NLY Man

Kaikki arvostelut

NLY Man

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

NLY Man

Oletko muotitietoinen mies, joka on etsinyt muodin verkkokauppaa? Olisitko kiinnostunut ostamaan esimerkiksi vaatteita, alusvaatteita, asusteita, kenkiä, uima-asuja ja urheiluvaatteita? NLYMAN.com tarjoaa juuri näitä tuotteita 350 eri tuotemerkiltä, joissa on edustettuna kansainvälisiä muotitaloja ja tuotemerkkejä. NLY MAN -verkkokaupassa kestävä kehitys on otettu huomioon. Jätä arvostelu, jos olet tilannut tuotteita tästä verkkokaupasta ja kerro muille käyttäjille, olitko tyytyväinen kokemukseesi vai et.  

 

Tietoa NLYMAN.comista
NLYMAN.com on muodin verkkokauppa 18-35 –vuotiaille muotitietoisille miehille. Verkkokaupasta löydät paljon uutuuksia 350 eri tuotemerkiltä. NLYMAN.com tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, alusvaatteita, asusteita, kenkiä, uima-asuja ja urheiluvaatteita. NLYMAN.com edustaa kansainvälisiä muotitaloja ja tuotemerkkejä. NLY MAN -verkkokaupan kohderyhmä on nuori, trendikäs ja ulospäinsuuntautunut ja verkkokaupan on tarkoitus olla Pohjoismaiden johtava verkkokauppa, joka tarjoaa hintakelpoisia tuotteita.  

NLYMAN.comin maantieteelliset markkina-alueet ovat Ruotsi, joka avattiin 2003, Norja, joka avattiin 2008, Tanska, joka avattiin 2008, Suomi, joka avattiin 2008, Saksa, joka avattiin 2010, Itävalta, joka avattiin 2011, Alankomaat, joka avattiin 2011, EU-sivusto, joka mahdollistaa tilaamisen EUn sisällä, joka avattiin 2011, UK, joka avattiin 2012, Ranska, joka avattiin 2013, Kansainvälinen sivu, jonka avulla asiakas voi tilata EUn ulkopuolisista maista, joka avattiin 2013, Belgia, joka avattiin 2014 ja Puola, joka avattiin 2014.  

NLYMAN.comin tunnusmerkit ovat trendikkyys, innovatiivisuus, saatavuus ja uskottavuus. Trendikkyys tarkoittaa, että NLYMAN.com tiedostaa mitä tapahtuu juuri tällä hetkellä ja heillä on ote uusimpiin trendeihin. NLYMAN.com ottaa riskejä ja kannustaa uusia ideoita. NLYMAN.com on saatavilla oleva merkki ja heille erilaisuuksien omaksuminen tulee luonnostaan. NLYMAN.com opastaa tavoiteryhmäänsä itsevarmasti, mutta nöyrästi ja puolustaa aina tavoiteryhmänsä luottamusta. NLYMAN.comin tavoitteena on, että 50% heidän tekstiilintuotannostaan olisi valmistettu kestävistä materiaaleista vuonna 2025. 

 

NLYMAN.comin kestävä kehitys
NLYMAN.comille kestävä kehitys on erittäin tärkeää ja verkkokauppa tekee kestävän kehityksen yhteistyötä asiakkaidensa, tavarantoimittajiensa ja yhteistyökumppaniensa kanssa. NLYMAN.com mittaa tavarankuljetustensa päästöjä. Vuodesta 2017 lähtien NLYMAN.com on raportoinut virkamatkojensa ja varastolta asiakkaalle kulkevien kuljetustensa päästöt. Vuodesta 2018 lähtien he ovat raportoineet myös tavarantoimittajien varastolle kuljetettavien tuotteidensa päästöt. NLYMAN.com pyrkii siihen, ettei käyttäisi ollenkaan lentoliikennettä tavarantoimituksissaan, vaan pääsääntöinen kuljetusmuoto ovat laivat ja kuorma-autot. NLYMAN.com käyttää myös muussa matkustuksessa aina ympäristöystävällisintä vaihtoehtoa.  

NLYMAN.com pyrkii käyttämään vähemmän muovia pakkauksissaan, he esimerkiksi pyrkivät vähentämään muovipussien käyttöä mallikappaleiden käsittelyssä. Verkkokaupassa on otettu 2019 käyttöön uusi LDPE-muovinen muovipussi, jossa on kierrätettyä materiaalia 50 prosenttia aiemman 30 prosentin sijaan. Jatkossa NLYMAN.com pyrkii lisäämään kierrätettyä materiaalia myös tuotemerkkiensä etiketeissä. NLYMAN.com kiinnittää huomiota myös energian käyttöön varastollaan, yksi toimenpide on ollut muun muassa ottaa käyttöön LED-valot. NLYMAN.com noudattaa Zero Waste -periaatetta, eli palautuksina tai reklamaatioina heille tulevia tuotteita vaan nämä tuotteet myydään, lahjoitetaan tai kierrätetään yhteistyökumppaneiden taholta, joita ovat muun muassa Recuprenda ja Human Bridge. Tuotemerkkien pesulaput on myös vaihdettu kierrätettyyn polyesteriin vuoden 2019 aikana. Vaatimuksen NLY MAN -verkkokaupassa on, että tavarantoimittajien toimittamat tuotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja.

 

NLYMAN.com toimitus
Verkkokauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen, jos tilauksen hinta on yli 29,95€, muussa tapauksessa toimituskulut ovat 6,95€. Toimitusaika on 2-5 arkipäivää maanataista perjantaihin, ei mukaanlukien arkipyhiä. Paketin kuljetuksen hoitaa Posti ja voit luoda käyttäjätilin verkkokaupan sivuille, jonka kautta voit seurata pakettiasi. Paketti toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen ja saat tekstiviestin kun pakettisi on noudettavissa. Omien sivujen kautta näet kaikki tilauksesi. Verkkokaupassa voit lisätä tuotteita suosikiksesi ja näet suosikkisi myös omien sivujesi kautta.