G2A

Kaikki arvostelut

G2A

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Tirendo

Tirendo

1 arvostelut

Etsitkö autoosi uutta rengasta vanhan tilalle tai vanteita? Ajoneuvosi renkaat pelaavat suuren roolin autosi toiminnassa ja on erittäin t...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Trodo

Trodo

12 arvostelut

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetusta...

G2A

Tietokone ja videopelien pelaaminen on todella suosittua nykypäivänä. Pelit ovat kehittyneet hurjasti parin kymmenen vuoden aikana ja nykyään ne ovat visuaalisesti huikaisevia. Pelien kehitys on tuonut peleihin myös lisää syvyyttä ja erilaisia peligenrejä on tarjolla suuri määrä kaikenlaisia pelejä, moninpeleistä tarinallisiin seikkailupeleihin. Videopelien pelaaminen on nykyään myös urheilua ja sitä seuraa suuri määrä ihmisiä ympäri maailman. Markkinoilla on paljon verkkokauppoja, joista ostaa pelejä. Etsitkö sinä itsellesi hyvää pelien verkkokauppaa? Löytääksesi hyvän kaupan, kannattaa huomioida muutama asia.  Kannattaa lukea toisten käyttäjien arvostelu pelikaupasta ja saat selville, millainen kokemus kyseinen kauppa oli. Selvitä myös verkkokaupan tarjonta vierailemalla sivustolla ja vertaa verkkokauppoja keskenään. Me haluamme tarjota sinulle mahdollisimman paljon tietoa erilaisista verkkokaupoista, jotta sinä voit löytää itsellesi juuri oikean. Tutustumme tällä sivulla G2A verkkokauppaan. Millainen kauppa G2A on ja miten sieltä voi ostaa tuotteita. Miten toimitus tapahtuu ja miten olet tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluun. Voit sen jälkeen päättää haluat ostaa tästä verkkokaupasta tuotteita.

Tietoa G2A
G2A on maailman suurin verkossa oleva markkinapaikka pelaajille. Sivusto erikoistuu uudelleen myymään pelituotteita, ohjelmistoja, aktivointikoodeja ja elektroniikkaa. Yritys on perustettu vuonna 2010 ja sen pääpaikka on Hollannissa sekä sillä on toimitsot Hong Kongissa ja. Yrityksellä on noin 600 työntekijää ja sen palvluita käyttää yli 20 miljoonaa pelaajaa ympäri maailman.

Tuotteet ja palvelut G2A
G2A verkkokauppa myy palveluna peliavaimia, pelipalveluita ja lahjakortteja kaikille suurimmille alustoille sekä elektroniikkaa ja laitteita. Valikoimassa on 75 000 tuotetta 400 000 myyjältä. Verkkokauppa haluaa tarjota edullisen ja turvallisen kauppapaikan, jossa on hyvät tarjoukset. Verkkokaupasta voi pelien ostamisen lisäksi myydä pelejä tai muita digitaalisia tuotteita. Myyjät voivat palvelun kautta myydä omia peliavaimiaan, pelaajien skinejä aseisiin, hahmoja tai muita pelien lisäosia tai varusteita. 

Ostaminen onnistuu helposti joko rekisteröitymällä kauppaan tai ilman rekisteröitymistä pikaoston avulla. Tuotteiden toimitus tapahtuu digitaalisesti ja toimitustavan on yleensä määritellyt myyjä. Toimitus voi olla välittömästi, joten silloin oston jälkeen pitää pysyä linjoilla, jotta saa avaimen. Muussa tapauksessa toimitus tapahtuu sähköpostin välityksellä. Maksutapoja on tarjolla riippuen alueesta, jossa ostoksia tekee, useita. Tuotteita voi maksaa pankki- ja luottokorteilla, PayPalin avulla tai jopa vituaalilompakolla ja cryptovaluutalla. Verkkokaupassa myyminen vaatii rekisteröitymisen ja tilin luomisen mutta sen jälkeen omien tuotteiden myyminen on yhtä helppoa kuin niiden ostaminen. 

G2A verkkokaupassa on kattava ohje osio, jossa on tarkat kuvalliset ohjeet, miten suoritat ostamisen, myymisen ja lisäksi tietoa on prosessin jokaisesta vaiheesta. Täältä löytyy useimpiin kysymyksiin valmiit vastaukset. Jos et löydä vastausta voit olla yhteydessä asiakaspalveluun palautelomakkeella ja useiden sosiaalisen median alustojen kautta.

Suositukset, valitukset ja vinkit G2A
Onko turvallista ostaa peliavaimia toisila henkilöiltä? Tällaisissa palveluissa, jossa monet ihmiset käyttävät palvelua ja myyvät tuotteita toisilleen on aina riskejä, että tuotteet jäävät saamatta tai tulee jotain muita ongelmia eteen. Oletko sinulla kokemuksia tällaisesta kaupankäynnistä? Voisitko kertoa meille SuomiArvostelut sivuilla omista kokemuksistasi? Arvostaisimme sitä todella paljon ja myös toiset käyttäjät, jotka ovat harkinneet tästä verkkokaupasta ostamista, saavat siitä hyvää tietoa ja apua omalle päätökselleen. Myös sinä voit lukea toisten käyttäjien kokemuksista. Voit saada tärkeää tietoa esimerkiksi asiakaspalvelusta tai muusta tuotteisiin liittyvistä kysymyksistä. Muista myös käydä tutustumassa tarkasti verkkokaupan ehtoihin ja varmista kaikkien vastuut eri tilanteissa. Voit välttää ongelmat kun osaat ottaa mahdolliset haasteet huomioon kaupantekovaiheessa. Jätä siis omat kommenttisi tai lue toisten käyttäjien arvostelut.