SuomiArvostelut

  Arvostelut SwimInn

  SwimInn

  on Tradeinn-konserniin kuuluva verkkokauppa, jossa myydään erilaisia uintitarvikkeita. Yrityksen valikoimaan kuuluu kaikenlaista uintiin liittyvää, aina altaista vesikenkiin asti. Pitkään alalla toiminut yritys on kerännyt hyvän maineen erityisesti uintituotteiden myyjänä. Laajan valikoiman ansiosta he ovat monen asiakkaan ykkössuosikki. Etsitkö uusia uintitarvikkeita? Haluatko tietää lisää SwimInnistä? Lue lisää, niin saat kaiken tarvittavan tiedon SwimInnistä!

  Tietoa SwimInnistä

  Espanjalaiseen Tradeinn-konserniin kuuluva yritys on toiminut jo vuodesta 1997 asti. Tradeinnin laaja kokemus eri tuotteista ja tuotealoista takaa Swiminnille erittäin asiantuntevan henkilökunnan ja ystävällisen asiakaspalvelun. SwimInnillä on kaksi toimipistettä Espanjassa, molemmat sijaitsevat Gironassa. Muuten kauppa toimii täysin netin välityksellä.
  Tradeinnin tavoite on hakea jatkuvasti uusia, trendikkäitä tuotteita ja välittää niitä teille, eli kuluttajille. He rakentavat toimivuutta hyvän ja ystävällisen asiakaspalvelun päälle. Tämä näkyy jokaisessa Tradeinnin omistamassa kaupassa, myös SwimInnissä.
  SwimInnin uintitarvikevalikoima on yksi maailman laajimmista valikoimista internetissä. Pitkäjänteisyys ja markkinoiden huolellinen analysoiminen ovat mahdollistaneet SwimInnin kerätä näinkin valtavan ja suositun valikoiman tuotteita.
  Nettisivut ovat hyvin selkeät ja ne on käännetty monelle eri kielelle. Verkkokaupan selkeys on yksi tärkeimmistä asioista netissä toimivalle yritykselle, ja SwimInn on onnistunut tekemään sivuistaan erinomaiset. Tuotteet on lajiteltu hyvin selkeästi eri kategorioihin, jonka ansiosta tuotteet löytää helposti. Muut tarvittavat tiedot, kuten toimituksiin ja palautuksiin liittyvät kysymykset on laitettu omaan osioonsa sivuilla, ja ne kertovat kaiken oleellisen tiedon, mitä näistä asioista tarvitsee tietää.

  SwimInnin tarjoamat palvelut

  SwimInn myy ainoastaan uintiin liittyviä tarvikkeita. Joitain sen tuotteita voi toki käyttää muinakin aikoina kuin uidessa (esim. varvastossuja), mutta pääasiallisesti sen tuotteet ovat suunnattu uimareille.
  Tuotteiden tilaaminen on erittäin helppoa. Siirrät haluamasi tuotteet ostoskoriin, teet tilin SwimInnin sivuille, valitset toimituspaikan ja maksat tuotteet netissä. Tuotteiden toimitus on maailmanlaajuista. Kaikkia maita ei valitettavasti ole valittavissa toimituspaikkaa valitessa, jolloin täytyy olla yhteydessä asiakaspalveluun.
  SwimInnillä on käytössä kolme maksutapaa: PayPal, luottokortit ja DIRECTebanking. Kaikki maksut ovat suojattuja, joten luottokorttien käyttö sivustolla on turvallista. Jos haluat ostaa tuotteita yritykselle ilman arvonlisäveroa, tarvitsee sinun toimittaa kansainvälinen ALV-numero SwinInnille.
  Toimituksen kesto riippuu siitä, minne päin maailmaa paketti lähetetään. Myös toimituksen hinta riippuu kohdemaasta. SwimInn ei tarjoa ilmaista kuljetusta minkään hintaisista ostoksista. Toimituksen yhteydessä sähköpostiisi lähetetään paketin seurantakoodi, jolla voit seurata toimituksen etenemistä.
  Tilauksen voi perua, jos sitä ei ole ehditty vielä lähettää. Lähetyksesi tilan voit tarkistaa esimerkiksi tilisi ostostiedoista. Jos haluat palauttaa SwimInniltä ostamasi tuotteen, se täytyy tehdä 30 päivän sisällä tuotteen saapumisesta.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  SwimInn on toiminut todella pitkään uintitarvikealalla. Tämän kokemuspohjan ja erinomaisen asiakaspalvelun ansiosta kuluttajat pitävät juuri SwimInnistä. Myös heidän laaja valikoima on saanut paljon kiitosta. Toimitukset ovat toimineet niinkuin pitääkin, kuin myös palautukset. Paljoa valitettavaa asiakkailla ei ole ollut SwimInnistä.
  Jos teillä tulee jotain ongelmia SwimInnin palveluiden kanssa, heidän asiakaspalvelunsa auttaa teitä erittäin mielellään! SwimInnin asiakaspalvelunumero on avoinna aina arkisin klo 10:00-17:00 (CET). Muina aikoina heille voi toki lähettää sähköpostia. Jokaiseen sähköpostiin luvataan vastata 12 tunnin sisällä arkipäivisin. SwimInnille voi lähettää myös yhteydenottolomakkeen. Yhteystiedot löydätte painamalla tästä.
  Oletteko ostaneet joitain tuotteita SwimInniltä? Olitteko tyytyväinen heidän tarjoamiin tuotteisiin? Oliko nettisivut mielestänne selkeät ja yksinkertaiset? Tuliko tuote ajallaan? Käyttäisittekö uintitarvikkeita ostaessa SwimInniä uudestaan? Jos osaatte vastata johonkin näistä kysymyksistä tai muihin SwimInniä koskeviin kysymyksiin, kirjoittakaa tänne arvostelu! Näin voitte auttaa muita, jotka juuri harkitsevat tuotteiden ostamista SwimInniltä.

  Videolla näytetään, kuinka tuotteen voi palauttaa.

  SwimInn
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa SwimInn

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko SwimInn luotettava yritys?

  SwimInn on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja SwimInn tarjoaa?

  SwimInn on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä SwimInn-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.