SuomiArvostelut

  Arvostelut vidaXL

  Netti inspiroi meitä monin tavoin. Siinä, missä vanhan ajan aikakauslehdistä saatuja sisustusideoita piti alkaa toteuttamaan huonekaluliikkeisiin suuntaamalla, voi nykypäivänä vaihtoehtoja vertailla kätevästi netin kautta. Etuna on laajemman valikoiman lisäksi muun muassa se, että tuotteiden laadusta voi saada tietoa eri asiakkaiden jättämiä arvosteluja ja kommentteja lukemalla.
  Vaikka jotkin verkkokaupat keskittyvät tarkoin tietyn kategorian tuotteiden myyntiin, on myös tahoja, jotka pyrkivät tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman laajan valikoiman kaikkea arjessa tarvittavaa. Yksi näistä kodin sisustuksen jättiläisistä on eurooppalainen vidaXL.
  Millaisia ovat yrityksen kautta saatavat sisustustuotteet? Miten poikkeaa laatu myynti- ja huutokauppatuotteiden välillä? Millaisissa pakkauksissa tilaukset toimitetaan perille? Pidetäänkö asiakas ajan tasalla pakettiensa tilasta? Vastauksia näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin saat lukemalla vidaXL:n asiakkaiden kirjoittamia arvosteluja!

  Tietoa vidaXL -yrityksestä

  vidaXL on alankomaalainen verkkokauppa, joka keskittyy etenkin huonekalujen myyntiin. Yritys toimii 29 Euroopan maassa sekä Australiassa ja Yhdysvalloissa. Vuonna 2016 sen liikevaihto oli noin 175 miljoonaa euroa, ja vuoden 2020 alussa se työllisti noin 1400 henkilöä.
  Yrityksen päätoimisto sijaitsee Venlossa, Alankomaissa. Rakennus on yhdistetty noin 100 000 neliömetrin suuruiseen varastohalliin, josta voidaan lähettää päivässä jopa 60 tuhatta tilausta. vidaXL toimii yhteistyössä 500 eri valmistajan kanssa, ja tarjoaakin näin yli 8500 oman brändinsä tuotetta. Viikottain yritys vastaanottaa jopa noin 100 000 tilausta, ja se palveleekin vuoden aikana noin 3,5 miljoonaa asiakasta.
  Valtaosa yrityksen tuotoista tulee Alankomaiden ulkopuolelta, ja suurin markkina-alue on Saksa 70 prosentin osuudellaan.

  Vilkas Webinaari: Kuinka verkkokauppa perustetaan päivässä?

  vidaXL palvelutarjonta

  Nettikaupan etusivulla keskiössä ovat etenkin puutarhakalusteet, joskin sivuston vasemmasta yläkulmasta asiakas voi havaita, että tarjontaan kuuluu myös monia muita tuotteita. Näihin lukeutuvat muun muassa työkalut ja asennustuotteet, urheilutarvikkeet, lelut sekä ajoneuvojen osat. Yleisesti voitaisiinkin todeta, että vidaXL:ään on sopivaa suunnata silloin, kun haussa ovat jotkin kodin arkeen tarvitut pidemmän aikavälin hankinnat.
  Sivuston erikoisuus kuitenkin on se, että sen etusivuilta voi päästä käsiksi huutokauppoihin. Tavan huonekaluliikkeistä poiketen vidaXL:stä voi siis ostaa todellisia löytöjä hyvinkin edullisin hinnoin. Itseä kiinnostavaa huutokaupan kohdetta klikkaamalla sivuston vierailijalle näytetään tuotekuvauksen lisäksi muun muassa huutokaupan päättymisaika, hinta, huutohistoria sekä toimitusaika. Tuotteen nimen yläpuolelle puolestaan on sijoitettu asiakkaiden jättämien arvosanojen keskiarvo.
  Ilmeistä on, että sivuston erilaisine tuotekuvauksineen on suomentanut ammattimainen kääntäjä. Nettikaupan selaus onnistuukin varsin sujuvasti ilman turhia hämmennyksiä. Asiakaspalveluun saa yhteyttä sivustolla käyttäjää seuraavan UKK-kuplan kautta. Sitä klikkaamalla asiakkaalle annetaan ensin mahdollisuus usein kysyttyjen kysymysten selaamiselle, mutta laatikon oikeasta alareunasta löytyvän Ota yhteyttä -painikkeen valitsemalla voi päästä täyttämään yhteydenottolomaketta.
  Verkkokaupan tuotteisiin sisältyy ilmainen toimitus sekä 30 päivän harkinta-aika. Tämä palautusoikeus alkaa päivästä, jolloin asiakas on vastaanottanut tilauksen viimeisen tai ainoan tuotteen. Ehtona on tietenkin se, että tuotteen pakkauksen sekä tilauksen itse on kummankin oltava moitteettomassa ja käyttämättömässä kunnossa.
  vidaXL:n hyväksymiä maksutapoja ovat muun muassa tilisiirto, PayPal sekä Visa- ja MasterCard -kortit. Klarnalla ostoksien teossa voi hyödyntää osamaksua. Yrityksen kampanjoista ja uusista tuotteista pysyy parhaiten ajan tasalla tilaamalla sähköpostitse toimitettavan uutiskirjeen.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit vidaXL toimintaan liittyen

