SuomiArvostelut

  Arvostelut Rosegal

  Muodin siirtyminen nettiin on mahdollistanut erilaisten tyylisuuntausten lisäksi myös eri ihmisten tarpeisiin vastaavien vaatteiden suosion kasvun. Yleistyneen kehopositiivisuuden myötä niin eripituiset, -muotoiset kuin -kokoisetkin voivat löytää netistä omaa tyyliään mukailevia vaatteita. Pukeutuminen on iso osa henkilön itseilmaisua, ja siksi onkin erityisen tärkeää varmistaa, että hankitut vaatteet ovat laadukkaita ja korostavat juurikin niitä omia parhaita puolia.
  Netin avarassa maailmassa imartelevuuden voi varmistaa eri nettikauppojen tarjontaa vertailemalla. Asiakkaiden kokemusten lukeminen on tässä suureksi avuksi, sillä tapa jolla yritys kohtelee yhtä asiakasta antaa osviittaa siihen, miten se saattaa toimia ongelmatilanteissa myös muiden asiakkaiden kohdalla. Yksi arvosteluiden luvussa mahdollisesti vertailuun otettavista yrityksistä on Rosegal. Millainen on sen tuotteiden laatu? Tulevatko tuotteet perille luvatun ajan sisällä? Piilekö palautusoikeudessa tai muissa lupauksissa lisämaksuja? Kaikkeen tähän saat vastauksen lukemalla asiakkaiden itsensä kirjoittamia kokemuksia!

  Tietoa Rosegal -yrityksestä

  Rosegal on jo vuodesta 2011 toiminnassa ollut plus-kokoisten naistenvaatteiden nettikauppa. Se on tunnettu etenkin edullisista, kukkakuosein koristelluista ja kesän tunnelmaa huokuvita mekoistaan. Vaatteita kaupasta löytyy kuitenkin myös miehille ja hoikemmassa kunnossa oleville, ja sieltä voi myös löytää kodin sisustukseen käytettäviä koriste-esineitä, hygieniatuotteita sekä vaikkapa tapetteja.
  Vaikka yrityksen toiminnan keskiössä onkin juuri edullisten tuotteiden myynti ja nopeasti alennusmyynnein vaihtuvat sesongit, on uudenveroisessa kunnossa pidetyillä tilauksilla myös 30 päivän palautusoikeus. Jos tuotteiden laatuun tahtoo tutustua ennen ostopäätöksen tekemistä, voi Instagramista ja YouTubesta löytää monia ihmisiä, jotka jakavat omat ostoksensa ja ensivaikutelmansa niiden materiaalista ja kokojen sopivuudesta. Näyttäisikin siltä, että Rosegal on erilaisten plus-kokoisten some-vaikuttajien keskuudessa erityisen suosittu merkki.
  Nettikaupan hyväksymiä maksutapoja ovat muun muassa PayPal sekä Visa- ja Mastercard-luottokortit. Yli 500 yhdysvaltain dollarin suuruisten tilausten maksamiseen asiakkaan on käytettävä pankkisiirtoa, jonka teon jälkeen hänen on otettava yhteyttä sivuston asiakaspalveluun tilausnumeron, maksetun summan, tapahtuman numeron ja päivämäärän kera.

  Kesko ja Verkkokauppa.com: Miten koronavirus vaikuttaa kaupan alaan? (23.3.2020)

  Rosegal palvelutarjonta

  Verkkokauppa myy eri tyylisuuntauksiin sopivia vaatteita, ja siksi niin vintagen kuin moderninkin muodin rakastajat voivat löytää laajasta valikoimasta mieluisensa vaatteet. Markkinoiden muihin hintoihin verrattuna sivuston hintataso on varsin edullinen, ja määrätietoiset asiakkaat voivat saada vieläkin enemmän lisäalennuksia ns. R-pistetiä (R Points) keräämällä. Tilin luonut voi kerätä näitä alennuspisteitä vierailemalla sivustolla peräkkäisinä päivinä, ja tällöin päivittäisten pisteiden määrä kasvaa aina seitsemänteen päivään asti.

  Eri alennuskampanjoista lisätietoa saa muun muassa yrityksen Facebook-, Instagram-, Pinterest- ja Youtube-tilien kautta. Helpoiten tämä kuitenkin käy sivuston uutiskirjeen tilaamalla, ja jo vain tämän tekemällä saa 15% lisäalennuksen. Sivuston yläreunasta löytyvää ”New here? Get your coupons!” painiketta klikkaamalla pääsee pyörittämään onnenpyörää, josta voi saada lisäalennuksen vielä uuden asiakkaan saaman 15% liittymisalennuksen päälle.

  Apuna tuotteiden löytämisessä ovat sivuston yläosan palkista avautuvat eri kategoriat. Tuotetta klikkaamalla asiakkaalle näytetään niin tuotteen lisätiedot, kokotaulukko, kuin arvostelutkin. Arvostelun jättämällä käyttäjä voi ansaita lisää R-pisteitä alennusten saamiseksi. Käyttäjien arvosteluissa näkyvät monista muista nettikaupoista poiketen myös heidän kokotietonsa sekä ostetun tuotteen koko sekä väri. Yksityisyyttä suojaa se, että käyttäjien nimistä näkyvät vain ensimmäinen ja viimeinen kirjain.

  Standard-tason toimitus sivustolta tilattuihin tuotteisiin onnistuu Suomeen kuljetettuna 12-25 arkipäivässä, ja on ilmaista yli 49 dollarin tilauksille. Lisätietojen löytäminen niin maksuihin, tuotteisiin kuin toimituksiinkin liittyen on sivuston alaosan kautta varsin helppoa.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Rosegalin toimintaan liittyen

  Oletko tilannut mekkosi Rosegalilta? Sopivatko sivuston vaatteet myös miehen makuun? Vaikka tuotteiden miellyttävyys on usein mielipidekysymys, on oman kokemuksesi jakamisesta muille vain hyötyä. Esimerkiksi sivuston antamien tietojen tarkkuudella on asiakkaiden yleiseen tyytyväisyyteen suuri vaikutus. Ovatko siis sivuston kokotaulukot johdonmukaisia ja länsimaisiin mittoihin sopivia? Tapahtuuko tilausten palauttaminen sujuvasti? Jätä oma mielipiteesi tällä välilehdellä - se vie vain hetken ja on muille suureksi avuksi!

  Rosegal
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Rosegal

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Rosegal luotettava yritys?

  Rosegal on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Rosegal tarjoaa?

  Rosegal on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Rosegal-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.