoja matkustaa ja matkoille v...

Logo Rentalcars.com

Rentalcars.com

1 arvostelut

Kuka ei haluaisi käyttöönsä autoa matkustamiseen kun olet liikematkalla tai henkilökohtaisella lomalla? Tai ehkä matk...

Logo Discover Cars

Discover Cars

2 arvostelut

Eikö olisikin hyvä, että saisit eri auton, kun olet poissa kotoasi lomamatkalla tai seikkailulla tai jopa liikematkalla? Discover Ca...

Hertz

Oletko lähdössä matkalle ja tarvitset vuokra-auton, jolla taittaa matkaa? Kenties suunnitelmissa on lähteä reissuun isommalla porukalla ja olisi tarve isommalle autolle tai minibussille. Auton vuokraaminen on hyvä keino matkustaa turvallisesti silloin, kun haluaa kulkea omia teitään. Auton voi vuokrata myös muuhun tarkoitukseen kuin matkustukseen. Monelle autottomalle pakettiauton vuokraus on paras tapa muuttaa tavarat uuteen asuntoon tai siirtää uusi sohva kaupasta kotiin. Hertz autovuokraamo mahdollistaa asiakkailleen kaiken tämän – ja paljon muuta. Autovuokraamo kannattaa valita huolella ja valita yritys, joka vastaa tarpeisiisi kattavasti ja ammattitaidolla. Mistä tietää, että yrityksen autot ovat turvallisia ja luotettavia? Mitä tapahtuu, jos vuokra-auto vaurioituu? Lue muiden kokemuksia Hertz autovuokraamosta, sekä Hertzin tarjoamista tuotteista ja palveluista. 

 

Tietoa Hertz autovuokraamosta  

Tuttavallisemmin Hertz autovuokraamona tunnetun yrityksen koko nimi on Hertz Corporation. Tämä Suomessa tuttu autovuokraamo on Hertz Global Holdings -nimisen yrityksen tytäryritys, ja sen sisaryritysten nimet ovat Dollar Rent a Car ja Trifty Rent a Car. Hertzin tarina sai alkunsa vuonna 1918 Yhdysvaltojen Chicagossa – yhdessä koko maan väkirikkaimmista kaupungeista. Tuolloin Hertz tunnettiin nimellä Rent-a-Car Inc. Alkuperäisen nimensä mukaisesti Hertz on alusta asti keskittynyt autojen vuokraamiseen. Yritys kasvoi nopeasti, ja sillä oli talleissaan jo viiden vuoden kuluttua perustamisestaan 600 vuokra-autoa. Tänä päivänä Hertzin päämaja on Yhdysvaltojen Floridassa sijaitsevassa Estero nimisessä kylässä. Yrityksellä on toimintaa yli 150 maassa ja sillä on yhteen laskettuna sisaryhtiöidensä kanssa yli 38 000 työntekijää yli 30 000 sijainnissa. Hertz autovuokraamot toimivat franchising-periaattella, ja toimipisteitä on Suomessa useita kymmeniä. 

 

Hertz tuotteet ja palvelut 

Hertz tarjoaa autonvuokrauspalveluita sekä verkossa että suoraan toimipisteillään. Verkossa on mahdollista varata auto tietyltä toimipisteeltä ja saapua noutamaan se sovittuna aikana. Toimipisteitä sijaitsee kaupunkien keskustoissa, hotellien yhteydessä, lentokentillä, rautatieasemilla ja laskettelukeskuksissa. Hertz vuokraa autoja kuluttajien lisäksi myös yrityksille, tarjoten myös pidempiaikaisia leasing-palveluja. Vuokrattavana verkkosivulla on henkilöautojen ja pakettiautojen lisäksi maastoautoja, tila-autoja sekä minibusseja ja hyötyajoneuvoja. Henkilöautojen valikoimassa on tarjolla perinteisten henkilöautojen lisäksi farmareita, sähköautoja ja hybridiautoja. Sähkö- ja hybridiautot ovat vuokrattavana erillisessä Green Collection -nimisessä valikoimassa. Lisäksi Hertzillä on erikseen Prestige Collection -niminen valikoima hinnaltaan arvokkaampia henkilöautoja. Suuremmalle seurueelle tai tavaramäärälle tarkoitetut maasturit ja tila-autot mahduttavat 5-9 henkilöä kyytiinsä. Hertz mainitsee erityisesti sen tarjoamien pakettiautojen olevan sopivia muuttokuormien siirtämiseen. Pakettiautoja on vuokrattavissa useassa koossa, ja lisäksi valikoimassa on myös lava-autoja, joiden ansiosta isommankin kuorman muuttaminen osoitteesta toiseen käy sukkelasti. 

Hertz tarjoaa kaikkiin automalleihin lisäpalveluita ja lisävarusteita. Lisävarusteita ovat esimerkiksi lastenistuin ja navigaattori. Lisäksi tarjolla on palveluita, kuten lisäkuljettajan rekisteröiminen pitkiä automatkoja varten, tai sijaisauton vuokraus esimerkiksi oman auton huollon ajaksi. Hertz MiniLeasing on palvelu joka mahdollistaa auton vuokraamisen pitkäaikaisesti ilman pitkäaikaista sitoutumista. Hertz MiniLeasing-auton voi palauttaa milloin tahansa 30 vuorokauden jälkeen. Minileasing-palvelua on saatavilla 50 Hertz-toimipisteessä ympäri Suomen. Hertzillä on Hertz Gold Plus Rewards -nimeä kantava kanta-asiakasohjelma, johon liittymällä voi lunastaa erinäisiä etuja, kuten alennuksia vuokrahinnoista ja autoluokan korotuksia. Vuokraaminen kanta-asiakasohjelman jäsenenä kerryttää pisteitä, joita voi käyttää palkintovuokrauksiin. 

 

Asiakasarvosteluita, valituksia ja kokemuksia Hertz-autovuokraamosta 

Oletko käyttänyt Hertz autovuokraamon palveluja lomamatkallasi, muutossa tai yritystoiminnassasi? Haluamme kuulla lisää kokemuksestasi Hertz autovuokraamon kanssa, jotta voisimme auttaa ihmisiä löytämään parhaat autonvuokrauspalvelut. Kerro meille ja muille Hertzistä tietoa etsiville kokemuksesi yrityksen palveluiden ja tuotteiden käyttäjänä. Oliko auton varausprosessi ja nouto sujuva? Entä luovutus? Oliko palvelussa hyvä hinta-laatu-suhde? Olitko tyytyväinen lisävarusteisiin ja toimipisteiden sijaintiin? Autat muita vuokra-autoa etsiviä jättämällä arvostelun ja kertomalla lisää kokemuksestasi.