Joom

Kaikki arvostelut

Joom

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Joom

Tuotteita ja tavaroita voi ostaa verkkokauppa-alustojen kautta, koska se on helpompaa ja edullisempaa. Oletko kiinnostunut ostamaan erilaisia tuotteita, kuten leluja ja kelloja? Etsitkö parasta verkkoalustaa? Tavaroiden ostaminen paikallisista kaupoista on hienoa, koska voit helposti valita tarvitsemasi tavarat, maksaa ne ja aloittaa niiden käytön välittömästi. Vaikka verkkokaupasta tilattaessa ei ole mahdollisuutta saada heti konkreettisia tuotteita, useimpia tuotteita tuskin aletaan käyttää heti, kun ne ostetaan. Näin ollen sellaisten tuotteiden kohdalla, joita et saa käyttää päivän tai kahden kuluessa niiden tilaamisesta, verkosta ostaminen on vieläkin parempi valinta. Yksi yrityksistä, joiden avulla voit ostaa tuotteita verkossa matkapuhelimestasi, on Joom. Lue asiakasarvosteluja Joomista ja löydä kokemuksia aiemmilta asiakkailta.

Tietoja Joomista
Yritys on verkkokauppa-alusta, joka toimii verkkokauppana, jonka avulla asiakkaat voivat päästä käsiksi erilaisiin tuotteisiin, jotka ovat edullisia ja edullisia verrattuna muihin verkkokauppoihin. Kaupan tiedetään käsittelevän erilaisia laajoja tuotteita, ja niihin kuuluvat lasten ja naisten vaatteet, silmälasit, kengät ja kellot. Asiakkaat voivat myös saada käyttöönsä koruja ja vaatteita ja ne löytyvät kohtuulliseen hintaan. Tältä alustalta hankitut tuotteet ovat laadukkaita, sillä asiakkaat palaavat sivustolle tekemään lisää ostoksia. Palaavat asiakkaat ovat yleensä hyvä merkki siitä, että verkkokaupalla eri prosessit ovat kunnossa ja asiakkaat luottavat yrityksen tuotteisiin ja palveluihin. Joom on sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä ostoksia, etsiä ja säästää useista tuotteista, erityisesti lifestyle-alan tuotteista. Yritys väittää tarjoavansa ilmaisen toimituksen tuotteille, jotka ostetaan sen alustalta. Heidän sovelluksensa on saatavilla Apple Storesta ja se on yhteensopiva iOS 10.0 tai uudemman iPhone-käyttöjärjestelmän kanssa. Sovellus on ladattavissa ja asennettavissa ilmaiseksi. Sovellus tukee myös yli 12 kieltä, mukaan lukien englanti, espanja, venäjä, italia, saksa, ranska ja arabia. 

Joomin tuotteet
Voit tehdä ostoksia monenlaisista tuotteista Joomissa, kuten koruista, muodista, meikeistä ja vaatetustarvikkeista. Verkkokaupasta löytyy tuotteita seuraavista kategorioista: naisten vaatteet ja asusteet, miesten vaatteet ja asusteet, jalkineet, elektroniikka, terveys ja kauneus, koti ja keittiö, matkatavarat ja laukut sekä autot ja moottoripyörät. Joomin verkkokaupassa maksutapoina käy korttimaksu sekä seuraavat maksunvälityspalvelut: ApplePay, PayPal, GooglePay, Visa, Mastercard. Toimivat maksutavat ovat todella tärkeitä asiakkaan luottamuksen kannalta ja sillä, että asiakas ostaa tuotteen yritykseltä. Yritys lupaa taata hyvityksen, jos tilaustasi ei toimiteta tai jos tuote on rikki. Joomissa on päivittäin alennettuja tuotteita, kampanjoita ja alennusmyyntejä. Alennusta voi saada myös osallistumalla erilaisiin peleihin ja aktiviteetteihin. Sivuilta löytyy arvioita tuotteista, joita erilaiset bloggaajat ovat kirjoittaneet ja kuvanneet. Voit myös lukea muiden asiakkaiden mielipiteitä verkko-ostoksista. Joomin valikoimasta löytyy tuotteita ympäri maailman esimerkiksi Kiinasta, Etelä-Koreasta, Turkista, Thaimaasta, Japanista. Lisäksi Euroopan maista kuten Iso-Britannia, Saksa, Italia, Ranska, Espanja ja Ukraina. Joomista voit ostaa vaatteita, meikkejä, kenkiä, kosmetiikkaa, kotitaloustarvikkeita, tuotteita perheellesi ja lapsille, taidetta ja käsitöitä, urheilua ja vapaa-ajan tuotteita. Löydät myös älypuhelimia, älykelloja, erilaista elektroniikkaa, kodinkoneita ja varaosia.

Kehuja, valituksia ja vinkkejä Joomista
Ostitko esimerkiksi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi meikkejä, kenkiä, kosmetiikkaa, kotitaloustarvikkeita, tuotteita perheellesi ja lapsille, taidetta ja käsitöitä, urheilua ja vapaa-ajan tuotteita. Jos olet ostanut aiemmin jonkin tuotteen Joomilta, jätä ystävällisesti arvostelu yritykselle. Kuinka helppoa oli löytää sovellus Play-kaupasta ja asentaa se? Kuinka edullisia alustan tuotteet olivat? Miten arvioisit Joomin asiakaspalvelua?