Horze

Kaikki arvostelut

Horze

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

P
Pettynyt
Aiemmin tyytyväisen asiakkaan sai kerralla tyytymättömäksi, kun tilaus myöhästyi viikolla, ja ainut vastine oli pieni pahoittelu ja hyvää viikonloppua.Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huono asiakaskokemus

  Aiemmin tyytyväisen asiakkaan sai kerralla tyytymättömäksi, kun tilaus myöhästyi viikolla, ja ainut vastine oli pieni pahoittelu ja hyvää viikonloppua.


Muut katsoivat

Logo Wish

Wish

0 arvostelut

Nykypäivänä netin kautta voi ostaa melkein mitä vain. Muotia, työkaluja, leluja ja elektroniikkaa on saatavilla hurjat val...

Logo Hintaopas

Hintaopas

0 arvostelut

Hintaopas on hinta- ja tuotevertailusivusto, joka auttaa kuluttajia tekemään ostopäätöksiä ja tuoteostoksia. Pä&...

Logo Alvar Pet

Alvar Pet

0 arvostelut

Onko sinulla koiraa? Kiinnitätkö huomiota siihen, millaisia ravintosisältöjä koiranruuissa on ja mistä ne ovat per&au...

Logo Tractive

Tractive

0 arvostelut

Lemmikinomistajana tiedät varmasti epämiellyttävän tunteen, jonka oman lemmikin hyvinvoinnista stressaaminen aiheuttaa. Totta k...

Horze

Oletko koskaan halunnut aloittaa ratsastamisen harrastuksena tai ratsastushoususi repesivät ratsastaessa, mutta sinulle on ollut ongelmia löytää oikea kauppa, josta ostaa oikeat vaatteet ja vetimet? Tai ehkä olet ammattilainen, ja tarvitset muutosta vaatekaappiisi? Mikä vain tilanne on, Horze on vaatekauppa, joka myy vaatteita sekä sinulle, ratsastajalle sekä hevosillesi. Yhden pysähdyksen paikka kaikille ratsastustarpeillesi ja hevosesi hoitotuotteille? Mutta ovatko Horzen tuotteet luotettavia? Kuinka pitkään ne kestävät käytössä? Ovatko vaatteet tehty ulkoiluun ja ratsastustarkoitukseen, sillä ratsastus vaatii kestävät vaatteet. Vastaavatko ne ratsastajan vaatimuksia ja tarpeita? Lue asiakkaiden arvosteluja, mielipiteitä, kokemuksia ja arvioita, jotka ovat jo ostaneet jotakin tästä verkkokaupasta. Anna näiden mielipiteiden antaa sinulle näkemys siitä, mitä odottaa sivustolta, jotta seuraavalla kerralla löydät oikean tuotteen ja tunnet myyjän hieman paremmin.

Tietoa Horzesta
Horze on yksi suurimmista eurooppalaisista jälleenmyyjistä, jotka myyvät vaatteita ratsastukseen. Heillä on kauppoja monessa Euroopan maassa, Saksassa, Ranskassa, Unkarissa ja Venäjällä. Horze pyörittää myös verkkokauppaa kaikille Euroopan Unionin maille, alussa suomalaisena ratsastustuotteiden ja -tarvikkeiden jälleenmyyjänä. Suuri valikoima ratsastustarvikkeita voidaan löytää heidän Horze-kaupassaan ympäri Euroopan. Heillä on myös kumppanuuksia satojen valjaita myyvien kauppojen kanssa ympäri maanosaa, joissa voit myös löytää heidän tuotteitaan. Horzella on myös verkkosivusto, jossa he myyvät valikoimaa tuotteita hevosille ja ratsastukseen. Löydät tuotteita, jotka on erityisesti tehty läntiseen ratsastukseen ja erilaisia personalisoituja tuotteita islantilaisille hevosille.

Sivustolta voit löytää monia tuotteita, muun muassa satuloita, heijastavia hevosen vaatteita, suitsia, ohjia, loimia, kuolaimia, hyönteissuojia ja monia muita tuotteita hevosen kategoriassa, jotka on myös rajattu hevostyypin mukaan. Horzella on myös valikoima tuotteita ratsastajalle, kuten nahkaisia housuja, polvihousuja, ratsastuspaitoja, vartalon suojia, kypäröitä, kannuksia, alusvaatteita, hansikkaita, kenkiä ja monia muita, mikä parempaa kuin tyylisi näyttäminen samalla kun ratsastat ja suojaat kehoasi.

Horzella on tuotteita, jotka suojaavat talliasi, paarmateippejä, synnytyshälyttimiä, telineitä satuloille, hakehaarukoita, satulatukia, jne. Heillä on myös tuotteita, jotta voit pitää huolta hevosesi terveydestä, jotka sisältävät tuotteita kuten kavionhoitoon tarkoitettuja tuotteita, hius-, harja- ja häntähoitoa ja herkkuja hevosille. Heidän tuotteensa ovat huippulaadukkaita ja he saavat tuotteensa merkeiltä kuten Plus Equine,Cowboy Magic, Mountain Horse, Buccas ja monelta muulta. Horze keskittyy suurimmaksi hevosiin, mutta tarjoaa tuotteita myös koirille, kissoille, kaneille, hyönteisiä, linnuille, kaloille ja jyrsijöille. 

Palvelut
Horze tarjoaa ilmaiset toimituskulut kaikille tuotteilleen ja sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote vastaanottamisesta, jos jostain syystä tuote ei vastannut odotuksia tai se rikkoutui toimituksen aikana. Heillä on asiakaspalvelu, joka on auki maanantaista perjantaihin. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttö suoraan asiakaspalveluteknikkoon tai vastata tilausvahvistukseen, jonka olet vastaanottanut Horzelta. Heillä on myös apua -sivu, jossa voit löytää usein kysyttyjä kysymyksiä liittyen heidän online-kaupassa ostosten tekemiseen, maksutapoihin ja moneen muuhun. Jos haluat vierailla heidän sosiaalisessa mediassaan, heillä on tilit Facebookissa, Instagramissa, Pinterestissä, Twitterissä ja YouTubessa.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo ostanut mitään tuotteita Horzen verkkokaupasta? Tai ehkä olet säännöllinen asiakas heidän kaupassaan ja ostat aina hevostarvikkeesi heiltä? Kuinka tyytyväinen olit heidän tuotteisiinsa kun vastaanotit ne? Olivatko ne sellaisia, kuin odotit niiden olevan? Vai ylittivätkö ne odotuksesi täysin?

Siinä tapauksessa, pyydämme sinua jättämään arvostelusi tänne siitä, mitä ajattelet Horzesta. Kerro mielipiteesi heidän tuotteidensa laadusta. Ovatko heidän ratsastushousunsa tai suojavarusteensa niin kuin niiden pitäisi olla? Sopivatko ratsastushousut hyvin päällesi? Pitikö sinun käyttää heidän asiakaspalveluaan ja millaista kohtelua sait, kun kohtasit ongelmia? Kerro meille arvostelussasi, jotta voit auttaa muita asiakkaita tekemään päätöksensä, kun he ovat ostamassa tuotteita Horzen verkkokaupasta tai fyysisestä kaupasta.