SuomiArvostelut

  Arvostelut On24

  Nykypäivänä vietämme suuren osan elämistämme sisätiloissa. Meistä terveellisimmät saattavat käydä ulkoilemassa parikin tuntia töiden jälkeen, mutta sitäkin yleisempää on rohahtaa pitkän työpäivän jälkeen sohvalle tai sängylle.
  Laadukkaiden huonekalujen löytäminen ja osto on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Netissä laajan valikoiman niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin tarkoitettuja huonekaluja tarjoaa suomalaisasiakkaille On24.
  Miten onnistuu esimerkiksi valaisimen tilaaminen On24:n kautta? Entäpä jos harkinnassa on jokin isompi tuote, kuten sohva tai sänky? Lue muiden On24-kaupan asiakkaiden arvosteluja tai kerro itse mielipiteesi verkkokaupasta tällä välilehdellä!

  Tietoa On24-verkkokaupasta

  On24 on Suomeen huonekaluja ja sisustusesineitä netin kautta toimittava sisustustavaratalo, jonka valikoimaan kuuluu yli 70 000 eri tuotetta. Liikkeen taustalla toimii suomalainen On24 Sisustus Oy, joka on perustettu vuonna 2004.
  Yrityksen liikevaihto vuonna 2019 oli huimat 3,6 miljoonaa euroa. Yhtiön toimialaksi on merkitty verkkokauppa, ja se toimii maahantuojana. Osakeyhtiön kerrotaan työllistävän 1-4 henkilöä.

  AUTORETKI VERKKOKAUPPAAN

  On24 palvelutarjonta

  On24-verkkokaupan tarjoama huonekaluvalikoima on poikkeuksellisen laaja. Sivulta löytää voi kaiken tarvitsemansa puutarhakalusteista mattoihin ja kodinkoneisiin. Kaikkein isoimmatkin huonekalut voidaan toimittaa aina Pohjois-Suomen syrjäisempiin kolkkiin saakka.
  Verkkokauppaa navigoidaan etusivun keskiosaan listattujen kategorioiden sekä vasempaan reunaan asetetun valikkopalkin kautta. Näistä jälkimmäisen kautta löytää voi huimia, jopa 60% suuruisia alennuksia.
  Tuotteita sivuilta löytyy joka makuun. Esimerkiksi verhoista valita voi pienten, suurten, läpinäkyvien ja pimentävien verhojen välillä, joita löytyy värikkäin kuvioin sekä hillityin värein koristeltuina.
  Itseä kiinnostavaa tuotetta klikkaamalla auki saa suurennettavat tuotekuvat. Näiden yhteydessä annettu on suomenkielinen tuotekuvaus sekä lisätiedot. Toimitusaika tuotteissa on tyypillisesti muutamia viikkoja, mutta tämäkin ilmoitetaan kunkin tuotteen kohdalla erikseen.

  Toimitusvaihtoehtoja

  on useita. Tuote voidaan toimittaa lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen, Postin pakettiautomaattiin tai kotiinkuljetuksella. Tilauksen koko voi vaikuttaa siihen, mikä näistä vaihtoehdoista on mahdollinen.
  Huonekalut toimitetaan pääsääntöisesti osina, koska kasatut huonekalut vahingoittuvat kuljetuksessa helpommin. Mikäli huonekalu kuitenkin saapuu kasattuna, on tästä maininta tuoteselosteessa.
  Lisäsäästöjä jo olemassa olevista alennuksista voi toisinaan saada liittymällä sivuston kanta-asiakkaaksi. Tämä on ilmaista eikä sido asiakasta mihinkään ostoksiin.
  Mikäli tilaamisessa ilmenee kysyttävää, voi verkkokaupan asiakaspalvelun tavoittaa arkipäivisin klo 8 ja 17 välillä sähköpostitse tai puhelimitse sivuston yläosassa ilmoitetuilla yhteystiedoilla.
  Mikäli tuotteesta ei jostain syystä pidä, tarjoaa On24 aina mahdollisuuden palautuksiin. Asiasta on vain ilmoitettava sivuston asiakaspalveluun, tilaus noudetaan asiakkaan luota sekä rahat palautetaan tämän tilille. Tilatun tavaran voi toki vaihtaa johonkin muuhun tuotteeseen, kunhan hinnanerot tulevat huomioiduiksi.
  On24 tarjoaa maksuvaihtoehtoina melkeinpä kaikki Suomessa yleisimmät verkkomaksamisen tavat. Valittavissa ovat muun muassa Aktian, Danske Bankin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin sekä Säästöpankin verkkomaksupalvelut ja Visa-/Mastercard -luottokortit.
  Kanta-asiakkaiksi rekisteröityneet voivat käyttää ostosten maksamiseen lisäksi myös kanta-asiakastilille talletettua rahaa. Kanta-asiakasrahaa saa kutsumalla ystäviä sekä ottamalla sivustolta löytyvien ohjeiden mukaisia kuvia On24-verkkokaupasta tilatuista tuotteista.
  Kanta-asiakasrahaa saa myös lahjakorttien ostoista. Muista kuitenkin, ettei kanta-asiakastilin rahoja voi hyödyntää lahjakortilla tehtyihin ostoksiin.
  Mikäli et ole vielä varma, millaisen huonekalun tai sisustusesineen ostaisit, voi On24:n sivuilta löytyvästä Neuvoja-osiosta olla sinulle hyötyä. Täältä voit löytää vinkkejä muun muassa sohvan ja ruokapöydän valintaan.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit On24:n toimintaan liittyen

  Oletko itse tilannut huonekaluja tai sisustusesineitä On24-verkkokaupasta? Miten nopea oli toimitus? Ei ole harvinaista, että netin kauppojen keskusvarastoista toimitus vie viikkoja, ja myös yhteiskunnalliset tekijät voivat pitkittää aikoja entisestään.
  Jouduitko sittenkin palauttamaan tilaamasi tuotteen? On hienoa, että verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden palautuksiin, kunhan tuotteiden laatu ei tästä kärsi.
  Oliko sivuston asiakaspalvelu helposti tavoitettavissa? Mistä alun perin kuulit On24-sisustustavaratalosta?
  Kerro oma mielipiteesi On24-verkkokaupasta ja sen toiminnasta tällä välilehdellä! Arvostelun voit tehdä niin omalla nimelläsi kuin nimimerkilläkin. Tärkeintä on, että annat arvostelussa muille arvokasta tietoa.

  On24
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa On24

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko On24 luotettava yritys?

  On24 on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja On24 tarjoaa?

  On24 on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Huonekalut & Kodintavara.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä On24-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.