Gamivo

Kaikki arvostelut

Gamivo

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

K
Kaksi
Y
Yksi
Koodi oli jo lunastettu kun ostin, huijaussivusto.Lue lisää

Kaikki arvostelut (2)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Paypalin kautta yrittivät vielä rokottaa muutamia euroja jälkikäteen.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Koodi jo lunastettu

  Koodi oli jo lunastettu kun ostin, huijaussivusto.


Muut katsoivat

Logo Voidu

Voidu

0 arvostelut

Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa...

Logo Fanatical

Fanatical

0 arvostelut

Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unoh...

Logo Allyouplay

Allyouplay

0 arvostelut

Siitä lähtien kun pelit ovat olleet olemassa, ne ovat saaneet jättimäisen suosion kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. T&...

Logo Antiikki & Design

Antiikki & Design

0 arvostelut

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttäm...

Gamivo

Pelaaminen on yleisin viihteen muoto, ja peliala on kukoistanut siitä lähtien, kun Pong ilmestyi markkinoille vuonna 1958. Se oli todella suosittu nuorien keskuudessa, mutta enemmän ja enemmän aikuisia ovat kiinnostuneita pelaamisesta tänä päivänä, ja siinä ei ole mitään pahaa. Uudet teknologian nousulla ja kun grafiikat sekä laatu paranevat vuosi vuodelta, joka vuorostaan on todella hyviä uutisia pelaajille. Mutta kaiken tämän ilmaantumisen takia peleistä on myös tulossa kalliimpia ja pelaajat etsivät kaikki parhaat vaihtoehdot löytääkseen kaikki pelinsä halvoilla hinnoilla. Yksi paikka, jota voisit harkita kun olet ostamassa uutta peliä, on Gamivo. Gamivo myy CD-avaimia, joka vaaditaan peliltä, jotta se voitaisiin valtuuttaa digitaalisesti, todella hyvillä hinnoilla. Mutta mitä voit odottaa Gamivon palveluilta? Ovatko heidän tarjoukset parempia kuin muissa kilpailevissa yrityksissä? Kuinka aikaisin he alkavat hyväksyä ennakkotilauksia uusiin peleihin? Tarjoavatko he oikeita pelejä asiakkaille? Kuinka nopea toimitus peleille on? Tarjoavatko he asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua asiakkaille, jotka kohtaavat ongelmia tai heillä on muuten vain jotain kysyttävää? Opi lisää Gamivosta lukemalla arvosteluja, joita aikaisemmat asiakkaat ovat kirjoittaneet. Lue, mitä heillä on sanottavaa kokemuksestaan kun he ostivat pelejä tältä CD-avainten jälleenmyyjältä ja anna heidän auttaa sinua saamaan idean siitä, mitä Gamivo voi oikeasti tarjota asiakkailleen ja miten hyvä se on verrattuna muihin samankaltaisiin yrityksiin.

Tietoa Gamivosta
Gamivo on alusta, jossa voit löytää, verrata ja ostaa digitaalisia pelien avaimia, joita myyvät luotettavat ja vahvistetut myyjät. Tämä sivusto sallii sinun verrata CD-avainten hintoja huippumyymälöistä ympäri maailman, jotta saisit ajatuksen siitä, miten hyviä heidän tarjouksensa ovat. Yritys myy pelejä digitaalisten avainten muodossa kaikenlaisille alustoille kuten Origin, UPlay, Steam, Microsoft Store, PlayStation Store, Mac, Nintendo Switch, Nintendo 3DS, Wii U ja monia muita. Heidän pelivalikoimansa sisältävät pelin nimiä kuten Mario Kart, Legend of Zelda, Fire Emblem, Control, Battlefield V, Monster Hunter: World ja monia, monia muita. Valikoima on todella laaja. He myyvät myös Xbox Game Passeja ja PlayStation Plus jäsenyyskortteja, jotka voit lunastaa vastaavissa kaupoissa. Voit löytää myös Battle Passeja online-peleihin, jotka voidaan myös lunastaa pelissä. Lahjakortit Thunderpickiin ja Drake malliin ovat myös vaihtoehto, jos etsit juuri niitä.

Gamivon palvelut
Gamivon sivustolla on kaiken sorttisia digitaalisia avaimia peleille, joita saatat haluta pelata ja ostaa. Ne kaikki ovat järjestettyjä perustuen alustoihin ja pelilajeihin. Kaikki mitä sinun on tehtävä saadaksesi pelisi, on löytää etsimäsi peli, tarkistaa pelin aktivointi, kieli ja aluetiedot, lisätä peli ostoskoriisi ja suorittaa ostos haluamallasi maksutavalla ja olet valmis pelaamisen aloittamiseen. Jos sattuu niin, että kohtaat ongelmia tai teet oston vahingossa, voit aina ottaa Gamivoon yhteyttä asiakaspalveluun ja kertoa ongelmastasi ja he vastaavat ja koettavat ratkaista ongelmasi niin nopeasti kuin mahdollista.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo hyödyntänyt Gamivon palveluita? Toimitettiinko pelin avaimesi nopeasti ja ajallaan? Oliko ostamassasi lahjakortissa oikea summa rahaa, kuin mistä maksoit? Entä viimeisimmät julkaisut? Oliko heidän valikoimassaan etsimäsi peli vai oliko se puutteellinen? Ihastuitko heidän live-tarjouksiinsa? Ehkä kohtasit ongelmia kun koetit löytää haluamasi pelin, tai ehkä maksusi kanssa ilmesi ongelmia? Tässä tapauksessa, auttoivatko Gamivon asiakaspalvelu ongelmasi tai kysymyksesi kanssa? Olivatko he ystävällisiä ja auttavaisia? Arvostaisimme sitä todella, jos jättäisit arvostelun omasta kokemuksestasi Gamivon kanssa. Anna meille mielipiteesi, arviosi ja kommenttisi, jotka voivat auttaa muita pelaajia päättämään, onko Gamivo oikea paikka ostaa seuraava videopelisi.