Gearbest

Kaikki arvostelut

Gearbest

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Gearbest

Olemassa on rajaton määrä myymälöitä, joista voit löytää työkaluja, tai ostaa vekotteita tai mitä vain muita laitteita. Mutta Gearbest tarjoaa kaikki näistä yhden katon alla. Se on sivusto, jossa tuotteita ympäri maailman listataan myyntiin alhaisilla tukkuhinnoilla. Mutta onko tämä sivusto luotettava ja hyvämaineinen? Mikä voi mennä väärin? Tarjoaako sivusto yhtään turvallista maksutapaa, jotta voit välttää riskejä? Onko heidän asiakaspalvelunsa reagoiva ja laittavatko he asiakkaat ensisijalle? Vain henkilöt, jotka ovat ostaneet jo jotakin Gearbestiltä, voivat kertoa omasta kokemuksestaan sivuston kanssa.

Tietoa Gearbestistä
Gearbestin tuotteita voidaan ostaa netistä heidän verkkosivustoltaan, josta voit löytää erilaisia tuotteita siisteistä vekottimista laadukkaisiin työkaluihin. Sivusto tarjoaa laitteita kuten robotti-imureita, kodin parannukseen liittyviä tuotteita, vesisuodattimia, pesukoneita, kattiloita ja helloja, höyrykeittimiä, sekoittimia, pistokkeita, ilmanpuhdistimia, höyrypuhdistajia, ovikelloja, imureita ja monia muita. Mutta sivustolta voit löytää myös Tablet PC:tä ja lisätarvikkeita kuten kannettavia tietokoneita, Android-tabletteja, pelitabletteja, tietokoneita ja muita. Gearbestin mobiilipuhelinten osiossa voit löytää varavirtalähteitä, mobiilipuhelimia, Applen iPhoneja, Samsungin älypuhelimia ja muita. He tarjoavat myös kuluttajien elektroniikkaa kuten videopelejä, toimintaan tarkoitettuja ja vedenkestäviä kameroita, virtuaalisen todellisuuden tuotteita ja muita. Ja sivustolta voit ostaa myös tietokonetarvikkeita, verkkolaitteita, äly- ja rannekelloja, koruja, pelitarvikkeita kuten näppäimistöjä, hiiriä ja kuulokkeita, kotituotteita, laukkuja, ihon- ja hiustenhoitotuotteita, kosmetiikkaa, vauvan tarvikkeita, muotia, laitteita ulkopyöräilyyn & retkeilytarvikkeita, LED -valoja, lasten tuotteita, toimistotarvikkeita, koulutarvikkeita, ajoneuvoja, kenkiä, moottoripyöräilytuotteita ja paljon, paljon muuta. 

Gearbestin palvelut
Voit ostaa Gearbestin tuotteita verkossa heidän sivustoltaan. Sivusto on käännetty yli 15 kielelle, joka tekee asioista helppoa maailmanlaajuisille asiakkaille selata heidän sivustoaan paljon helpommin. He tarjoavat laadukkaita tuotteita asiakkailleen, varovaisesti valiten toimittajien välillä ammattilaisten käyttämän luokitusjärjestelmän avulla, joka varmistaa, että tuotteet ovat laadukkaimpia samalla kun he ylläpitävät erilaisia kategorioita. Tämän ansiosta saat sekä todella laadukkaita tuotteita että aitoja sellaisia. Gearbestillä on hyötynsä kun se hinnoittelee premium -toimittajien mukaan, joka varmistaa, että saat vain tuotteita, jotka ovat kustannustehokkaita. Gearbest tarjoaa maailmanlaajuista toimitus kotiovelle saakka, kattaen yli 200 maata ja aluetta kohtuullisilla hinnoilla.

Gearbestin varastoja on monta ympäri maailmaa varmistaakseen nopeaa ja luotettavaa toimitusta. Heidän varastonsa löytyy maissa kuten Yhdysvalloissa, Espanjassa, Englannissa, Puolassa, Tsekin tasavallassa, jne. Tämä auttaa myös kaiken kaikkiaan vähentämään toimitusaikoja ja myös myynnin jälkeen, auttaa tarjoamaan parasta asiakaspalvelua asiakkailleen. He antavat sinulle myös kyvyn maksaa omalla valuutallasi heidän usean valuutan kaupallaan, joka tietysti on toinen hyöty sinulle, kun sinun ei tarvitse tutkia eri valuuttojen kursseja. Tuotteet, jotka ostetaan heidän sivustoltaan, voidaan palauttaa 45 päivän sisällä, jos ongelmia laadun tai muun kanssa ilmestyy. He tarjoavat myös takuita tuotteilleen ilmaiseksi vuoden ajaksi toimituksesta lähtien. Gearbestillä on yhden klikkauksen 24/7 asiakaspalvelu sivustollaan, jota voit käyttää, jos sinulla on ongelmia tuotteen tai palvelun kanssa.


Arvostelut, kiitokset ja vinkit
Jos olet jo ostanut tuotteita Gearbestin verkkokaupasta, kuulisimme mielellämme. mitä sinä ajattelet heidän verkkosivustostaan ja kuinka kaikki toimii. Kerro meille mielipiteestäsi, ostamasi tuotteen laadusta ja kuinka arvioisit yleisen kokemuksen. Tai ehkä kaikki ei mennyt niin kuin sen olisi pitänyt, voit kertoa myös siitä meille. Kerro meille, kuinka asiakaspalvelu kohteli sinua? Oliko se vaivatonta ja helppoa käyttää ja tilata tuotteita? Kuinka pitkään koko prosessi vei aikaasi? Jätä arvostelusi kokemuksestasi Gearbestin kanssa, jotta muut asiakkaat, jotka ajattelevat ostavansa tuotteita heidän sivustoltansa, saavat näkökulman siitä, mitä odottaa heidän tuotteiltaan. Jätä arvostelusi tähän ja kerro meille kaikki kokemuksestasi.