SuomiArvostelut

  Arvostelut AndLight

  Valaisimet ovat tärkeä osa asunnon sisustusta ja sitä, kuinka ne voivatkaan näyttää. Tosin varsinainen kysymys on, että mistä löytyisi riittävän hyvä ja laadukas valaisin esimerkiksi uuteen kotiin. Minkälainen valaisin sopisi tiettyyn kohteeseen tai tilanteeseen. Tässä tapauksessa verkkokauppa AndLight voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  AndLightistä
  AndLight on Pohjoismaiden muotoiluvalaistukseen keskittyvä jälleenmyyjä, joka on keskittynyt pääasiassa lamppuihin verkkokaupassaan. Vuodesta 2007 lähtien Kööpenhaminassa toimiva AndLight on palvellut ja opastanut ihmisiä etsimään erilaisia designvalaisimia kotiinsa. Tämä on tehty osittain Kööpenhaminan keskustassa sijaitsevasta näyttelytilasta käsin sekä AndLightin paikallisten verkkokauppojen kautta Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Puolassa, Ranskassa, Itävallassa ja Suomessa, mutta myös englanninkielisen kansainvälisen sivuston AndLighting kautta. AndLight näki päivän valon ensimmäisen kerran 31. tammikuuta 2007. Tuolloin yritys kattasi vain kolme työntekijää, jotka kaikki pyrkivät samaan päämäärään - tarjoamalla designvalaisimia laadulla, mutta edulliseen hintaan.Tuolloin valikoima sisälsi Louis Poulsen & PH, Verner Panton, Foscarini, Tom Dixon, Luceplan, Flos, Yamagiwa, Artemide, Design By Us, Bestlite, FontanaArte, Cph Lighting ja Gubi -nimisiä designlamppuja. Firmalla oli vain verkkosivusto myyntiportaalina, joten itse verkkosivusto oli erittäin tärkeä myynnin kannalta. Vuonna 2008 jatkuvan kehityksen ja kysynnän mukaan mahdollisuus nähdä lamput tosielämässä AndLight avari ensimmäisen näyttelytilan Amagerbrogadelle - ikoniselle Kööpenhaminan kadulle. Showroom perustettiin, jotta asiakkaamme saivat inspiraatiota ja näkivät valaisimet ennen niiden ostamista verkosta - ja jotta voisi antaa ohjeita.Tavoite tulla kansainvälisille markkinoille toteutui 1,5 vuoden jatkuvan kasvun jälkeen.Ensimmäinen uusi haaste verkkokaupalla oli päästä Norjan markkinoille. He aloittivat 1. elokuuta 2011 norjalaisen verkkokaupan. Vuonna 2013 Andlight päätti aloittaa uuden matkan ulkomaille. He tutkivat mahdollisuuksiaan ja sopivat, että ilmeinen mahdollisuus olisi itäinen naapuri eli Ruotsi. He palkkasivat työntekijän, jolla on sekä tanskan että ruotsin kielitaitoa perustamaan tiensä Ruotsin markkinoille. Tämän vuoksi he käynnistivät ruotsalaisen verkkosivuston. Huhtikuussa 2017 aukesi Andlightin saksalainen verkkokauppa. Ajan myötä AndLight halusi tarjota koko Euroopalle sitä, mitä he ovat tähän asti tarjonneet vain skandinaavisille asiakkaille. Siten eteläiseen naapuriin, Saksaan, laajentuminen oli käyttämätön ja tärkeä osa strategiaa. Sen jälkeen 10. vuotisjuhlan aikana AndLight avasi myös kansainvälisen verkkokaupan kansainvälistä valaisinten myyntiä ajatellen.

  AndLighting tuotteet ja palvelut
  AndLight siis on keskittynyt myymään verkkopalvelussaan erilaisia valaisimia ja lamppuja - ennen kaikkea design-lamppuja niiden mukaisella hinnalla. AndLighting valikoimassa on yli 3000 erilaista lamppua monilta eri valmistajilta. Tietyn lampun voi löytää verkkosivustolta käyttämällä sivuston yläosassa olevaa Haku-toimintoa, napsauttamalla Tuotemerkit nähdäksesi tietyn valmistajan tai lopuksi napsauttamalla Lamput ja valitsemalla haluamasi lampun tyypin. Tämän lisäksi on myös mahdollista selailla lamppuja ylävalikon kautta, missä voi valita lampun sen tyypin mukaan, kuten onko se LED-lamppu, pöytävalaisin tai kattoon ripustettava ja tämän lisäksi myös tuotemerkin tai kokoelman perusteella on myös mahdollista valita itselleen mielenkiintoisen lampun. Poistomyynti ja erikoistarjouskategoria mahdollistaa lampun etsimisen edullisemmalla hinnalla. AndLight vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on Instagramissa, Facebookissa ja Pinterestissä toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä. AndLighting verkkokaupon asiakaspalvelu toimii sähköpostissa info@andlight.fi ja numerossa +45 44 44 62 44. Lisäksi chat-palvelu toimii myös verkkosivustolla.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit AndLightistä
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Verkkokauppa.com palvelut yritysasiakkaille

  AndLight
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa AndLight

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko AndLight luotettava yritys?

  AndLight on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja AndLight tarjoaa?

  AndLight on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä AndLight-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.