SuomiArvostelut

  Arvostelut Zaful

  Haluatko muuttaa vaatetyyliäsi ja haluaisit löytää kaupan, joka myy laadukkaita naisten vaatteita, joilla voit esittää omaa tyyliäsi ja josta löydät kaikki etsimäsi vaatteet? Onko sinulle vaikeaa löytää kaikki haluamasi laittaaksesi yhteen asusi yhdestä kaupasta? Etsitkö myös hyviä vaatetarjouksia, jotta voit säästää rahaa shoppaillessasi? Sitten Zafulvoisi olla kauppa, jota etsit. He ovat vaatteiden jälleenmyyjä, jotka myyvät kaikkea vaatteista ja aurinkolaseista kenkiin. Mutta millainen asema niillä on markkinoilla? Ovatko he luotettavia? Ovatko heidän vaatteensa laadukkaita ja kestäviä pitkässä juoksussa? Millaisten merkkien kanssa he tekevät yhteistyötä? Opi lisää tästä yrityksestä asiakkailta, jotka ovat jo käyttäneet Zafulin palveluita ennen. Lukemalla heidän arvostelujaan, mielipiteitään ja kehujaan tai valituksiaan voit oppia, miten tämä yritys kohtelee asiakkaitaan.

  Tietoa Zafulista

  Zaful on jännittävien ja muodikkaiden naisten vaatteiden jälleenmyyjä. Sen omistaa Wiseon E-commerce (Hong Kong) Ltd. Tämä yritys perustettiin tavoitteella tarjota viimeisimpiä muotitrendejä sekä erinomaista laatua ja edullisuutta. Zaful myy vaatetusta, kenkiä, asusteita ja muita muotitavaroita, joilla voit edustaa omaa tyyliäsi. Heidän tuotteensa ovat jaettu 7 eri kategoriaan. Uimapuvut, Urheilu, Mekot, Paidat, Alaosat, Kengät ja Asusteet. Uimapuvuista löydät bikineitä, yksiosaisia uima-asuja ja string-bikineitä. Urheilukategoria muodostuu paidoista, rintaliiveistä housuista, joogahousuista ja muista. Voit löytää maksi-, kesämekkoja, tanssiaisasuja, lyhyitä mekkoja ja muita vaatteita mekot-kategoriasta. Toisaalta taas paidat-osiosta löydät t-paidat, hihattomat, kimonot ja lyhyet topit. Alaosiin sisältyvät hameet, haalariasut, farkut ja muut. He tarjoavat myös saappaita, matalakantaisia kenkiä, sandaaleita, korkokenkiä, lenkkareita ja monia muita kenkäosiossaan. Ja tietysti, jotta voisit lisätä hieman tyyliä asuusi, he tarjoavat koruja, kelloja, laukkuja, sukkia, huiveja, aurinkolaseja, hattuja, kaulakoruja ja niin edelleen.

  Katso Zafulin muotiviikon mainos!

  Zafulin palvelut

  Voit vierailla Zafulin sivustolla selataksesi heidän valikoimaansa ja ostaaksesi haluamasi tuotteet. Tuotteesi toimitetaan 3 - 10 työpäivässä, riippuen tietysti siitä, mihin ne toimitetaan. Zaful varmistaa, että heidän laadunvalvontatiiminsä tekee parhaansa tutkia tuotteesi ennen niiden lähettämistä sinulle. Mutta siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen tuotteeseen niiden saapuessa, voit palauttaa tuotteen takaisin heille 30 päivän aikana toimituksesta, joka on normi kaikille tuotteille sivustolla. Opiskelijat voivat saada 6% alennuksen kun he tilaavat heidän jäsenyyssuunnitelmansa. On olemassa myös Premium-jäsenyyssuunnitelmia, joista saat 8% alennuksen ja monia ilmaisia toimituksia kuukausittain. Zafulin löydät myös sosiaalisesta mediasta kuten Facebookista, Instagramista, Twitteristä, Pinterestistä, Google +:sta, YouTubesta, Blogspotista, Snapchatista ja jopa Tik Tokista.

  Zaful

  laittaa asiakkaidensa tyytyväisyyden etusijalle ja lupaa hyvää asiakaspalvelua, johon voit ottaa yhteyttä monella eri tavalla. Heidän sivustollaan on Live Chat -toiminto, jossa he ovat saatavilla aukioloaikoina. Voit löytää heidät myös Facebook-messengeristä, voit lähettää yhteydenottolomakkeen heidän sivustollaan tai soittaa heille. Asiakkaat voivat myös selata Zafulin tuotteita matkapuhelimellaan lataamalla heidän mobiilisovelluksensa iOS- ja Android-laitteille. Zaful antaa sinulle myös 15% alennuksen kun tilaat heidän uutiskirjeensä, jonka avulla he kertovat sinulle kaikista viimeisimmistä tuotteiden uutisista ja alennuksista.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Mitä ajattelet Zafulista? Kuinka kuvailisit heitä ja heidän tarjoamiaan palveluita? Onko sinulla kotonasi jo tuotteita, joita ostit Zafulin sivustolta? Kerro meille ajatuksistasi ja mielipiteistäsi kirjoittamalla puolueeton arvostelu heidän yrityksestään. Millainen heidän vaatteidensa laatu on? Saapuivatko ne oikeassa koossa kuin mitä tilasit? Oliko vaatteiden istuvuus sopiva? Onko heillä hyvä valikoima vaatteita, joiden avulla voit kertoa omasta tyylistäsi? Oliko heidän asiakaspalvelunsa auttavainen kun kohtasit ongelmia? Kerro meille kaikki omasta kokemuksestasi, jotta muut tulevat asiakkaat voivat oppia lisää yrityksestä.

  Zaful
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  2
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  2
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Rahat kuin kankkulan kaivoon

  Tilasin tuotteita joulukuussa.maksanu myös ne.rahoja ei palautettu vieläkään.tuotteet palautettu kuitenkin takaisin.että sillee.minä eikä tuttavani ystäväni tilaa enää tästä firmasta.asia vireille laitettu???

  : Riitta temonen16-06-2020
  Jaana Ranta11-08-2020

  Moi, mulla vaikeuksia palautuksen kanssa. Mihin osoitteeseen palautit tuotteet?

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Zaful

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Zaful luotettava yritys?

  Zaful on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Zaful tarjoaa?

  Zaful on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Zaful-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.