SuomiArvostelut

  Arvostelut Svenska Gummihuset

  Vanteet

  voivat antaa autollesi räätälöidyn tunteen ja voi kertoa muille myös omasta tyylistäsi ja kuinka haluat näyttää autoasi. Etsitkö kauppaa, jotka voit ostaa itsellesi uudet vanteet ja renkaat? Tai ehkä etsit vain uusia renkaita korvataksesi vanhasi. Mutta mistä voit löytää laajan valikoiman renkaita, joita verrata ja valita, yhden katon alta? Voit tehdä juurikin tämän oman kotisi mukavuudesta Ruotsin suurimman verkkokaupan, Svenska Gummihusetin kautta. Tämä yritys tarjoaa laajan valikoiman renkaita ja vanteita autoosi monelta eri merkiltä. Mutta voitko löytää oikeat renkaat, joita etsit? Onko heillä laaja valikoima, joista voit valita ja löytää haluamasi tuotteen? Onko heillä asiakaspalvelu, joka auttaa sinua kun kohtaat ongelmia sivuston käyttämisessä? Löydät kaikki vastauksen näihin kysymyksiin arvosteluista, jotka Svenska Gummihusetin asiakkaat ovat kirjoittaneet.

  Tietoa Svenska Gummihusetista

  Svenska Gummihuset AB myy renkaita ja vanteita melkein mille tahansa ajoneuvolle. Yritys perustettiin vuonna 1991 ja aloitti tuotteiden myymisen verkossa vuonna 1996. He ovat myyneet huippulaadukkaita renkaita ja vanteita siitä lähtien ja ovat myös edistyneet tasaiseen tahtiin. Yritys toimii Eskilstunassa, Ruotsissa ja he pyörittävät varastoa myös saman katon alla, joten yritys tasapainottaa sekä kokoamisen että tuotteiden toimituksen samassa paikassa. Svenska Gummihusetilla on yli 70 000 tuotetta varastossa ja sitä pyörittää 15 ammattimaista työntekijää, jotka pyrkivät pitämään asiakkaat tyytyväisinä nopeilla toimituksilla ja edullisilla hinnoilla. He myyvät merkkejä kuten OZ, DeZent, DOTZ, Nitto Wheels, Nokian, BBS, Continental, Pirelli, Toyo Tires, Falken, Hankook, Good Year, Bridgestone, Michelin, Dunlop ja monia muita. Sivustolla on myös galleria, jossa voit näyttää oman autosi uudet vanteet ja renkaat, jotka olet ostanut sivustolta.

  Svenska Gummihusetin palvelut

  Svenska Gummihuset

  tarjoaa erittäin ainutlaatuisia toimintoja, jotka auttavat sinua löytämään oikeat renkaat, jotka sopivat autoosi heidän edistyneimmällä rengas- ja vannevalitsijan markkinoilla. Vanteet kategorioidaan alumiini- ja ohutlevyvanteisiin ja renkaat kesä-, nasta-, talvi- ja kitkarenkaisiin. He myyvät myös lisävarusteita vanteille ja renkaille kuten pultteja ja muttereita kaikille malleille, sovitinrenkaita, välilevyjä, kumiventtiileitä, kromiventtiileitä, lukkosarjoja, rengaspusseja, jääraappoja, painemittareita jne. Maksut voidaan tehdä laskulla, kortilla, pankkisiirrolle tai jopa korottomalla erämaksulla, jotka ovat saatavilla 6, 12, 24 tai 36 kuukauden maksuajoilla. He hyväksyvät maksuja PayPalin, MasterCardin ja VISAN kautta ja he hyväksyvät verkkomaksuja Nordean, Danske Bankin, Aktian, Handelsbankenin tai Osuuspankin kautta. Yksityishenkilöt ja yritykset voivat maksaa jopa laskulla 14 päivän sisällä. Svenska Gummihusetilta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, jonka sisällä voit palauttaa tuotteet takaisin varastolle, jos tuotteesi on vaurioitunut tai et vain ole siihen tyytyväinen. Jos tarvitset apua tai et tiedä, minkä tuotteen sinun tulisi ostaa autoosi tai sinulla on kysyttävää liittyen tilaukseesi, voit aina saada apua heiltä ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa puhelimitse tai sähköpostitse. Heidän asiakaspalvelunsa voi auttaa sinua sekä englanniksi että ruotsiksi, mutta jos tarvitset apua suomeksi, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit
  Oletko jo Svenska Gummihusetin tyytyväinen tai tyytymätön asiakas? Jos näin on, kerro meille, olitko tyytyväinen tuotteisiin, joita yritys tarjoaa. Kuinka arvioisit heidän palvelunsa? Löysitkö oikeat renkaat autoosi? Kuinka helppoa heidän sivustollaan navigointi on? Oliko maksuprosessi helppo ja nopea? Toimittivatko he tilaamasi tuotteet ajoissa ja hyvässä kunnossa? Jos sinulla oli kysyttävää tai valitettavaa tilauksesi kanssa, otitko yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa? Olivatko he ystävällisiä ja auttavaisia ongelmasi suhteen? Kirjoita oma puolueeton arvostelusi tästä yrityksestä, jotta muut asiakkaat, jotka miettivät ostavansa Svenska Gummihusetilta, saavat idean tämän yrityksen palveluista.

  Etkö kuitenkaan löytänyt etsimääsi tältäsivustolta? Vieraile tällä sivulla ja saat hieman enemmän vaihtoehtoja.

  Katso Svenska Gummihusetin talvirengasmainos!

  Svenska Gummihuset
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Svenska Gummihuset

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Svenska Gummihuset luotettava yritys?

  Svenska Gummihuset on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Svenska Gummihuset tarjoaa?

  Svenska Gummihuset on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Svenska Gummihuset-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.