SuomiArvostelut

  Arvostelut Nettilamppu

  Nettilamppu arviot
  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaan ne voivat olla myös tärkeitä sisustuselementtejä, jotka jo itsessään voivat muuttaa huoneen ilmeen täysin. Oikeanlainen valaisin voi myös olla pieni ympäristöteko, esimerkiksi yleiskäyttöön sopivat energiansäästölamput kuluttavat sähköä jopa 80% vähemmän kuin hehkulamput. Laadukkaat valaisimet ovat usein kalliita, minkä takia suomalaiset uskaltavat ostaa valaisimia vain luotettavista verkkokaupoista tai kivijalkaliikkeistä. Kiireisessä elämäntilanteessa myös kodin suurimmat ostokset on kuitenkin kätevintä tehdä verkkokaupan kautta. Näin säästyy kallista aikaa ja hinnat ovat usein kilpailukykyisempiä verkkokaupoissa kuin kivijalkaliikkeissä. Valaisimet ovat usein myös herkkiä ja ne särkyvät helposti. Tämän takia on tärkeää, että verkkokauppa osaa pakata lamput niin, että ne kestävät postin kuljetuksen. Mistä voi siis tietää, mikä verkkokauppa on luotettava? Millaista pakkausmateriaalia verkkokauppa käyttää? Onko verkkokauppa tunnettu? Millaiset toimitusajat verkkokaupalla on? Entä kuinka laadukkaita yrityksen tuotteet ovat?

  Yksi erilaisia valaisimia myyvä verkkokauppa on Nettilamppu.fi. Parhain tapa löytää vastaukset yllämainittuihin kysymyksiin on lukea Nettilampun oikeiden asiakkaiden jättämiä arvosteluja. Luettuasi Nettilampun arvosteluja voit itse päättää, olisiko Nettilamppu sopiva verkkokauppa sinun valaisinostoksillesi.

  Mikä on Nettilamppu?

  Nettilampun valikoimaan kuuluu yli 20 000 erilaista valaisinta ja lamppua.

  Nettilamppu toimii ainoastaan verkkokauppana ja sillä on Euroopan suurin lamppujen ja valaisimien valikoima. Nettilamppu on alun perin saksalainen yritys, jonka perusti sen nykyinen toimitusjohtaja Thomas Rebmann jo vuonna 1999. Rebmann aloitti yritystoiminnan myymällä tarkoin valikoituja laatuvalaisimia Ebayssä, ennen kuin yritys pääsi perustamaan oman verkkokauppansa vuonna 2002. Vuodesta 2004 yritys on tunnettu Saksassa nimellä Lampenwelt eli “lamppumaailma”. Yrityksellä on nykyään yli 350 työntekijää ja vuonna 2012 sille myönnettiin Saksan menestyksekkäimmälle keskisuurelle yritykselle myönnettävä palkinto. Nettilamppu toimittaa tuotteita koko Eurooppaan ja myös valittuihin kohteisiin Euroopan ulkopuolella.

  Millainen verkkokauppa Nettilamppu on?
  Nettilamppu myy erilaisia valaisimia niin sisä-kuin ulkokäyttöön. Sen valikoimasta löytyy myös nykyaikaisiin älykoteihin sopivia valaisimia ja erilaisia LED-valaisimia sekä tavallisia lamppuja. Nettilamppu myy eri hintaisia ja erilaisiin tarkoituksiin soveltuvia valaisimia. Nettilamppu tarjoaa kotisivuillaan valaistusideoita eri kodin huoneisiin ja tarpeisiin. Valaistusideoita löytyy esimerkiksi makuuhuoneeseen, keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Nettilampulla on suomalainen asiakaspalvelu, johon voi soittaa arkipäivinä maanantaista perjantaihin kello 10.00-13.00 ja 13.30-17.00. Tämän lisäksi yritykselle voi lähettää palautetta ja kotisivuilta löytyy usein kysyttyjen kysymysten FAQ-osio. Asiakaspalvelu on ilmainen. Yritys tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 99€ tilauksille. Tuotteet toimittaa perille Suomessa Postnord. Verkkokaupassa voi maksaa turvallisilla ja yleisimmillä maksutavoilla. Näitä ovat esimerkiksi maksaminen luotto- ja pankkikortilla ja Paypal alustalla maksaminen. Toimituskulut ovat 9,90€ alle 15 euron arvoisille tilauksille ja 6,90€ jos tilauksen arvo on yli 15€ mutta alle 99€. Tilausten toimitusaika Suomeen on 4-6 arkipäivää, jos tuotetta on valmiina varastossa. Kaikkiin Nettilampun hintoihin sisältyy valmiiksi arvonlisävero 24%.

  Kehuja, valituksia ja vinkkejä Nettilamppu.fi:
  Oletko ostanut tuotteen Nettilampusta? Millainen kokemuksesi oli asiakaspalvelusta? Entä toimituksesta? Pitivätkö annetut toimitusajat paikkaansa? Oliko kokemuksessasi jotain ongelmia? Saitko mahdollisesti väärän tai vioittuneen tuotteen? Miten asiakaspalvelu auttoi sinua ongelmasi kanssa? Entä mihin olit mahdollisesti tyytyväinen?

  Kerro meille kokemuksesi Nettilampusta. Voit kertoa koko kokemuksesi tai vain osan, jos et halua jakaa kaikkea. Kertomalla kokemuksesi Nettilampusta kerrot uusille asiakkaille mitä he voivat odottaa tältä yritykseltä.

  Onko Nettilamppu sinun tarpeisiisi sopiva verkkokauppa? Selvitä lukemalla Nettilampun aikaisempien asiakkaiden kokemuksia tuotteista, toimituksesta ja muista askarruttavista asioista.

  HALVAT Verkkokauppa.comin mekaaniset näppäimistöt (LVLUP & Blackstorm)

  Nettilamppu
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Nettilamppu

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Nettilamppu luotettava yritys?

  Nettilamppu on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Nettilamppu tarjoaa?

  Nettilamppu on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Huonekalut & Kodintavara, Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  ;Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Nettilamppu's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!""