Traininn

Kaikki arvostelut

Traininn

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Traininn

Oletko joku, joka pitää aktiivisena olemisesta ja kehosi huolenpidosta? Sitten saatat ymmärtää kuinka vaikeaa on löytää mukavaa vaatetusta ja muita laitteita, joita tarvitset treenaamiseen. Mietit luultavasti, mistä löydät myymälän, joka myy näitä vaatteita ja kestäviä treenilaitteita, joita saatat tarvita? Yritys, joka myy tällaisia tuotteita on Traininn. Mutta mitä voit odottaa heidän palveluiltaan? Millaisia materiaaleja ja kankaita he käyttävät vaatteissaan? Kuinka istuvia heidän vaatteensa ovat? Ovatko heidän tuotteensa kestäviä ja luotettavia? Ovatko vaatteet mukavia päällä? Entä kengät, istuivatko ne hyvin jalkaasi, hiersivätkö ne jalkasi rakoille? Kuinka pitkään heiltä menee toimittaa tilaamasi tuotteet? Onko heillä asiakaspalvelu, johon voit ottaa yhteyttä kun kohtaat ongelmia palvelun tai tuotteiden kanssa? Entä heidän hintansa, ovatko he kohtuullisia mielestäsi? Edelliset asiakkaat, jotka ovat jättäneet arvostelunsa, jossa he kertovat ajatuksensa ja mielipiteensä, jotka voivat auttaa sinua päättämään, kannattaisiko sinun käyttää vaivalla ansaitsemaasi rahaa heidän myymälässään.

Tietoa Traininnista
Traininn on yritys, joka tarjoaa kaikki urheiluvarusteet, joita ikinä tarvitset, päihittämättömillä hinnoilla. He ovat osa Tradeinn -yritystä, johon liittyvät myös Snowinn, Runnerinn, Smashinn, Diveinn, Swiminn ja monia muita erikoistuneita urheilumyymälöitä. Voit löytää eri kategorioita kuten laukkuja ja reppuja, kehonrakennustarvikkeita, elektroniikkaa, kuntoilulaitteita, terveys- ja ravintotuotteita sekä vaatteita miehille, naisille ja lapsille. Löydät myös eri kenkiä ja muita tavaroita kuten avaimenperiä, mukeja ja lompakkoja, joista saattaisit olla kiinnostunut. Traininn myy tuotteita kuten hammassuojia, käsineitä kamppailulajeihin, voiteita, alasuojuksia, säärisuojia, kuntosalihansikkaita, pehmusteita, siteitä, suojuksia ja kypäriä. Lisävarusteosiossa löydät säkkejä, palloja, hyppynaruja, pyyhkeitä, tasapainolaitteita, patjoja, renkaita, rullia, alustoja ja kaikkea, mitä tarvitset kuntoillaksesi ja pitääksesi kehostasi hyvää huolta. Valikoimaan kuuluu myös kehonrakennustarvikkeita kuten käsipainot, tangot, kahvakuulat, baarit ja painot, jne. Kardioharjoitteluun on steppereitä, elliptisiä tuotteita, juoksumattoja, sisäpyöräilytarvikkeita, kuntopyöriä ja soutukoneita. Elektroniikkaosastolta löydät videolaitteita, älykelloja, sekuntikelloja, verenpainemittareita, vaakoja ja monia muita. Ja he tarjoavat jopa energiapatukoita, hiilihydraatteja, aminohappoja, vitamiineja, proteiineja, mineraaleja, tuotteita painonhallintaan ja niin edelleen.

Traininnin palvelut
Traininnin tuotteita voidaan tilata verkosta heidän sivustonsa kautta. Voit valita tuotteen, josta olet kiinnostunut ja lisätä sen ostoskoriin. Voit sitten jatkaa maksuprosessiin, jossa sinulle tarjotaan monia eri maksutapoja kuten PayPal, VISA, MasterCard, pankkisiirto ja muita tapoja, jotka helpottavat tilaustasi. He käyttävät sivustollaan myös SSL-salausta, joten voit olla varma, että kaikki tietosi ovat täysin turvassa. Saat myös pääsyn kaikkiin tilauksiisi, palautuksiin ja voit päättää tilata uutiskirjeen, ottaa heihin yhteyttä tai arvioida tilaamasi tuotteita. Heillä on asiakaspalvelu, joka voi auttaa sinua epäilyjesi ja muiden ongelmiesi kanssa, joita saatat kohdata käyttäessäsi palveluita. Voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse aukioloaikojen aikana, jolloin saat paljon nopeamman vastausajan. Asenna heidän sovelluksensa iOS- ja Android-laitteille ja selaa heidän valikoimaansa mobiililaitteellasi. Heillä on myös Facebook-sivu.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo ostanut jotain Traininnin sivustolta? Sitten kerro meille, mitä ajattelet tästä yrityksestä ja heidän palveluistaan. Kerro meille arvostelussa kokemuksestasi kun teit ostoksia heidän kanssaan. Kuinka mukavia heidän kuntoiluvaatteensa olivat? Olivatko laitteet avuliaita kuntoilussasi ja harjoittelussasi? Millainen tilausprosessi oli heidän sivustollaan? Entä oliko heidän sivustoltaan helppo löytää kaikki etsimäsi? Kuinka pitkään heiltä meni, että sait tilaamasi tuotteet kotiovellesi? Saitko tuotteet vahingoittumattomina kotiisi? Ajattelitko, että he tarjoavat hyvän valikoiman tuotteita? Onko heillä avulias asiakaspalvelu, joka teki parhaansa selvittääkseen ongelmasi tai vastatakseen kysymykseesi? Kirjoita oma arvostelusi ja kerro kokemuksestasi ja mielipiteestäsi tästä yrityksestä.

Etkö kuitenkaan löytänyt etsimääsi tältä sivustolta? Voit vilkaista tämän sivun, johon olemme samankaltaisia yrityksiä.