Hifitalo

Kaikki arvostelut

Hifitalo

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

R
Rami Pajukoski
Tilasin alennuksella olevan soitin + kaiutinsarjan. Seuraavana päivänä soittivat tuotteessa olleesta hinnoitteluvirheestä ja samalla ilmoittivat, ettei kyseistä settiä enää ole. Eivät suostuneet lä...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Autohifi

  Tilasin alennuksella olevan soitin + kaiutinsarjan. Seuraavana päivänä soittivat tuotteessa olleesta hinnoitteluvirheestä ja samalla ilmoittivat, ettei kyseistä settiä enää ole. Eivät suostuneet lähettämään samaan hintaan vastaavaa settiä, vaan olisivat samaan hintaan lähettäneet vain soittimen. Ei pahoitteluja. Aiemman palautteen mukaan palautusta on odoteltu jopa pari viikkoa. Ei jatkoon.


Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Hifitalo

Moni musiikkia rakastava osaa arvostaa hyvää äänentoistojärjestelmää. Äänentoistojärjestelmä koostuu erilaisista kaiuttimista ja siinä huomioidaan koko tila, jossa musiikkia soitetaan. Äänentoistojärjestelmä on tärkeä myös esimerkiksi elokuvien katsomiseen. Mikäli siis mietit uusien kaiuttimien tai äänentoiston asennusta kotiisi, veneeseesi tai autoosi, sinun on hyvä vertailla eri kaiuttimia tarjoavia yrityksiä. Yksi hifilaitteita tarjoava yritys on Hifitalo. Onko Hifitalon tuotteet laadukkaita? Mitä brändejä he myyvät? Onko heidän suunnittelu- tai asennuspalvelunsa luotettavaa? Voit lukea Suomiarvostelut -sivulta muiden kuluttajien kokemuksia yrityksestä.

Mikä Hifitalo on?
Hifitalo on suomalainen hifi -tuotteita myyvä yritys. Se on perustettu vuonna 1991. Yritys keskittyy kotihifi- ja autohifilaitteisiin sekä -tarvikkeisiin. Hifi tulee englanninkielisistä sanoista ”high fidelity”, mikä tarkoittaa korkeaa todenmukaisuutta. Sillä viitataan äänen tallennuksen ja äänen toiston laatua. Hifi -laitteet tarkoittavatkin siis erilaisia kaiuttimia, kuulokkeita ja muita äänentoistolaitteita. Lisäksi Hifitalo tarjoaa Hifi -laitteiden suunnittelu ja asennuspalveluita kotiin, autoon tai veneeseen. 

Hifitalon tuotteet ja sieltä ostaminen
Hifitalon valikoimassa on yli 13 000 äänentoistoon liittyvää laitetta, tarviketta ja muuta tuotetta. Yrityksen valikoimasta löytyy auton äänentoistoon liittyviä tuotteita, kodin äänentoistoon liittyviä tuotteita, veneen äänentoistoon liittyviä tuotteita, kuulokkeita ja kotiteatteri -tarvikkeita. Hifitalon verkkosivuilla voit selata tuotteita eri kategorioihin liittyen. Esimerkiksi kotihifi -kategoriasta löytyy kaiuttimia, laitteita, jalustoita ja tarvikkeita. Tavoitteena on, että Hifitalon tuotteiden avulla voisit rakentaa haluamaasi tilaan toimivan ja oikeanlaisen äänentoistojärjestelmän. 

Hifitalossa on myynnissä useita eri brändejä kuten Advance Acoustics, Indiana Line ja Musilab. Tuotteita voi selata käyttötarkoituksen, tuoteryhmän tai tuotemerkin mukaan. Tilauksen voi tehdä Hifitalon verkkosivuilla tai sähköppostitse. Maksutapoina verkkokauopassa käy suomalaiset verkkopankit, Visa Elextron, luottokortti ja Klarna -lasku tai -osamaksu. Myös tilisiirto on erikseen pyydettäessä mahdollinen. Hifitalo tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille yli 149 euron tilauksille. Tuotteiden toimitusaika on 1–3 päivää. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteisiin, voit myös halutessasi palauttaa tai vaihtaa ostamasi tuotteet kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta. Löydät tarkemmat palautusohjeet Hifitalon verkkosivuilta. Tuotteiden tulee kuitenkin olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Äänentoistojärjestelmän valinta ja asennus
Äänentoistojärjestelmä onkin monelle musiikkia tai muuta äänimediaa kuluttavalle tärkeä. Kotiin äänentoistojärjestelmä tulisi suunnitella kokonaisvaltaisesti. Lisäksi erilaisia kaiutinvaihtoehtoja on hyvä vertailla. Kaiuttimia vertaillessa kannattaa ottaa huomioon tila, johon äänentoistojärjestelmä tulee.

Kun olet valinnut sopivan äänentoistojärjestelmän, tulee se asentaa myös haluttuun tilaan. Äänentoistojärjestelmän voi asentaa piilotetusti tai näkyvästi. Piilotettu äänentoistojärjestelmä tarkoittaa, että kaiuttimet ovat integroitu esimerkiksi seinän tai katon sisälle. Näkyvä puolestaan tarkoittaa, että kaiuttimet ovat esillä elementteinä.

Tuotteiden lisäksi Hifitalo tarjoaa myös auto-, koti- ja venehifiasennuksia. Esimerkiksi autohifiasennus tehdään heidän omalla asentamollansa. Hifitalon verkkosivuilla voit pyytää hinta-arvion haluamallesi asennukselle tai tuotteille. Yrityksen verkkosivuilta löydät myös perusasennusten hinnaston. Esimerkiksi autohifiasennuksiin kuuluu muun muassa auton vaimennus, kaiuttimien asennus tai autoradion asennus.

Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Hifitalosta
Oletko tilannut Hifitalon verkkokaupasta? Haluaisimme kuulla, oliko kokemuksesi sellainen kuin sen odotitkin olevan. Olitko tyytyväinen saamaasi palveluun? Löysitkö Hifitalosta etsimäsi kaiuttimet tai äänentoistojärjestelmän? Mikäli käytit heidän asennuspalveluaan, oliko asennus tehty oikein ja ammattitaitoisesti? Kerro meille kokemuksestasi, mielipiteestäsi, arviostasi ja ajatuksistasi. Näin voimme jakaa kuluttajien kokemuksia yrityksistä ja muut kuluttajat voivat joko välttää hutiostoksen tai varmistua, että yritys on luotettava. 

Harkitsetko puolestaan Hifitalosta ostoa? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on ollut! Näin selvität, onko yritys luotettava ja voisiko sen tarjoamat äänentoistojärjestelmät tai asennuspalvelut toimia sinulle.