Robottiekspertti

Kaikki arvostelut

Robottiekspertti

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Robottiekspertti

Monelle meistä imurointi, ruohonleikkuu, lattian pesu ja ikkunoiden pesu on epämielekästä puuhaa. Ne eivät välttämät ole asioita, joihin haluaisit käyttää rajallisen vapaa-aikasi. Sitä varten onkin keksitty erilaisia robotteja, jotka tekevät kotiaskareet puolestasi. Erilaisia robotteja saa ostettua monista kivijalkakaupoista kuin myös verkkokaupoista. Yksi robotteihin erikoistunut verkkokauppa on Robottiekspertti. Onko Robottiekspertti luotettava? Onko heiltä ostaminen vaivatonta? Lue Suomiarvostelujen sivuilta kokemuksia eri verkkokaupoista ja yrityksistä. Tämä auttaa sinua selvittämään vastauksen mielessäsi oleviin kysymyksiin. Arvostelujen lukeminen kannattaa etenkin, jos et ole asioinut yrityksen kanssa ennen.

Mikä on Robottiekspertti?
Robottiekspertti on pohjoismaalainen robottien verkkokauppa. Sen suomalainen sivusto Robottiekspertti.fi on perustettu vuonna 2008 ja oli silloin aikaansa edellä, kun robotit olivat kodeissa vielä melko harvinaisia. Robottiekspertti on kaikkien heillä myynnissä olevien merkkien virallinen jälleenmyyjä. Heidän tavoitteenaan on tarjota jokaiselle paras mahdollinen ratkaisu ja auttaa asiakkaita löytämään oikeat tuotteet ja brändit heidän tarpeisiinsa. Yrityksen pääkonttori onGöteborgissa Ruotsissa.
 
Mitä Robottiekspertti myy?
Robottiekspertti -verkkokauppa myy erilaisia kodin robotteja. Näihin kuuluu muun muassa robotti-imurit, robottiruohonleikkurit, lattianpesurobotit, Segway ja muut robotit. Muita robotteja, joita kodissa voi tarvita ja Robottiekspertin valikoimasta löytyy, on esimerkiksi robotti grillinpuhdistukseen tai ikkunanpesuun. Valikoimassa on useita eri merkkien tuotteita.

Esimerkiksi robotti-imureita löytyy muun muassa Neaton, iRobotin, Roborockin sekä Deebotin robotti-imureita. Robotti-imureita vertaillessa sinun kannattaa kiinnittää huomiota sen puhdistuskykyyn, havainnointikyykyn sekä minkälainen säiliö siinä on roskille ja pölylle. Joissain robotti-imureissa on myös lattianpesu toiminto, joten on hyvä harkita olisiko tämä myös sinulle tarpeellinen. Robottiekspertin myymien robotti-imureiden hinnat vaihtelevat hieman alle 100 euron ja hieman yli 1700 euron välillä.
 
Robottiekspertti tuotteiden osto ja palautus
Voit selata ja ostaa tuotteita Robottiekspertin verkkokaupassa. Tuotteet ovat verkkosivuilla kategorioittain eli voit selata robotteja siihen tarpeeseen, mikä sinulla on. Tuotteista kerrotaan myös lisätietoja ja joistain löytyy myös asiakasarvioita, jotka voivat auttaa sinua päätöksenteossa. Mikäli kaipaat apua, Robottiekspertti suosittelee, että otat yhteyttä heidän asiakaspalveluun. Asiakaspalvelusta voit saada vinkkejä robotin valintaan.
 
Kun olet löytänyt haluamasi robotin, voit lisätä sen ostoskoriin ja siirtyä tilauksen tekemiseen. Tilauksen tekemistä varten sinun täytyy täyttää tietosi kuten nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä toimitusosoite. Sitten voit valita haluamasi toimitustavan. Normaali toimitus 1-4 arkipäivänsisällä noutopisteeseen on ilmainen yli 50€ ostoksille. Jos haluat kotitoimituksen, voit ostaa sen 10€ lisämaksulla. Robottiekspertin paketit toimittaa Postnord.

Maksu tapahtuu Klarnan kautta. Voit siis maksaa laskulla, suomalaisilla verkkopankeilla tai esimerkiksi Visa tai Mastercard maksukorteilla. Halutessasi voit myös ottaa Klarnan erämaksun, jolloin maksat robotin osissa.

Robottiekspertti tarjoaa tuotteille 365 päivän palautusoikeuden. Jos siis et ole tyytyväinen tilaukseesi, voit ottaa yhteyttä Robottiekspertin asiakaspalveluun ja palauttaa tuotteen. Sen tulee kuitenkin olla alkuperäispakkauksessaan ja käyttämätön. Robottiekspertillä on myös valtuutettu korjaamo, jonne voit lähettää robottisi korjattavaksi, mikäli se rikkoutuu.

Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Robottiekspertin tuotteista ja yrityksestä
Oletko tilannut Robottiekspertiltä aiemmin? Haluamme kuulla miten asiointisi Robottiekspertti -yrityksen kanssa on onnistunut, joten kerro meille kokemuksestasi! Oletko kenties joutunut palauttamaan tuotteen ai ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun? Oletko korjauttanut robotteja heidän kauttaan? Oliko kaikki vaivatonta vai kohtasitko jotain yllättäviä ongelmia? Onko Robottiekspertti mielestäsi luotettava? Kertomalla meille kokemuksestasi, autat muita kuluttajia selvittämään kannattaako yrityksen kanssa asioida.
 
Mietitkö robotin ostoa ja harkitset Robottiekspertti verkkokaupasta tilaamista? Lue millaisia kokemuksia muilla on ollut heistä! Näin saat selville, onko yritys luotettava ja kannattaako heiltä ostaa.