On24

Kaikki arvostelut

On24

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

On24

Nykypäivänä vietämme suuren osan elämistämme sisätiloissa. Meistä terveellisimmät saattavat käydä ulkoilemassa parikin tuntia töiden jälkeen, mutta sitäkin yleisempää on rohahtaa pitkän työpäivän jälkeen sohvalle tai sängylle.
Laadukkaiden huonekalujen löytäminen ja osto on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Netissä laajan valikoiman niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin tarkoitettuja huonekaluja tarjoaa suomalaisasiakkaille On24.
Miten onnistuu esimerkiksi valaisimen tilaaminen On24:n kautta? Entäpä jos harkinnassa on jokin isompi tuote, kuten sohva tai sänky? Lue muiden On24-kaupan asiakkaiden arvosteluja tai kerro itse mielipiteesi verkkokaupasta tällä välilehdellä!

Tietoa On24-verkkokaupasta
On24 on Suomeen huonekaluja ja sisustusesineitä netin kautta toimittava sisustustavaratalo, jonka valikoimaan kuuluu yli 70 000 eri tuotetta. Liikkeen taustalla toimii suomalainen On24 Sisustus Oy, joka on perustettu vuonna 2004.
Yrityksen liikevaihto vuonna 2019 oli huimat 3,6 miljoonaa euroa. Yhtiön toimialaksi on merkitty verkkokauppa, ja se toimii maahantuojana. Osakeyhtiön kerrotaan työllistävän 1-4 henkilöä.


On24 palvelutarjonta
On24-verkkokaupan tarjoama huonekaluvalikoima on poikkeuksellisen laaja. Sivulta löytää voi kaiken tarvitsemansa puutarhakalusteista mattoihin ja kodinkoneisiin. Kaikkein isoimmatkin huonekalut voidaan toimittaa aina Pohjois-Suomen syrjäisempiin kolkkiin saakka.
Verkkokauppaa navigoidaan etusivun keskiosaan listattujen kategorioiden sekä vasempaan reunaan asetetun valikkopalkin kautta. Näistä jälkimmäisen kautta löytää voi huimia, jopa 60% suuruisia alennuksia.
Tuotteita sivuilta löytyy joka makuun. Esimerkiksi verhoista valita voi pienten, suurten, läpinäkyvien ja pimentävien verhojen välillä, joita löytyy värikkäin kuvioin sekä hillityin värein koristeltuina.
Itseä kiinnostavaa tuotetta klikkaamalla auki saa suurennettavat tuotekuvat. Näiden yhteydessä annettu on suomenkielinen tuotekuvaus sekä lisätiedot. Toimitusaika tuotteissa on tyypillisesti muutamia viikkoja, mutta tämäkin ilmoitetaan kunkin tuotteen kohdalla erikseen.
Toimitusvaihtoehtoja on useita. Tuote voidaan toimittaa lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen, Postin pakettiautomaattiin tai kotiinkuljetuksella. Tilauksen koko voi vaikuttaa siihen, mikä näistä vaihtoehdoista on mahdollinen.
Huonekalut toimitetaan pääsääntöisesti osina, koska kasatut huonekalut vahingoittuvat kuljetuksessa helpommin. Mikäli huonekalu kuitenkin saapuu kasattuna, on tästä maininta tuoteselosteessa.
Lisäsäästöjä jo olemassa olevista alennuksista voi toisinaan saada liittymällä sivuston kanta-asiakkaaksi. Tämä on ilmaista eikä sido asiakasta mihinkään ostoksiin. 
Mikäli tilaamisessa ilmenee kysyttävää, voi verkkokaupan asiakaspalvelun tavoittaa arkipäivisin klo 8 ja 17 välillä sähköpostitse tai puhelimitse sivuston yläosassa ilmoitetuilla yhteystiedoilla.
Mikäli tuotteesta ei jostain syystä pidä, tarjoaa On24 aina mahdollisuuden palautuksiin. Asiasta on vain ilmoitettava sivuston asiakaspalveluun, tilaus noudetaan asiakkaan luota sekä rahat palautetaan tämän tilille. Tilatun tavaran voi toki vaihtaa johonkin muuhun tuotteeseen, kunhan hinnanerot tulevat huomioiduiksi.
On24 tarjoaa maksuvaihtoehtoina melkeinpä kaikki Suomessa yleisimmät verkkomaksamisen tavat. Valittavissa ovat muun muassa Aktian, Danske Bankin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin sekä Säästöpankin verkkomaksupalvelut ja Visa-/Mastercard -luottokortit.
Kanta-asiakkaiksi rekisteröityneet voivat käyttää ostosten maksamiseen lisäksi myös kanta-asiakastilille talletettua rahaa. Kanta-asiakasrahaa saa kutsumalla ystäviä sekä ottamalla sivustolta löytyvien ohjeiden mukaisia kuvia On24-verkkokaupasta tilatuista tuotteista.
Kanta-asiakasrahaa saa myös lahjakorttien ostoista. Muista kuitenkin, ettei kanta-asiakastilin rahoja voi hyödyntää lahjakortilla tehtyihin ostoksiin.
Mikäli et ole vielä varma, millaisen huonekalun tai sisustusesineen ostaisit, voi On24:n sivuilta löytyvästä Neuvoja-osiosta olla sinulle hyötyä. Täältä voit löytää vinkkejä muun muassa sohvan ja ruokapöydän valintaan.


Valitukset, kiitokset ja vinkit On24:n toimintaan liittyen
Oletko itse tilannut huonekaluja tai sisustusesineitä On24-verkkokaupasta? Miten nopea oli toimitus? Ei ole harvinaista, että netin kauppojen keskusvarastoista toimitus vie viikkoja, ja myös yhteiskunnalliset tekijät voivat pitkittää aikoja entisestään.
Jouduitko sittenkin palauttamaan tilaamasi tuotteen? On hienoa, että verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden palautuksiin, kunhan tuotteiden laatu ei tästä kärsi. 
Oliko sivuston asiakaspalvelu helposti tavoitettavissa? Mistä alun perin kuulit On24-sisustustavaratalosta? 
Kerro oma mielipiteesi On24-verkkokaupasta ja sen toiminnasta tällä välilehdellä! Arvostelun voit tehdä niin omalla nimelläsi kuin nimimerkilläkin. Tärkeintä on, että annat arvostelussa muille arvokasta tietoa.