DiveInn

Kaikki arvostelut

DiveInn

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

DiveInn

Sanotaan, että suurin osa maanpäällisestä pinta-alasta on jo tutkittua ja yleisesti tunnettua. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että koko maapallo vesistöineen olisi jo tuntemaamme tai pysyisi muuttumattomana. Vaikka maa-ala muuttuukin koko ajan, muuttuu meri ehkä sitäkin enemmän ja nopeammalla tahdilla. Merestä rantautuu ja sen pohjalla liikkuu erilaisia tavaroita ja eläimiä jatkuvasti, ja näiden tarkastelu sopii ajanvietteeksi oikeastaan kenelle tahansa.
Tie näihin meren ihmeisiin käy sukeltamisen kautta. Ei olekaan siis mikään ihme, että yhä vain useampi on ottanut aktiviteetin harrastuksekseen. Kun kyseessä on toiminta, joka perustuu fyysisten rajoitteiden venyttämiseen ja rikkomiseen – esimerkiksi hapensaannin rajoittamiseen ja paineen kestämiseen – on tarvikkeiden laatu elintärkeää. Viallinen laite voi näissä tilanteissa koitua kohtalokkaaksi.
Miten siis löytää laadukkaat sukellustarvikkeet? Laaja valikoima auttaa esimerkiksi laitteiden toimintojen vertailussa, ja näin löytää juuri omiin tarpeisiin ja taitotasoon sopivat varusteet. Paljon valinnanvaraa tarjoaa esimerkiksi netissä sukellustarvikkeita myyvä DiveInn. Mutta täyttääkö sivusto lupauksensa tuotteidensa laatuun ja neuvojensa hyötyyn liittyen? Tämän saat tietää muiden kokemuksia lukemalla.

Tietoa DiveInn -yrityksestä
DiveInn eli Scubastore.com on espanjalaisyrittäjä Dídac Leen vuonna 1998 perustama sukellus- ja vesiurheilutarvikkeiden verkkokauppa. Sittemmin se on laajentunut nettikauppojen verkosto TradeInniksi, joka myy nykyisellään urheilutarvikkeita niin vaellusta, juoksua kuin ekstreme-lajejakin varten. Eri lajeihin erikoistuneita verkkokauppoja on 15, ja ne käsittelevät päivittäin noin 18 000 verkkotilausta. Verkosto työllistää 200 työntekijää ja sen paketit postittuvat yli 200 eri maahan.
DiveInnin maksutapoja ovat PayPal, luottokortti ja DIRECTebanking, joista kaikki turvattu Adyenilla. Luottokortilla tehtävissä verkkokauppaostoksissa hyödynnetään SSL-salausprotokollaa.
Lisätietoa tilauksiin, maksamiseen ja muihin käytäntöihin liittyen löytää sivuston ala- ja yläosista löytyvien ”Ohje ja ota yhteyttä”- sekä ”Ota meihin yhteyttä” -painikkeiden kautta. Niistä asiakas ohjautuu välilehdelle, jossa on listattu usein kysytyt kysymykset sekä kuvakkeet esimerkiksi palautuksia, omaa tiliä ja yhteydenottoa varten. Klikkaamalla ”Ota meihin yhteyttä” ja valitsemalla, onko tilaamassa vaiko jo tilannut, näytetään asiakkaalle tiedot Chat-palvelua, asiakaspalvelun numeroa ja yhteydenottolomakkeen täyttöä varten.

DiveInn palvelutarjonta
Scubastoresta löytyy laaja valikoima sukellusvarusteiden johtavia brändejä, joihin kuuluvat muun muassa Scubapro, Suunto, Mares, Uwatec ja Oceanic. Omien lempimerkkien haku on helppoa sivuston alaosasta löytyvien kategorioiden kautta, jossa tuotteet on järjestelty myös eri varustetyyppien mukaan.
Yksittäisten tuotteiden laadun tutkimisessa apuna ovat niitä klikkaamalla ja alas selaamalla löytyvät asiakkaiden itsensä jättämät arviot. Niitä voi löytää useilla eri kielillä ja eri nimisten ihmisten kirjoittamina. Joistakin arvosteluista voi olla apua myös tuotteiden käytön opettelussa, sillä niistä löytyy toisinaan sivuston asiantuntijoiden vastauksia muun muassa ominaisuuksiin, käyttöön ja huoltoon liittyviin kysymyksiin.
Verkkokauppa tarjoaa lisäksi mahdollisuuden tilin luontiin, ja tällöin asiakas voi nähdä samasta paikasta kaikki tilaukset, asiakaspalvelun kanssa käydyn yhteydenpidon, uutiskirjeiden tilaukseen tehdyt valinnat sekä ostettujen tuotteiden arvostelusta ansaitut CoINNsit
Yritykseltä löytyvät Facebook- ja Twitter-tilit, joilla kerrotaan muun muassa uusista innovaatioista, kampanjoista sekä eri kisojen voittajista. Nettikauppojen verkosto Tradeinnin sivuilta löytyy myös ajankohtaisia urheiluaiheita käsittelevä blogi, jonka sisältöä voi lukea viidellä eri kielellä. Jos DiveInnin tai minkään muun verkoston kaupan tarjontaa tahtoo selata mobiililaitteella, on tähän saatavilla App Storesta ja Google Play -kaupasta ilmaiseksi ladattava TradeInn-mobiilisovellus.
TradeInn pyörittää verkkokauppaan keskittyvän liiketoimintansa lisäksi triathlon-klubi Triatlo Girona Costa Bravaa (TGCBINN), johon on liittynyt yli 180 urheilijaa. Lisätietoja klubin toiminnasta voi löytää espanjan kielellä sen kotiosoitteesta tgcbinn.com.

Valitukset, kiitokset ja vinkit DiveInnin toimintaan liittyen
Oletko tilannut harrastuksessasi tarvitsemiasi uintitarvikkeita Scubastoresta? Olit sitten aloitteleva sukeltaja tai jo merenpohjien konkari, on arviosi muille kaltaisillesi harrastajille tärkeä. Millaista on TradeInnin mobiilisovelluksen käyttö? Onko tuotteiden palauttaminen helppoa? Auttamalla asiakkaita tietämään, millaista palvelun toiminta on sen lupauksiin verrattuna, voit olla mukana varmistamassa kuluttajien oikeudenmukaisen kohtelun toteutumista. Arvostelun jättö vie vain muutaman minuutin!