WaveInn

Kaikki arvostelut

WaveInn

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

WaveInn

Oletko joku, joka käyttää vapaa-aikaansa etsien parhaita aaltoja näyttääksesi taitojasi ja elääksesi hetkessä? Sitten luultavasti mietit, mistä voit ostaa kaikki purjehdus- ja merenkulkuvarusteet yhdestä paikasta, jotta sinun ei tarvitsisi juosta kaupasta toiseen koettaen etsiä tarvitsemaasi tuotetta. Sivusto, josta löydät kaiken tarpeellisen, on Waveinn. Tämä sivusto ei myy vain merenkulkuvarusteita, mutta myös kalastusvälineitä ja vaatetusta. Mutta voivatko he tarjota laadukkaita tuotteita, joihin voit luottaa kun lähdet seikkailulle? Voitko luottaa heidän turvavarusteisiinsa? Kuinka kestäviä heidän tarjoamansa kengät ja muut vaatteet ovat? Kestävätkö ne rankkojakin olosuhteita? Millainen heidän veneiden valikoimansa ovat? Onko heillä hyvä asiakaspalvelu, joka auttaa sinua kun kohtaat ongelmia? Mutta ennen kuin vierailet heidän sivustollaan, käytä muutama minuutti lukien asiakkaiden jättämiä arvosteluja tietääksesi lisää Waveinnin palveluista ja tuotteista.

Tietoa Waveinnistä
Waveinn myy purjehdus- ja kalastusvälineitä sekä muita tuotteita. Heidän valikoimaansa kuuluu tuotteita kuten laukkuja, kasseja, vyölaukkuja, matkalaukkuja, olkalaukkuja, meikkilaukkuja ja muita tuotteita, joiden avulla voit kantaa välineitäsi. He myyvät erityyppisiä siimoja kuten karppisiimoja, punottuja siimoja, hohtavia siimoja, terässiimoja ja muita. Löydät myös kaikki tarvittavat virittääksesi kalastusvälineesi kuten vieheet, onkivavat, kellut, verkot, koukut ja muut työkalut. Saatavilla on myös lisävarusteita ja osia veneille, ankkureita ja kiinnitystarvikkeita. Waveinnistä löydät myös tuotteita veneiden ja moottorien huoltoon ja puhdistukseen, navigointityökaluja, kylpyhuoneratkaisuja ja työkaluja, köysiä, kansivarusteita, vesisäiliöitä, ilmanvaihtoa ja monia muita. Voit myös käyttää tätä sivustoa ostamaan kaikki vaatetarpeesi. He tarjoavat vaatetusta ja kenkiä miehille, naisille ja lapsille. Voit tilata uima-asuja, märkäpukuja, takkeja, päähineitä, vöitä ja pyyhkeitä. Ja ei tule unohtaa elektroniikkaa. Elektroniikka-osiosta löydät autopilotteja, akkuja, latureita, kameroita, viestintälaitteita, konverttereita, GPS-järjestelmiä, valaistusratkaisuja, muistilaitteita, kelloja, ääniluotaimia ja niin edelleen. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluvat huippumerkit kuten adidas, Aqua Signal, Bep Marine, Blue Sea Systems, Champion Parts, Cipa Mirrors, Free Series, Harken Sport, Kali Kunnan, Major Craft, Mitchell, Nikon, Nokia, Outdoor Research, Rapala ja monia muita, myös Suomessa hyvin tunnettuja merkkejä.

Waveinnin palvelut
Waveinnin sivusto sallii sinun selata kaikkia tuotteita, joita heillä on tarjolla. Voit tilata haluamasi tuotteen lisäämällä sen ostoskoriin ja jatkamalla maksuprosessiin. Heidän toimitustiiminsä valmistelee tuotteen toimitukseen ja pääset käsiksi tilaukseesi muutamassa päivässä. Sinulle ilmoitetaan myös sähköpostitse kun paketti on lähetetty. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen tai se on vaurioitunut kuljetuksessa, voit palauttaa sen 30 päivän sisällä, mutta muista, että tuotteen on oltava käyttämätön, kaikki laput on oltava kiinni ja sen on oltava alkuperäisessä paketissaan. Jos mieleesi putkahtaa kysymys ja et haluaisi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, voit vilkaista heidän kattavaa osiotaan, jossa he vastaavat moniin usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen tilauksen tekemiseen, tilauksen vastaanottamiseen, kuinka sivustoa käytetään ja kuinka tilaukset tehdään, kuinka voit seurata tilauksesi kulkemista, jne.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Kysymys kuuluu, mitä ajattelet Waveinnistä? Oletko jo ostanut jotain heidän verkkokaupastaan? Olipa se sitten vain viehe onkivapaasi, haluamme kuulla mielipiteesi ja ajatuksesi yrityksestä ja sen palveluista. Kerro meille, mitä ajattelet arvostelussa, jotta muut ihmiset voivat tietää, mitä odottaa. Pidätkö heidän onkivapojensa valikoimasta? Toimivatko heidän tarjoamansa elektroniikka hyvin? Mitä ajattelet työkalujen ja muiden osien valikoimasta ja laadusta? Suoriutuvatko ne hyvin? Kuinka pitkään jouduit odottelemaan tuotettasi tilauksen tekemisestä? Auttoiko asiakaspalvelu ongelmiesi tai kysymystesi kanssa? Olitko tyytyväinen Waveinnin yleiseen palveluun? Kerro meille kaikki.

Haluaisitko vertailla hieman eri yrityksiä, jotka tarjoavat samankaltaisia palveluita? Vilkaise tämä sivu.