SuomiArvostelut

  Arvostelut Newchic

  Onko hakusessa kelpo reppu yleiskäytötön, mutta et tiedä, mistä oikein aloittaisi? Kiinnostaako muutenkin muoti ja vastaava? Arvostatko näyttävää vaatteisiin liittyvää designiä, etkä tiedä, mistä oikein aloittaisi? NewChick voisi olla vastaus kysymyksiisi, mutta kuinka hyvin tämä verkkopalvelu toimiikaan? Toimiiko sen verkkokauppa hyvin ja onko sen myymät palvelut juuri sitä, mitä oikein etsitkään. Lue muiden käyttäjien rehellisiä arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, onko tämä palvelu juuri sitä, mitä oikein etsit.

  NewChickistä
  NewChick on vuonna 2015 perustettu verkkokauppa, joka on saanut nimensä siitä, että yrityksen mukaan se yrittää tarjota uniikkeja vaihtoehtoja halvalla ja olla uraauurtajia muodin sekä trendikkyyden alalla. Kuulemma uusi tyyli luo uuden elämän verkkokaupan mukaan. Tuotemerkin tavoitteena on antaa “korkealaatuisia, alhaisen hinnan merkkituotteita uniikilla tyylillä asiakkaille” ja tuotemerkin visiona on tulla yhdeksi “suurimmista verkkokauppojen muotimekoista parhaimmalla ostoskokemuksella sekä korkealaatuisimmilla tuotteilla” NewChic toimittaa tilauksia lähes kaikkialla maailmassa, ja sivustojen mukaan se on toimittanut asiakkailleen jo yli 30 maassa. Itse yrityksen laskutusosoite on Lontoo, mutta itse yritys toimii Hong Kongisssa. Palautusosoitteena on osoite Guangdongissa, Kiinassa, mikä on varmaan sen päävaraston osoite. Sen asiakaspalvelun sähköpostiosoite on: service@newchic.com ja puhelinnumero 020-86073343

  NewChickin tuotteet ja palvelut
  Itse palvelu tarjoaa enimmäkseen vaatteita ja siihen liittyviä lisävarusteita, kuten uima-asut, topit, mekot, urheiluvaatteet, alusvaatteet, alaosat, housut ja farkut, plus-koon vaatteet, paidat ja t-paidat, takit, yövaatteet, laukut, kengät, asusteet, kosmetiikka, korut ja kellot, kodin tekstiilit, sisustustuotteet ja äitiys- ja lastenvaatteet. Sen tuotemerkkeinä ovat muun muassa seuraavat: Baellerry, Brenice, BullCaptain, ChArmkpR, CHIBAO, Ekphero, Escatch, FOCALLURE, FRMZ, Gracila, Incerun, Jassy, Jockmail, Kadell, KIDS TALES, KVKY, Lanmarh, LONGBO, Luckyfine, MEANBEAUTY, MISS RÔSE, Miting, O.TWO.O, O-newe, Pioneer Camp, SaicleHome, SBetro, Socofy, Superbody, TangJie ja Two-Sided. Verkkokauppa tarjoaa maksutapoina, PayPal, Visa- ja MasterCard-luottokortit, Wire-tilisiirto, SOFORT-suoramaksu, OXXO, iDeal, Boleto Bancário ja UPI.
  Toimitusajaksi Suomeen luvataan rekisteröitynä lentopostina lähetettäessä 7-25 arkipäivää ja lisämaksullisena Priority-kuljetuksena 6-14 arkipäivää. Kokonaistoimitusaikaan lisätään tilauksen käsittelyaika, joka on 1-2 arkipäivää. Toimituskulut ovat toimitustavasta riippuen alkaen noin 4 euroa, ja palautusaika on 14 päivää toimituksen vastaanottamisesta, mutta asiakas vastaa palautuskustannuksista ja muusta vastaavasta. Suomeen tilattaessa on hyvä tietää se, että yli 22 euron arvoisista tavaroista joudutaan perimään 24 % ALV. Yli 150 euron arvoisista tilauksista peritään lisäksi myös tullimaksu. Niille, jotka haluavat mainostaa NewChiciä ja saada palkkiota, NewChic-affiliateohjelma tarjoaa mahdollisuuden ansaita joitakin palkkioita. Itse affiliate-ohjelma on ilmainen. NewChic-affiliatekumppanit ansaitsevat jopa 16% palkkiot verkkoliikenteen linkittämisestä affiliate-URL-osoitteen avulla. He voivat myös vastaanottaa ilmaisia arvostelunäytteitä NewChic-arvostelujen tarjoamiseksi.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit NewChickistä
  Toimiko verkkokauppa odotusten mukaisesti? Tulivatko tilaamasi tuotteet helposti ja luotettavasti perille. Saitko vastauksen kaikkiin kysymyksiisi, ja itse palvelu toimi kuten pitikin. Toimiko sivuston asiakaspalvelu. Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä verkkosivustostolta nimeltään NewChick, jotta muut tuotteita tarvitsevat saisivat aidon mielipiteen tästä palvelusta. Siksi arviosi olisi tärkeätä, jotta muut saisivat tietää, kannattaako tilata kyseisestä verkkokaupasta.

  Verkkokauppa Ostosten Unboxaus // ASMR

  Newchic
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Newchic

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Newchic luotettava yritys?

  Newchic on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Newchic tarjoaa?

  Newchic on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Newchic-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.