Svenska Gummihuset

Kaikki arvostelut

Svenska Gummihuset

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Tirendo

Tirendo

1 arvostelut

Etsitkö autoosi uutta rengasta vanhan tilalle tai vanteita? Ajoneuvosi renkaat pelaavat suuren roolin autosi toiminnassa ja on erittäin t...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Trodo

Trodo

12 arvostelut

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetusta...

Svenska Gummihuset

Vanteet voivat antaa autollesi räätälöidyn tunteen ja voi kertoa muille myös omasta tyylistäsi ja kuinka haluat näyttää autoasi. Etsitkö kauppaa, jotka voit ostaa itsellesi uudet vanteet ja renkaat? Tai ehkä etsit vain uusia renkaita korvataksesi vanhasi. Mutta mistä voit löytää laajan valikoiman renkaita, joita verrata ja valita, yhden katon alta? Voit tehdä juurikin tämän oman kotisi mukavuudesta Ruotsin suurimman verkkokaupan, Svenska Gummihusetin kautta. Tämä yritys tarjoaa laajan valikoiman renkaita ja vanteita autoosi monelta eri merkiltä. Mutta voitko löytää oikeat renkaat, joita etsit? Onko heillä laaja valikoima, joista voit valita ja löytää haluamasi tuotteen? Onko heillä asiakaspalvelu, joka auttaa sinua kun kohtaat ongelmia sivuston käyttämisessä? Löydät kaikki vastauksen näihin kysymyksiin arvosteluista, jotka Svenska Gummihusetin asiakkaat ovat kirjoittaneet.

Tietoa Svenska Gummihusetista
Svenska Gummihuset AB myy renkaita ja vanteita melkein mille tahansa ajoneuvolle. Yritys perustettiin vuonna 1991 ja aloitti tuotteiden myymisen verkossa vuonna 1996. He ovat myyneet huippulaadukkaita renkaita ja vanteita siitä lähtien ja ovat myös edistyneet tasaiseen tahtiin. Yritys toimii Eskilstunassa, Ruotsissa ja he pyörittävät varastoa myös saman katon alla, joten yritys tasapainottaa sekä kokoamisen että tuotteiden toimituksen samassa paikassa. Svenska Gummihusetilla on yli 70 000 tuotetta varastossa ja sitä pyörittää 15 ammattimaista työntekijää, jotka pyrkivät pitämään asiakkaat tyytyväisinä nopeilla toimituksilla ja edullisilla hinnoilla. He myyvät merkkejä kuten OZ, DeZent, DOTZ, Nitto Wheels, Nokian, BBS, Continental, Pirelli, Toyo Tires, Falken, Hankook, Good Year, Bridgestone, Michelin, Dunlop ja monia muita. Sivustolla on myös galleria, jossa voit näyttää oman autosi uudet vanteet ja renkaat, jotka olet ostanut sivustolta.

Svenska Gummihusetin palvelut
Svenska Gummihuset tarjoaa erittäin ainutlaatuisia toimintoja, jotka auttavat sinua löytämään oikeat renkaat, jotka sopivat autoosi heidän edistyneimmällä rengas- ja vannevalitsijan markkinoilla. Vanteet kategorioidaan alumiini- ja ohutlevyvanteisiin ja renkaat kesä-, nasta-, talvi- ja kitkarenkaisiin. He myyvät myös lisävarusteita vanteille ja renkaille kuten pultteja ja muttereita kaikille malleille, sovitinrenkaita, välilevyjä, kumiventtiileitä, kromiventtiileitä, lukkosarjoja, rengaspusseja, jääraappoja, painemittareita jne. Maksut voidaan tehdä laskulla, kortilla, pankkisiirrolle tai jopa korottomalla erämaksulla, jotka ovat saatavilla 6, 12, 24 tai 36 kuukauden maksuajoilla.  He hyväksyvät maksuja PayPalin, MasterCardin ja VISAN kautta ja he hyväksyvät verkkomaksuja Nordean, Danske Bankin, Aktian, Handelsbankenin tai Osuuspankin kautta. Yksityishenkilöt ja yritykset voivat maksaa jopa laskulla 14 päivän sisällä. Svenska Gummihusetilta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, jonka sisällä voit palauttaa tuotteet takaisin varastolle, jos tuotteesi on vaurioitunut tai et vain ole siihen tyytyväinen. Jos tarvitset apua tai et tiedä, minkä tuotteen sinun tulisi ostaa autoosi tai sinulla on kysyttävää liittyen tilaukseesi, voit aina saada apua heiltä ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa puhelimitse tai sähköpostitse. Heidän asiakaspalvelunsa voi auttaa sinua sekä englanniksi että ruotsiksi, mutta jos tarvitset apua suomeksi, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo Svenska Gummihusetin tyytyväinen tai tyytymätön asiakas? Jos näin on, kerro meille, olitko tyytyväinen tuotteisiin, joita yritys tarjoaa. Kuinka arvioisit heidän palvelunsa? Löysitkö oikeat renkaat autoosi? Kuinka helppoa heidän sivustollaan navigointi on? Oliko maksuprosessi helppo ja nopea? Toimittivatko he tilaamasi tuotteet ajoissa ja hyvässä kunnossa? Jos sinulla oli kysyttävää tai valitettavaa tilauksesi kanssa, otitko yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa? Olivatko he ystävällisiä ja auttavaisia ongelmasi suhteen? Kirjoita oma puolueeton arvostelusi tästä yrityksestä, jotta muut asiakkaat, jotka miettivät ostavansa Svenska Gummihusetilta, saavat idean tämän yrityksen palveluista.

Etkö kuitenkaan löytänyt etsimääsi tältä sivustolta? Vieraile tällä sivulla ja saat hieman enemmän vaihtoehtoja.