Dresslily

Kaikki arvostelut

Dresslily

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Dresslily

Siinä on oma viehätyksensä, kun menee vaatekaupan hyllyjen väliin tarjoustuotteita metsästämään. Kääntöpuolena on se, että näin tehdäkseen on pakko poistua oman kotioven ulkopuolelle. Jonakin päivänä se voi olla houkuttelevakin ajatus, mutta kun sade hakkaa peltikattoon, tuuli ujeltaa tai ihan muuten vain laiskottaa, on mukavaa voida tehdä vaateostokset kotisohvalta käsin. Näissä tilanteissa vaatekauppa netissä voi tulla pelastukseksi. Hyvän kaupan löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa, ja siksi tällä sivustolla haluammekin edistää runsasta viestintää kuluttajien välillä. Sitä edistääksemme olemme laatineet tälle sivustolle joukon yhteenvetoja mitä erilaisimmista yrityksistä ja sisällyttänyt kunkin yhteyteen kommenttipalstan, johon yritysten asiakkaat saavat kirjoittaa kaikki mahdolliset risut ja ruusut, joita heidän mieleensä juolahtaa. Suosittelemme, että tutustut näihin asiakaskokemuksiin saadaksesi mahdollisimman todenmukaisen kaikista tutkimistasi yrityksissä. Tässä yhteenvedossa esittelemme sinulle vaatekauppa Dresslilyn. Millainen sivusto Dresslily on ja miten vaateostokset sen kautta onnistuvat? Otetaan selvää.

Tietoa Dresslilystä
Dresslily on vuonna 2013 perustettu verkkovaatekauppa, joka erikoistuu erityisesti naisten muodin myymiseen. Sivusto harjoittaa vähittäiskauppaa, eli sivustolla myydyt tuotteet eivät ole Dresslilyn itsensä valmistamia. Sen sijaan tuotteet ostetaan erinäisiltä valmistajilta ja myydään Dresslilyn sivuston kautta edelleen. Dresslily markkinoi itseään erityisesti edullisten hintojen kautta, jotka se pitkälti mahdollistaa ostamalla tuotteensa valmistajilta, joiden tuotantokustannukset ovat matalat.

Dresslilyn tuotteet ja palvelut
Dresslilyn erikoisalaa ovat naistenvaatteet, mikä näkyy selvästi heti sivustolle saavuttaessa. Verkkokauppa asettaa kullakin hetkellä käynnissä olevat tarjouskampanjat keskiöön ja pyrkii ohjastamaan mahdollisen asiakkaan erityisesti kausituotteiden äärelle. Ellei asiakas lähde navigoimaan sivustolla näiden bannereiden kautta, huomaa hän todennäköisesti seuraavaksi isolla kirjatut tuotekategorioiden nimet. Myös tuotekategorioiden palkissa korostuvat tarjoukset ja kausituotteet, jotka ovat siellä näkyvästi esillä. Niiden lomasta löytyvät kuitenkin myös merkittävimmät yläkategoriat, kuten mekot, asusteet, muut naistenvaatteet sekä pieni valikoima miehille suunnattuja vaatteita. Dresslily on erikoistunut paitsi naistenvaatteisiin, myös plus-koon vaatteisiin. Näille on varattu täysin oma kategoria, jotta plus-koon asiakkaat voivat ryhtyä suoraan etsimään haluamiaan vaatteita ilman, että niitä tarvitsee kaivella muiden yläkategorioiden alavalikoista. Sivustosta on syytä huomata, että sen suomenkielinen versio on ainoastaan konekääntimen läpi ajettu käännös, ja laatu on sen mukainen. Jos konekäänninsuomen laatu särähtää liikaa silmään, on sivustoa mahdollista käyttää ainoastaan englanniksi tai ranskaksi.

Vaatetilaukset Dresslilystä
Jos sopiva tuote sivustolta löytyy, voi sen siirtää verkkokaupoille tyypilliseen tapaan virtuaaliseen ostoskoriin ja maksaa sen siellä itselle sopivaa maksutapaa käyttäen. Maksaa voi esimerkiksi useimmilla luottokorteilla, Paypalin kautta tai pankin tilisiirrolla. Kun tilaus on prosessoitu sivuston puolella ja maksu vahvistettu, aktivoituu lähetys kuluttajan suuntaan. Tilauksen edistymistä voi seurata oman Dresslily-käyttäjätilin ja tilauksen seurantanumeron avustuksella. Dresslily toimittaa maailmanlaajuisesti useimpiin maihin, Suomi mukaan lukien. Tilauksen yksityiskohdat sekä toimitusosoite voivat vaikuttaa huomattavastikin toimitusaikaan, joka Dresslilyn itsensä mukaan vaihtelee 10 ja 20 päivän välillä Suomeen lähetettäville tilauksille. Myös toimitushinta riippuu tilauksen koosta, luonteesta sekä toimitusosoitteesta. Siksi onkin tärkeää tarkistaa ajankohtaisimmat tiedot yritykseltä itseltään, jos päätät ostaa vaatteita Dresslilyn kautta.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Dresslilyn asiakkailta
Kuinka laadukkaita Dresslilyn tuotteet ovat? Koska kyseessä on vähittäismyyjä, voi vaihtelua olla poikkeuksellisen paljon ja siksi suosittelemme lämpimästi asiakasarvosteluihin tutustumista. Muut lukijamme ovat jo toivottavasti jättäneet oheen kommenttinsa siitä, millainen kokemus Dresslilyn kanssa asiointi heidän mielestään on. Arvosteluista saattaa löytyä kokemusten lisäksi käytännön vinkkejä. Olet myös itse tervetullut jättämään oman arvostelusi Dresslilystä, jos sinulle on jo karttunut kokemusta aiheesta. Toivomme, että tästä yhteenvedosta ja oheisista arvosteluista on sinulle apua, kun etsit paikkaa ostaa vaatteita netistä.