SuomiArvostelut

  Arvostelut vidaXL

  Netti inspiroi meitä monin tavoin. Siinä, missä vanhan ajan aikakauslehdistä saatuja sisustusideoita piti alkaa toteuttamaan huonekaluliikkeisiin suuntaamalla, voi nykypäivänä vaihtoehtoja vertailla kätevästi netin kautta. Etuna on laajemman valikoiman lisäksi muun muassa se, että tuotteiden laadusta voi saada tietoa eri asiakkaiden jättämiä arvosteluja ja kommentteja lukemalla.
  Vaikka jotkin verkkokaupat keskittyvät tarkoin tietyn kategorian tuotteiden myyntiin, on myös tahoja, jotka pyrkivät tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman laajan valikoiman kaikkea arjessa tarvittavaa. Yksi näistä kodin sisustuksen jättiläisistä on eurooppalainen vidaXL.
  Millaisia ovat yrityksen kautta saatavat sisustustuotteet? Miten poikkeaa laatu myynti- ja huutokauppatuotteiden välillä? Millaisissa pakkauksissa tilaukset toimitetaan perille? Pidetäänkö asiakas ajan tasalla pakettiensa tilasta? Vastauksia näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin saat lukemalla vidaXL:n asiakkaiden kirjoittamia arvosteluja!

  Tietoa vidaXL -yrityksestä

  vidaXL on alankomaalainen verkkokauppa, joka keskittyy etenkin huonekalujen myyntiin. Yritys toimii 29 Euroopan maassa sekä Australiassa ja Yhdysvalloissa. Vuonna 2016 sen liikevaihto oli noin 175 miljoonaa euroa, ja vuoden 2020 alussa se työllisti noin 1400 henkilöä.
  Yrityksen päätoimisto sijaitsee Venlossa, Alankomaissa. Rakennus on yhdistetty noin 100 000 neliömetrin suuruiseen varastohalliin, josta voidaan lähettää päivässä jopa 60 tuhatta tilausta. vidaXL toimii yhteistyössä 500 eri valmistajan kanssa, ja tarjoaakin näin yli 8500 oman brändinsä tuotetta. Viikottain yritys vastaanottaa jopa noin 100 000 tilausta, ja se palveleekin vuoden aikana noin 3,5 miljoonaa asiakasta.
  Valtaosa yrityksen tuotoista tulee Alankomaiden ulkopuolelta, ja suurin markkina-alue on Saksa 70 prosentin osuudellaan.

  vidaXL palvelutarjonta

  Nettikaupan etusivulla keskiössä ovat etenkin puutarhakalusteet, joskin sivuston vasemmasta yläkulmasta asiakas voi havaita, että tarjontaan kuuluu myös monia muita tuotteita. Näihin lukeutuvat muun muassa työkalut ja asennustuotteet, urheilutarvikkeet, lelut sekä ajoneuvojen osat. Yleisesti voitaisiinkin todeta, että vidaXL:ään on sopivaa suunnata silloin, kun haussa ovat jotkin kodin arkeen tarvitut pidemmän aikavälin hankinnat.
  Sivuston erikoisuus kuitenkin on se, että sen etusivuilta voi päästä käsiksi huutokauppoihin. Tavan huonekaluliikkeistä poiketen vidaXL:stä voi siis ostaa todellisia löytöjä hyvinkin edullisin hinnoin. Itseä kiinnostavaa huutokaupan kohdetta klikkaamalla sivuston vierailijalle näytetään tuotekuvauksen lisäksi muun muassa huutokaupan päättymisaika, hinta, huutohistoria sekä toimitusaika. Tuotteen nimen yläpuolelle puolestaan on sijoitettu asiakkaiden jättämien arvosanojen keskiarvo.
  Ilmeistä on, että sivuston erilaisine tuotekuvauksineen on suomentanut ammattimainen kääntäjä. Nettikaupan selaus onnistuukin varsin sujuvasti ilman turhia hämmennyksiä. Asiakaspalveluun saa yhteyttä sivustolla käyttäjää seuraavan UKK-kuplan kautta. Sitä klikkaamalla asiakkaalle annetaan ensin mahdollisuus usein kysyttyjen kysymysten selaamiselle, mutta laatikon oikeasta alareunasta löytyvän Ota yhteyttä -painikkeen valitsemalla voi päästä täyttämään yhteydenottolomaketta.
  Verkkokaupan tuotteisiin sisältyy ilmainen toimitus sekä 30 päivän harkinta-aika. Tämä palautusoikeus alkaa päivästä, jolloin asiakas on vastaanottanut tilauksen viimeisen tai ainoan tuotteen. Ehtona on tietenkin se, että tuotteen pakkauksen sekä tilauksen itse on kummankin oltava moitteettomassa ja käyttämättömässä kunnossa.
  vidaXL:n hyväksymiä maksutapoja ovat muun muassa tilisiirto, PayPal sekä Visa- ja MasterCard -kortit. Klarnalla ostoksien teossa voi hyödyntää osamaksua. Yrityksen kampanjoista ja uusista tuotteista pysyy parhaiten ajan tasalla tilaamalla sähköpostitse toimitettavan uutiskirjeen.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit vidaXL toimintaan liittyen

  Tilasitko omat puutarhakalusteesi vivaXL:ltä? Miten hyvin ne kestävät erilaisia sääolosuhteita? Entäpä lasten lelut – ovatko ne turvallisia? Ilmenikö tilauksessa joko ostovaiheessa tai sitä avatessa mitään yllätyksiä? Toisinaan palveluntarjoajat yrittävät pimittää asiakkailtaan tärkeitä tietoja esimerkiksi lisäkuluihin liittyen. Siksi onkin erityisen tärkeää, että kuluttajat kommunikoivat keskenään vastuuntuntoisen liiketoiminnan edistämiseksi. Olipa siis kokemuksesi erinomaisen positiivinen tai puutteellinen, kirjoita oma arvostelusi täällä!

  vidaXL
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  2
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  2
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Huijari myyjä

  Ei kannata tilata sieltä mitään, koska jos päätät palauttamaan tuotteen-sehän on mahdotonta! Palautus ohjeet ovat monimutkaisia ja ainoa keino saamaan yhteyttä on sähköposti, puhelinnumeroa ei ole. Ostin tuotteen pari kuukautta sitten. Tuote ei ole vastannut odotustani ja päätin palauttamaan. Myyjä lupaa 100 % ilmainen palautuksen. Palautelomakke piti täyttää,skannata ja lähettää sähköpostilla. Minulle ei kukaan vastannut 3 viikkoa ja vasta sen jälkeen,kuin laitoin reklamaation-alkoivat reagoida. Myyjä lupasi hakemaan tuotteen 3 kertaa, mutta ei ole haettu edelleen. Kaikki kolme kertaa piti odottaa koko päivän, koska myyjä ei voinut ilmoittaa tarkkaan hakuajan. Asia on jumissa enkä saa palautettu yhtään mitään! Kaiken lisäksi myyjä ei osaa suomea ja käyttää kääntäjän hänen sähköpostien viesteissä, välillä on mahdotonta ymmärtää, mitä se tarkoittaa. Joten ei kannata tilata sieltä mitään! En suosittele!

  : Ksenia Kovalova29-03-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa vidaXL

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko vidaXL luotettava yritys?

  vidaXL on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja vidaXL tarjoaa?

  vidaXL on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lapset & Vauvat, Urheilu & Retkeily, Huonekalut & Kodintavara.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på vidaXL's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!