STYLEWE

Kaikki arvostelut

STYLEWE

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

STYLEWE

Moni suomalainen tekee ostoksia muodin verkkokaupoissa. Erilaisia vaate-, kenkä-, asuste- ja laukkukauppoja löytyy netistä moneen eri makuun. Verkkokaupoissa voi shoppailla milloin itselle sopii ja valikoimia on monia. Verkkokaupoista löytyy yleensä koko-oppaat, sillä tuotteita ei pääse heti sovittamaan kuten paikan päällä shoppaillessa. Kaikki haluavat näyttää mahdollisimman hyvältä. Muodikkaat vaatteet voivat auttaa sinua siinä. Mutta mistä löydät parhaat vaatteet? Yksi yritys, joka haluaa tarjota sinulle kokonaan uuden asun tai jopa vaatekaapin, on StyleWe. Mutta millaista laatua voit odottaa heidän yläosiltaan? Ovatko heidän mekkonsa mukavia sekä tyylikkäitä? Kuinka kestäviä niiden alaosat ovat? Onko StyleWen verkkosivuilta helppo tilata kengät tai neuleet? Ja miten StyleWe -verkkokaupan asiakaspalvelun väki vastaa, jos et ole tyytyväinen urheiluvaatteisiin, päällysvaatteisiin tai muihin vaatteisiin? Parhaita ja ehkä ainoita tiedonantajia näissä asioissa ovat asiakkaat, jotka ovat jo aiemmin ostaneet vaatteita StyleWe -verkkokaupasta. Heidän arvosanoistaan, mielipiteistään, kommenteistaan ja kokemuksistaan voit saada lisätietoa tästä vaatekaupasta. Lue siis heidän arvostelunsa ja käytä niitä päätöksesi tekemiseen. Lue myös lisätietoja yrityksen valikoimasta, josta löydät vaateita eri tyyleihin ja tilaisuuksiin.

Tietoja StyleWe -sivustosta
StyleWe on yritys, joka tarjoaa vaatteita. He kutsuvat itseään "verkko-ostosalustaksi". Heidän valikoimissaan on riippumattomia muotisuunnittelijoita. Heidän tavoitteenaan on tarjota sinulle omaperäistä ja laadukasta muotia. Sen sijaan, että he olisivat vain muotikauppa monien muiden joukossa, he haluavat luoda yhteisön. Tämän yhteisön tulisi olla sekä suunnittelijoiden että asiakkaiden yhteinen. Heidän myymälästään löydät mekkoja, kuten boho-mekkoja, juhlamekkoja, silkkimekkoja, polipituisia mekkoja, midimekkoja, kietaisumekkoja, iltapukuja, statement-mekkoja, minimekkoja, petite-mekkoja, plus size -mekkoja, maksiimekkoja, slip-mekkoja ja villapaitamekkoja. Heidän yläosat-osastoltaan löydät t-paitoja, puhvihihallisia paitoja, toppeja, tankineja, tunikoita, plus-kokoisia toppeja, pitkähihaisia toppeja, neuleita, puseroita ja collegepaitoja. Siellä on myös jonkin verran pellavavaatteita, kuten haalareita, toppeja, alaosia, mekkoja, toppeja ja laukkuja. Topit tarvitsevat tietysti myös alaosat. Siksi StyleWe:llä oli mallistossaan farkut, leggingsit, housut, housujen lahkeet, leveälahkeiset farkut, leveälahkeiset housut ja hameet. Heidän neuleosastollaan on oma erityinen kategoriansa, jossa on neuletakkeja, ylisuuria neuleita, pitsineuleita, röyhelöisiä neuleita ja villapaitoja. Siellä on myös päällysvaatteet, joista saat kaiken, mitä tarvitset viileänä päivänä ulkona. Ajattele trenssitakkeja, cropped-takkeja, untuvatakkeja, shearling-takkeja, parkoja, bleisereitä, liivejä ja takkeja. Jos haluat varmistaa, että asusi sopivat yhteen, voit tutustua heidän sarjaosioonsa. Tämä osio sisältää tuotteita, joissa on yhteensopivat värit ja/tai painatukset. Sopivat kengät löytyvät kenkäosastolta. Siellä on mokkasiinit, sandaalit, tennarit, Oxfordit, lenkkarit, korkokengät, mules-kengät, lattarit, juhlakengät, iltakengät ja paljon muuta. Ja viimeistelynä StyleWe tarjoaa lisävarusteita, kuten laukkuja, koruja, kytkimiä, huiveja, sormuksia, rintakoruja, päähineitä, kantoliinoja, käsineitä, hattuja jne. Äläkä unohda tarkistaa heidän urheiluosastoltaan urheilurintaliivejä, urheilupöksyjä, bikinejä, tankineja tai urheilutoppeja.

StyleWe -sivuston kokemuksia, palautteita ja kommentteja
Millaisia tuotteita sinä tykkäät tilata netistä? Monet löytävät verkkokaupasta tuotteita paremmilla hinnoilla kuin kivijalkakaupoista. Toisille taas on tärkeää nähdä tuote paikan päällä ennen ostopäätöstä. Shoppailetko mielummin arkipäivisin vai viikonloppuisin? StyleWe -sivustolla on useita erilaisia tarjouksia ja verkkokauppa on avoinna joka päivä, vuorokauden ympäri. Oletko ostanut tuotteita StyleWe -sivustosta? Sujuiko rekisteröityminen, tilin luominen, sopivan tuotteen löytäminen ja maksaminen nopeasti? Löysitkö verkkokaupasta esimerkiksi kengät, laukun, mekon, housut, korun tai muita tuotteita? Oletko ollut yhteydessä StyleWe -verkkokaupan asiakaspalveluun ja saanut sitä kautta apua ostoksien tekemiseen verkkokaupassa? Kerro kokemuksestasi muille käyttäjille, niin voit auttaa heitä ostopäätöksen tekemisessä. Tutustu myös muiden käyttäjien palautteisiin, jolloin saat vinkkejä siitä, millainen ostokokemus on StyleWe -verkkokaupasta. Anna arvostelu nyt.