  Tilasitko omat puutarhakalusteesi vivaXL:ltä? Miten hyvin ne kestävät erilaisia sääolosuhteita? Entäpä lasten lelut – ovatko ne turvallisia? Ilmenikö tilauksessa joko ostovaiheessa tai sitä avatessa mitään yllätyksiä? Toisinaan palveluntarjoajat yrittävät pimittää asiakkailtaan tärkeitä tietoja esimerkiksi lisäkuluihin liittyen. Siksi onkin erityisen tärkeää, että kuluttajat kommunikoivat keskenään vastuuntuntoisen liiketoiminnan edistämiseksi. Olipa siis kokemuksesi erinomaisen positiivinen tai puutteellinen, kirjoita oma arvostelusi täällä!

  vidaXL
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (11)

  3.4
  18% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  3.4
  Palvelu
  rating
  3
  Hinnoittelu
  rating
  3.6
  Toimitus
  rating
  3.2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Ei mitään valittamista

  Viimeisen kolmen vuoden aikana olen ostanut kyseisestä kaupasta 2 pöytää, ruokailuryhmän (pöytä + 2 tuolia), 2 tuoliparia ja kirjahyllyn. Olen ollut erittäin tyytyväinen kaikkiin tuotteisiin ja minulla on ainoastaan positiivista kokemusta.

  : Vesa23-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Hyvät tuotteet

  Olen tilannut parin puutarhavaunuja, jotka saapuivat kotiin nopeasti ja ilmainen toimitus on loistava. Tuotteet ovat hyviä ja eivät ole rikki toimituksen aikana. Taidan ostaa heiltä uudelleen.

  : Kaselinna25-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  7.5
  rating

  Sekundatavaraa kalliilla

  Tilasin tv-tason 8/2021. Mainostettiin muka olevan laadukasta mäntyä ja tammea. Kaks elementeistä oli rikki jo valmiiksi ja osia on selvästi käytetty jämäpaloista. Asiakaspalvelu on huonoa. En suosittele kenellekään kyseistä firmaa!

  : Anniina22-09-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2.5
  rating

  Älkää ostako mitään

  En suosittele tilaamaan, jos laatu yhtään kiinnostaa. Tilasin ruokapöydän noin vuosi sitten ja pöytä notkahti keskeltä. Pöytä on noin kuusi senttiä matalampi keskeltä kuin reunoilta. Olen taistellut sähköpostitse puoli vuotta. Ensin pyysin esim koko pöydän mittaista rautaa, jotta saisin sillä tuettua pöytää. Minulle lähetettiin toistuvasti ko. pöydän osalista ja pyydettiin valitsemaan siitä mitkä osat ovat vialliset. Ongelmahan on se, että mikään osa ei ole mennyt rikki, vaan pöytää ei varsinaisesti mikään osa tue alta ja puu antautuu ja notkahtaa. Kieltäydyin valitsemasta osaa ja sanoin, että heidän tulee tietää millä osilla pöytä korjaantuu. Ei käy, sama osalistaus. Sitten valitsin listalta pöytälevyn, jalat ja jotain niitä huonoja pieniä tukipalikoita mitä sinne alle tulee. Niitä he eivät halunneet toimittaa, koska siinähän on kyseessä lähes koko pöytä. Ymmärrän. Sanoin, että he voivat myös toimittaa valitsemansa osat, joilla ongelma 100 prosenttisesti korjaantuu. Ei edelleenkään mitään. Olen pyytäny kaupan purkua, että voisivat hakea pöydän pois tai uutta pöytää, joka ei notkahda. Ovat kertoneet, että takuu on kyllä voimassa. Saan vastauksen aina melko nopeasti, mutta eivät tee asialle mitään. Usein sanotaan, että ottavat yhteyttä esimieheen ja sittenkään mitään ei tapahdu. Älkää ostako mitään, jollei sitten ole kyse jostain minkä laatu on teille täysin samantekevää. Miks koskaan ees tilasinkaan niiltä, ottaa päähän

  : Miia02-09-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2.5
  rating

  Huono

  Hollantilainen polkupyörä.
  Aivan susi. Vanteet rikkonaiset, maali irtoilee, osat ei käy mitenkään.
  Runko hitsattu aivan miten sattuu.

