SuomiArvostelut

  Arvostelut Smartphoto

  Me kaikki pidämme persoonallisista lahjoista, sekä antajan että saajan näkökulmasta. Muki, taulu, palapeli, avaimenperä, kiitoskortti, paita, kynä tai postikortti omalla kuvalla painatettuna - mikä olisikaan sen parempi lahjaidea! Smartphotolta saat nämä ja paljon muita kuvatuotteita omalla designillasi. Mutta onko laatu yhtä hyvää mitä nettisivujen kuvat antavat ymmärtää? Kestääkö omalla kuvalla painatettu muki pesusta toiseen vai irtoaako kuva jo heti ensimmäisessä pesussa? Auttaako asiakaspalvelu ongelmissa ja kuinka nopeasti vastauksen sieltä saa? Lue mitä muut asiakkaat ovat mieltä Smartphotolta tilaamisesta, niin voit olla varma että tilaaminen todella on kannattavaa.

  Mikä Smartphoto on?

  Smartphoto on verkkokauppa, joka tarjoaa suuren valikoiman personoituja lahjaideoita. Smartphoton juuret ulottuvat jo vuoteen 1972, jolloin se kehitti asiakkaiden kuvia Belgiassa nimellä Extrafilm. Vuonna 2004 liikeideaa uudistettiin ja laajennettiin, tästä syntyi lopulta Smartphoto-konsepti. Nykyisin Smartphoto on noussut yhdeksi Euroopan johtavaksi kuvatuotteiden valmistajaksi, ja se toimii jo useassa kymmenessä maassa. Smartphoto toimii ympäristöasioiden kanssa pitkäjänteisesti ja kuvienkehitys täyttää kaikki ympäristövaatimukset. Esimerkiksi kehittämisessä käytetty hopea kierrätetään ja energiankäyttö pyritään pitämään mahdollisimman alhaisella tasolla. Prosessi suoritetaan suljettuna kiertona, jolloin voit olla varma että kuvasi eivät myöskään joudu vääriin käsiin. Smartphoton nettisivujen kautta voit painattaa haluamasi kuvan lähes mihin tahansa tuotteeseen ja ilahduttaa sillä itseäsi tai jotain läheistäsi. Miltä kuulostaisi esimerkiksi paita, kangaskassi, kuvakirja, muki, kalenteri, korurasia, juliste, canvas-taulu, kännykänkuoret, osoitekirja, pelikortit tai etiketit juuri sellaisena kuin itse haluat? Aika hyvältä, mikäli useita miljoonia tyytyväisiä asiakkaita on uskominen.

  Palvelut

  Nykyään kaiken ollessa sähköisessä muodossa on suuri vaara sille, että tärkeät kuvat ja muistot katoavat taivaan tuuliin esimerkiksi samalla puhelimen rikkoutuessa. Onkin fiksua aina sillointällöin painattaa ne parhaimmat kuvat paperille, jotta kuviin voi palata vielä vuosia myöhemminkin. Smartphoton tuotteet ovat tilattavissa kätevästi heidän nettisivujensa kautta. Valitse vain haluamasi tuote, luo siitä persoonallinen nettisivujen tarjoaman helpon generaattorin avulla ja laita tilaukseen. Voit ladata kuvia palveluun esimerkiksi puhelimestasi, tietokoneeltasi, Instagramista, Facebookistatai linkin kautta. Generaattorin avulla näet kokoajan, kuinka tekemäsi muutokset vaikuttavat tuotteeseen ja voit olla varma siitä, että tuotteesta tulee juuri sellainen kuin haluat. Kiiltävä pinta? Mattapinta? Kehykset vai ilman kehyksiä? Jokin hauska teksti tai puhekupla? Kivojen lahjaideoiden lisäksi voit painattaa itsellesi myös viralliset käyntikortit tai tarpeellisen kalenterin seuraavalle vuodelle. Hinnat ovat kilpailukykyiset ja erilaisia tarjouskampanjoita usein, joten tuotteita ei ole ainakaan hinnoilla pilattu ja saat tuotteet myös kätevästi suoraan kotiisi. Smartphoto toimittaa tuotteita ympäri Euroopan, joten voit saada tilaamasi tuotteen myös vaikkapa ystäväsi kotiovelle Lontooseen.

  Asiakaspalvelu ja valitukset

  Smartphoto ottaa asiakastyytyväisyyden vakavasti. Mikäli painojälki ei ole sellaista kuin ajattelit, kuvat ovat huonolaatuisia, rajautuneet väärin, tuotteet eivät kestä pesua tai et vain muuten ole ostokseesi tyytyväinen, saat uuden tuotteen tilalle ilman ylimääräisiä kuluja. Asiakaspalvelu auttaa mielellään myös, jos tuotteiden luomisen kanssa on ongelmia tai kuvageneraattorin käyttö ei syystä tai toisesta onnistu. Yhteydenotto onnistuu arkisin joko soittamalla tai milloin vain lähettämällä heille sähköpostia.

  Mitä mieltä asiakkaat ovat?

  Oletko tilannut Smartphotolta jotain? Olitko tuotteeseesi ja sen laatuun tyytyväinen, vai menikö jotain vikaan? Saitko mahdollisessa ongelmatilanteessa apua asiakaspalvelusta tai kuinka heidän laatutakuunsa toimi? Tilaisitko heiltä tuotteita joskus uudestaan? Kerro ja jaa kokemuksesi muille, jotta myös he tietävät, onko tilaaminen Smartphoton kautta kannattavaa. Voit myös lukea ja kommentoida muiden arvosteluja.

  Smartphoto
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (3)

  5
  33% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  4.6
  Palvelu
  rating
  4.6
  Hinnoittelu
  rating
  5.4
  Toimitus
  rating
  5.4

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Erittäin hyvä kokemus

  Tilasin 2 kpl ( 40cm lyhyt sivu) julisteita kuvan laatu oli parempi kuin uskalsin edes toivoa. Ehdottomasti hintansa väärti. Tilaan uudelleenkin. Nyt vain suunnittelen mitä tarvitsen seuraavaksi ( 8/2021)

  : Nita29-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Surkea palvelu

  Surkea ja ala-arvoinen asiakasta vähättelevä palvelu. Ei ota vastuuta ja ei ota kantaa esitettyihin kysymyksiin. Outo paikka. En tilaa enää mitään.

  : Outi Laaksonen30-12-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2.5
  rating

  Valokuvakirja

  Smart Photo- Huonoa laatua. Medium size kirjat ovat paljon pienempiä kuin kuvassa näyttää ja ne on painettu pahville joka tekee kuvista harmaita ja epäselviä. Kirjatu tlevat ruotsista joka kestää 10 päivää. Jos haluaa samasta kirjasta uuden isomman ja paremman version, painettuna kunnon kiiltävälle paperille, se maksaa sitten jo todella paljon. Smart-takuu on lähinnä huono vitsi.  Kannattaa tsekata joku toinen palvelu. Olin tosi pettynyt tähän. 

  : Mikael23-11-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Smartphoto

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Smartphoto luotettava yritys?

  Smartphoto on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 5/10 tähteä, ja asiakkaista 33% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Smartphoto tarjoaa?

  Smartphoto on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Smartphoto-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.