AutoJerry

Kaikki arvostelut

AutoJerry

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Renkaat

Renkaat

0 arvostelut

Arvostelut Renkaat.com Onko tarvetta uusille auton renkaille, mutta et ole oikein varma, mitä kautta verkon syövereistä sen voisi o...

Logo Mprengas-online.com

Mprengas-online.com

0 arvostelut

Arvostelut Mprengas-onlinesta Pitääkö vaihtaa renkaat? Vai hankitko uuden ajoneuvon ja sinun pitää hankkia sen alle uudet...

Logo Auto Europe

Auto Europe

0 arvostelut

Arvostelut AutoEuropestaTäytyykö sinun vuokrata auto lomamatkaa varten? Tekeekö mieli mennä moottoripyöräilemä&a...

Logo QEEQ

QEEQ

0 arvostelut

Matkustaminen on aina mukavaa ja monille varsinkin pakettimatkojen tekeminen on tuttua. On kuitenkin muitakin vaihtoehtoja matkustaa ja matkoille v...

AutoJerry

Onko aika käyttää auto määräaikaishuollossa tai tuliko autoon jokin vika? Kun tulee tarpeita auton huoltoon liittyen, niin yleensä tulee valittua se lähin korjaamo, johon auto saa helposti vietyä. Lähin korjaamo ei aina ole se halvin mutta huollon tai korjauksen kilpailuttaminen on työlästä ja harva lähtee siihen urakkaan. Monissa verkon palveluissa kuten esimerkiksi lainoissa on saatavilla kilpailutuspalveluita, jotka tekevät tämän urakan puolestasi. Autojen huollon puolella on yksi tällainen vastaava palvelu nimeltään AutoJerry. Käymme tällä sivulla läpi, millainen yritys on AutoJerry? Mitä palveluita se tarjoaa? Miten olla yhteydessä jos tulee kysymyksiä palveluiden käytössä? Sivun vinkkien lisäksi, on myös muiden käyttäjien kommentteja ja arvioita AutoJerryn palveluista, joita voit lukea ja päättää niiden perusteella, haluatko käyttää yrityksen palveluita.

Tietoa AutoJerry
Alma Media konserniin Alma Mediapartners Oy:n kuuluva Autojerry palvelu välittää käyttäjän tekemiä tarjouspyyntöjä eri korjaamoille. Alma Mediapartners Oy:hyn kuuluu useita eri brändejä muun muassa Etuovi, Vuokraovi ja Autotalli ja sen toiminta on laajentunut myös muihin asumiseen ja autoiluun liittyviin palveluihin. Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli 25,2 miljoonaa euroa. Alma Media konserni toimii 11 Euroopan maassa ja sillä on noin 1500 työntekijää. Alma Mediapartners Oy:n osoite on Alvar Aallon katu 3 C, 00100 ja kotipaikka on Helsinki.

AutoJerry palvelut
Verkkopalvelussa AutoJerry käyttäjä pystyy löytämään itselleen parhaan huoltoliikkeen yhden tarjouspyynnön avulla. Palvelu kilpailuttaa oman alueen korjaamot ja vastaanotot ja näistä saadaan halutut tarjoukset liittyen huoltoon, korjauksiin tai renkaiden vaihtoon. Palvelussa on mukana yli 1800 huoltoliikettä ja palvelua käyttää jo yli 400 000 käyttäjää ympäri Suomea.

Palvelu toimii siten, että käyttäjä tekee tarjouspyynnön haluamansa auton huollosta. Syöttämällä rekisterinumeron ja valitsemalla palvelun pääsee tarjouspyynnössä eteenpäin. Palveluista voi valita valmiista listasta erilaisia huoltoja määräaikaishuollosta perushuoltoon. Listalta löytyy myös auton korjaukseen liittyviä kohteita kuten jakohihna, jarrut, laakerit, tuulilasi, renkaat tai jos ei ole selvillä mikä on vialla, voi kilpailuttaa autolle vian haun. Muiden tietojen lisäksi lisätään halutun alueen postinumero ja omat yhteystiedot, jonka jälkeen tarjouspyyntö lähtee eteenpäin alueen korjaamoille. Palvelu on ilmainen ja perustuu siihen, että käyttäjä sopii itse saamiensa tarjousten perusteella korjaamon, jossa haluaa autonsa huollettavan tai korjattavan. Asioinnin jälkeen voi palveluun jättää arvostelun, joka auttaa muita palvelun käyttäjiä. 

AutoJerry palvelussa on myös tallennettuna tilastotietoa autojen huoltojen hinnoista eri komponenttien ja korjausten osalta. Huoltopyyntöjä voi selata ja suodattaa automerkin mukaan ja arvioida sitä kautta, mitä oman auton mahdollinen huoltaminen tulisi maksamaan. Jos löydät juuri haluamasi huollon, voi tarjouksen pyytää myös suoraan tämän listauksen kautta. AutoJerryn verkkosivuilta löytyy myös blogi, jossa on mielenkiintoista tietoa autoilijoille. Lisäksi sieltä löytyy tilastopalvelu, josta voi selvittää esimerkiksi, milloin ón ruuhkattomin aika huoltaa auto.

Asiakaspalvelu osiossa on näkyvillä usein kysytyt kysymykset, joiden avulla voi saada vastauksen akuuttiin ongelmaan. Jos vastausta ei löydy voi asiakaspalveluun olla yhteydessä myös sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@autojerry.fi. Sivuilta löytyy myös AutoJerry tiimin yhteystiedot ja kuvaukset, mitä kukin tekee, jos tulee tarve olla henkilöihin yhteydessä, jonkin asian tiimoilta. 

Suositukset, valitukset ja vinkit AutoJerry palvelulle
Oletko sinä käyttänyt AutoJerryn palveluita? Kerro meille kokemuksistasi ja anna rehellinen arvio siitä, miten AutoJerry palvelu toimii. Tuliko palvelun kautta riittävästi tarjouksia? Oliko huoltotarjous mielestäsi edullinen? Suomiarvostelut sivulla käyttäjät pääsevät tutustumaan sinun kommentteihin ja arvioihin. Siksi palautteen antaminen on tärkeää ja se auttaa myös muita päättämään haluavatko käyttää kyseisen palveluntarjoajan palveluita.