  : Kalle19-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Ensimmäinen ja viimeinen tilaus

  Tilasin aurinkotuolisetin (2 tuolia ja pieni pöytä). Tuolit toimitettiin 2 viikkoa myöhässä luvatusta toimitusajasta. Paketti oli hieman repaleinen ja kokoamisvaiheessa huomasimme, että toisen tuolin selkänoja oli viallinen, sitä ei pystynyt kiinnittämään. VidaXL:ltä luvattiin lähettää uusi selkänoja, jota odoteltiin seuraavat 2 viikkoa. Ei tullut selkänojaa, vaan pieni pussillinen ruuveja!!! Yritys antaa markkinoinnissaan ymmärtää, että palvelua saa suomen kielellä. Todellisuudessa asiakaspalvelu käyttää Google-kääntäjää ymmärtämättä edes mihin ja mitä vastaavat. Koitin vaihtaa kielen englanniksi, jotta asiaan saataisiin jokin tolkku, mutta siihenkin asiakaspalvelu käytti kääntäjää ja jokainen tietää, miten älytöntä tekstiä sitä kautta useimmiten syntyy. Kokoamisohje oli epäselvin ikinä, jokaikinen vaihe ympätty 2 kuvaan. Kyllä Ikean kokoamisohjeet nousivat tämän kokemuksen myötä arvoon arvaamattomaan. Loukkaavaa oli myös epäily osaamattomuudestamme kokoamisen suhteen, olimmehan toisen tuoleista onnistuneesti koonneet ja toisenkin aina selkänojan kiinnitykseen asti, joten siitä ei ollut kyse. Korvaukseksi yritys tarjosi lukuisten viestien jälkeen 20 euroa, en tiedä itkeäkö vai nauraa..

  : Riikka17-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Huijausta

  Ostin lipaston, joka lähetettiin Saksasta. Paketti tuli perille reilu viikossa, mutta tilatusta lipastosta oli toimitettu vain kolme sivuseinää. Kansi, ovi, laatikot ja ruuvit tms puuttui. Chatin avulla otin yhteyttä asiakaspalveluun josta kuulin että heillä ei ole lipaston loppuja osia olemassakaan. Nyt sitten taistelen laskun mitätöinnistä ja palautuksista, ilmeisesti ihan turhaan...

  : Mirjam Parikka01-06-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2.5
  rating

  Rikkinäinen tuote

  Ostin puisen rahin Vidaxl:stä.
  Rahi tuli DPD:n kyydillä kotiin ja paketin avattuani näin että siinä oli yksi jalka haljennut.
  Olen lähettänyt sähköpostia firmaan tuloksetta. Eivät vastaa.
  Sinne meni rahat. Olisin halunnnut palauttaa ja saada uuden tilalle.

  : päivi27-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kaikki hyvin, kunnes ongelmia....

  Ostin valaisimen joka oli rikki. Koska olen lukenut että palautuksista on erittäin hankala saada rahat takaisin, pyysin uutta osaa.
  Ne pyysivät ensin valokuvia, sitten piti ladata video sivulle joka ei ottanut vastaan tiedostoja. Kun sitten vihdoin sain lähetettyä kaikki heidän pyytämät videot heidän väsyttämispyrkimyksistä huolimatta, niin asia siirrettiin "toiselle osastolle" ja sen jälkeen ne eivät enää vastanneet kyselyihin.

  : Anders20-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Ei koskaan enää

  Ostin puukaapin. 1 tuote ja toimitettiin neljä pakettia, eri paikkoihin. Yksi nouto postista, yksi kotiinkuljetus, kaksi noutoa lähikaupasta. Miten tuon sitten palauttaa? Kaikki paketit läpimärkiä ja jokainen puu vino tai kiero ja täynnä oksia. Huonointa puuta jota olen koskaan nähnyt; no rautakaupan jämävarastossa ehkä. Ohjeet epäselvät ja jos ei vahvikkeita laita niin tuo romu varmaan romahtaa kasaan vuodessa.

  : Juha15-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Huijari myyjä

  Ei kannata tilata sieltä mitään, koska jos päätät palauttamaan tuotteen-sehän on mahdotonta! Palautus ohjeet ovat monimutkaisia ja ainoa keino saamaan yhteyttä on sähköposti, puhelinnumeroa ei ole. Ostin tuotteen pari kuukautta sitten. Tuote ei ole vastannut odotustani ja päätin palauttamaan. Myyjä lupaa 100 % ilmainen palautuksen. Palautelomakke piti täyttää,skannata ja lähettää sähköpostilla. Minulle ei kukaan vastannut 3 viikkoa ja vasta sen jälkeen,kuin laitoin reklamaation-alkoivat reagoida. Myyjä lupasi hakemaan tuotteen 3 kertaa, mutta ei ole haettu edelleen. Kaikki kolme kertaa piti odottaa koko päivän, koska myyjä ei voinut ilmoittaa tarkkaan hakuajan. Asia on jumissa enkä saa palautettu yhtään mitään! Kaiken lisäksi myyjä ei osaa suomea ja käyttää kääntäjän hänen sähköpostien viesteissä, välillä on mahdotonta ymmärtää, mitä se tarkoittaa. Joten ei kannata tilata sieltä mitään! En suosittele!

  : Ksenia Kovalova29-03-2021
  Marko05-07-2021

  Palautusprosessi ihan perseestä. Onneksi en maksanut tuotetta etukäteen.

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa vidaXL

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko vidaXL luotettava yritys?

  vidaXL on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 3.4/10 tähteä, ja asiakkaista 18% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja vidaXL tarjoaa?

  vidaXL on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lapset & Vauvat, Urheilu & Retkeily, Huonekalut & Kodintavara.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä vidaXL-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.