SuomiArvostelut

  Arvostelut Spreadshirt

  Vaatteet ovat itseilmaisun väline. Se, miten pukeudumme viestii ulkoiselle maailmalle omista kiinnostuksen kohteista, luonteesta sekä arvoistamme. Vaatteet voivat myös toimia keskustelunaloittajina, sillä niiden kautta tunnistaa esimerkiksi saman bändin tai poliittisen puolueen kannattajan. Ostoskeskuksissa käydessään saattaa kuitenkin huomata, että samat muoti-ilmiöt toistuvat kaupasta toiseen. Mikä siis avuksi, kun kauppojen myymät vaatteet vaikuttavat tylsiltä ja tunnet olevasi kuin ystäväpiirisi jäsenten kopio?
  Viime vuosina netissä ovat tehneet nousuaan erilaiset yksilöllisyyttä korostavat nettikaupat, joiden kautta vaatteet voi suunnitella itse ilman aiempaa koulutusta tai design-kokemusta. Yksi näistä palveluntarjoajista on suomalaistenkin suosima Spreadshirt. Mutta millaiset ovat sen toimitusajat? Entäpä kankaiden laatu; ovatko vaatteet yhtä kestäviä, kuin kotimaisista kivijalkakaupoistakin löydettävät tuotteet? Vastaavatko nettisivuilla kerrotut mittasuhteet tuotteiden todellista kokoa? Vastaukset näihin ja moniin muihin arveluttaviin kysymyksiin saat muiden asiakkaiden Spreadshirt-kokemuksia lukemalla!

  Tietoa Spreadshirt -yrityksestä

  Spreadshirt on Saksassa vuonna 2002 perustettu kansainvälinen verkkoalusta, jolla vierailevat voivat suunnitella omia vaatteita, asusteita ja esineitä tai ostaa näitä muiden suunnittelemina. Yritys työllistää yli 750 työntekijää, ja sen sivuilla toimii yli 100 000 itsenäistä myyjää. Kansainvälisyys on Spreadshirtin toiminnan keskiössä, ja siksi verkkoalusta toimiikin 12 kielellä 18 eri markkina-alueella.
  Yrityksen tarjoamia personoituja vaatteita hyödyntävät esimerkiksi eri YouTube-vaikuttajat, graafiset suunnittelijat sekä yksityishenkilöt. Yksilöitävyys sopii myös erityistä joulu- tai syntymäpäivälahjaa etsivälle. Sivustolla ammattimaisesti tuotteita kauppaaville myyntiprosessi on varsin kevyt, sillä tuote painetaan ja toimitetaan suoraan Spreadshirtin varastosta asiakkaalle, eikä suunnittelijan itse tarvitse toimia välikätenä missään ostotapahtuman vaiheessa.

  Verkkokauppa Q1'20: Kauppa kävi kuin rajuilma

  Spreadshirt palvelutarjonta

  Verkkoalustalla omia designeja voi myydä joko Markkinapaikalla tai perustamalla sivuille oman T-paitakaupan. Markkinapaikalla designit näkyvät Spreadshirtin 110 tuhannelle päivittäiselle asiakkaalle ja suunnittelemiaan tuotteita voi myydä ilman lisämaksuja. Kaupan perustamalla puolestaan voi maksimoida tienistit sekä päättää itse omasta valikoimasta sekä kaupan ulkomuodosta. Jälkimmäinen sopiikin ehkä parhaiten some-vaikuttajille ja muille, joille tärkeää on se, että kaikki designit löytää samasta selkeästi omanlaisesta paikasta.
  Kun klikkaa tuotetta jonka tahtoisi mahdollisesti suunnitella, avautuu käyttäjälle näkymä, jossa esitellään saatavilla olevat värit sekä painikkeet designin ja tekstin lisäämistä varten. Haluamansa muokkaukset tehtyään tilaukselle voi laskea hinnan värivaihtoehtojen alta löytyvää turkoosia painiketta klikkaamalla. Vielä alas kelaamalla voi tarkastella muiden asiakkaiden arvioita tuotteesta, ja myös suomalaisten asiakkaiden jättämiä arvosteluja löytyy sivulta paljon.
  Sivuston hyväksymiä maksutapoja ovat muun muassa Visa-, MasterCard- ja American Express -kortit, PayPal sekä tilisiirto. Toimituskulujen suuruus määrittyy tilattujen tuotteiden arvon mukaan ja – monista muista nettikaupoista poiketen – kasvaa ylempiin suuruusluokkiin mennessä. Jos tilauksen yhteisarvo on vaikkapa 20 euroa, kertyy standard-tason toimituksesta lisäkuluja 5 euroa, kun taas 120 euron tilaukseen lisätään 8 euroa. Kaikilla tuotteilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu.
  Spreadshirtin asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse arkisin 10-19 englannin kielellä sekä sähköpostitse osoitteesta service@spreadshirt.fi. Yrityksen omilla sivuilla voi myös jättää yhteydenottolomakkeen, johon siihenkin viesti tulee kirjoittaa englanniksi. Palvelun toiminnasta ja kampanjoista voi pysyä ajan tasalla sen ylläpitämien Facebook-, Twitter-, Instagram-, Pinterest-, Flickr- ja YouTube-tilien sekä blogin kautta. Nettisivuilta löytyy myös kenttä, johon voi syöttää oman sähköpostiosoitteen ja tilata näin sivuston uutiskirjeen.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Spreadshirtin toimintaan liittyen

  Oletko suunnitellut luokallesi abipaidat spreadshirtin kautta? Entäpä ostanut fanituotteita lempitubettajasi kaupasta? Kokemuksesi lukeminen auttaa muita palvelun käyttöä pohtivia ostopäätöksen tekemisessä. Millainen on tuotteiden hinta-laatusuhde? Onnistuuko yhteydenotto yrityksen asiakaspalveluun ilman turhaa vaivannäköä? Saiko asiakaspalvelua englannin lisäksi myös muilla kielillä? Kuvaile omaa kokemustasi tällä välilehdellä – se vie vain hetken!

  Spreadshirt
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  2
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  2
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Arkkitehti muki

  Tilaamani ja maksamani muki ei ollut sitä mitä tilasin. Painatuksia puuttui. Muki tilattiin vielä lahjaksi ja nyt pitää keksiä uusi lahja nopeasti.

  : Maire Härkönen19-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Spreadshirt

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Spreadshirt luotettava yritys?

  Spreadshirt on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Spreadshirt tarjoaa?

  Spreadshirt on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Huonekalut & Kodintavara, Fanituotteet, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Spreadshirt-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.