Watski

Kaikki arvostelut

Watski

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Watski

Tiesitkö, että Suomi on yksi maailman venetiheimmistä maista? Ei ihme, sillä veneily on hauskaa puuhaa etenkin kesällä! Jos omistat veneen, tiedät ehkä että veneilyn välineitä ja tarvikkeita tarvitsee aika ajoin. Oli se sitten navigointilaitteita, paikkojen rassausta tai uudet pelastusliivit. Venetarvikkeita myyviä yrityksiä ja myös verkkokauppoja on useita. Yksi venetarvikkeiden verkkokauppa on Watski. Onko Watski luotettava yritys? Onko heiltä ostaminen helppoa? Voit lukea Suomiarvostelujen sivuilta kokemuksia eri verkkokaupoista ja yrityksistä. Näin pystyt selvittämään vastauksen näihin kysymyksiin. Arvostelujen lukeminen kannattaa etenkin, jos et ole asioinut yrityksen kanssa ennen.

Mikä Watski on?
Watski on ruotsalainen venetarvikkeiden verkkokauppa. Yrityksen historia ulottuu kauas ja sen ensimmäiset juuret ovatkin vuoden 1916 Malmössä. Albert Herman Gotthardtin perustama yritys yhdistyi 1980-luvulla Vattenskidspecialisten -yritykseen, ja näin yritykset muodostivat nykyään Watski nimellä tunnetun venevaruste myymäläketjun. Vuonna 2019 yritys jakautui jälleen niin, että Watski toimii pääosin venetarvikkeiden verkkokauppana, kun taas yrityksen toinen osa toimii lähinnä jälleenmyyjien kanssa.
 
Watski toimii pohjoismaissa ja se toimittaa Ruotsiin, Suomeen, Norjaan ja Tanskaan. Sen pääkonttori on Malmössä, mutta yrityksellä on suomenkielinen asiakaspalvelu. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla asiakaspalvelu@watski.fi.
 
Mitä tuotteita Watski myy?
Watski myy tuhansia veneilyyn ja vesillä vietettyyn vapaa-aikaan liittyviä tuotteita. Verkkokaupassa on myynnissä useita eri brändejä sekä tuotteita eri tuotekategorioissa. Tuotteita on muun muassa turvallisuuteen, navigointiin, sähköön, veneen huoltoon, LVI -asioihin ja vene vapaa-aikaan liittyen. Esimerkiksi turvallisuus kategoriasta löytyy niin veneen turvallisuuteen liittyviä välineitä kuten palosammuttimia sekä veneilijöiden turvallisuuteen liittyviä tarvikkeita kuten pelastusliivejä. Esimerkiksi pelastusliivit tulisikin kuulua jokaisen veneen varustukseen.
 
Watski verkkokaupasta osto ja palautus
Tuotteita voi ostaa suoraan Watski verkkokaupasta. Jos etsit vaikka pelastusliiviä, voit suodattaa vaihtoehtoja brändien tai käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi pelastusliiviä verratessa, sinun kannattaa ottaa huomioon hinnan lisäksi, miten ne täyttyvät. On liivejä, joissa on kiinteä kelluke tai sellaisia, jotka täyttyvät kaasulla. Molemmat toimivat, mutta tärkeintä on katsoa kuinka paljon liivit kantavat ja sopiiko se sille, joka sitä käyttää.
 
Kun olet valinnut haluamasi tuotteet, sinun tulee lisätä ne ostoskoriisi. Sitten voit täyttää asiakastietosi eli nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja toimitusosoitteesi. Lopulta pääset maksuosioon. Maksutapoina käy suomalaiset verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu tai MobilePay.
 
Maksettuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistuksesta näet arvioidun toimitusajan. Watskin mukaan pakettien toimitusaika on tyypillisesti 3-5 päivää ja ne toimitetaan Bringin tai Postnordin kautta.
 
Jos et ole tyytyväinen ostamiisi tuotteisiin, voit myös palauttaa ne. Watski tarjoaa 30 päivän palautusoikeuden kaikille muille paitsi poistomyyntituotteille. Poistomyyntituotteilla palautusoikeus on 14 päivää. Palautus tehdään rekisteröimällä palautus verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Sinun tulee maksaa palautuksesta rahtikustannus 10€. Watski hyvittää rahat takaisin sinulle, kun paketti saapuu heille ja palautus saadaan käsiteltyä.
 
Kokemuksia, risuja ja ruusuja Watskin tuotteista ja yrityksestä
Oletko tilannut Watskilta tai asioinut heidän kanssaan? Oletko kenties myös joutunut palauttamaan tuotteesi tai ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun? Haluamme kuulla miten asiointisi Watski -yrityksen kanssa on onnistunut, joten kerro meille kokemuksestasi! Oliko kaikki vaivatonta vai kohtasitko jotain yllättäviä ongelmia? Onko Watski mielestäsi luotettava? Kertomalla meille kokemuksestasi, autat muita kuluttajia selvittämään kannattaako yrityksen kanssa asioida. Jaa risut, ruusut, arvio tai vapaa sana Watskista!
 
Tarvitsetko venetarvikkeita ja harkitset Watski verkkokaupasta tilaamista? Lue minkälaisia kokemuksia ja ajatuksia muilla asiakkailla on ollut heistä! Näin saat selville, onko yritys luotettava ja kannattaako heiltä ostaa.