Bellelily

Kaikki arvostelut

Bellelily

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Bellelily

Kiinnostaako sinua muoti ja muodin ostaminen verkosta? Nykyään on monia erilaisia verkkokauppoja, jotka erikoistuvat muodin myyntiin verkossa ja verkkokauppojen määrä kasvaa koko ajan. Kauppoja löytyy ympäri maailmaa ja valikoima muuttuu jatkuvasti. Saatavilla on koko ajan uutta muotia, jota voi ostaa ja tilata helposti kotiovelle asti. Verkkokauppojen valikoimasta voi olla vaikea tietää, mistä tuotteita kannattaa ostaa. Onko verkkokauppa luotettava ja turvallinen sekä toimitetaanko tuotteet perille asti. Yksi tapa selvittää, millaisesta kaupasta on kyse, on lukea toisten käyttäjien kokemuksia. Toisen kävijän arvostelu kertoo nopeasti, millainen kauppa on ja kannattaako sieltä tilata tuotteita. Haluamme myös antaa sinulle mahdollisimman paljon erilaista tietoa verkkokaupoista ja palveluntarjoajista, joita verkossa on. Tällä sivulla kerromme Bellelily verkkokaupasta ja millaisesta yrityksestä on kyse. Käymme myös läpi, mitä tuotteita heidän verkkokaupasta voi ostaa ja miten Bellelily asiakaspalveluun voi olla yhteydessä, jos ostosten kanssa tulee ongelmia. Voit tämän jälkeen tehdä omat päätöksesi, haluatko ostaa tuotteita tästä verkkokaupasta.

Tietoa Bellelily
Bellelily verkkokauppa on A&KE Limited yrityksen verkkokauppa, joka on erikoistunut naisten muodin myymiseen. Yritys on perustettu vuonna 2016 ja sen kotipaikka on ManchesterIso-Britanniassa. Yritys mainostaa tuotteidensa olevan turvallisia ja että ne ovat valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Verkkokauppa on tukkukauppa ja se työllistää muutaman työntekijän ja sen liikevaihto on noin 250000 dollaria.

Tuotteet ja palvelut Bellelily
Bellelily verkkokauppa on erikoistunut naisten muodin myymiseen. Valikoimassa on uusinta muotia, asusteita, kodin sisustus tuotteita sekä paljon muuta. Kategorioita on muun muassa yläosat, mekot, uima-asut, kengät, asusteet, joissa on koruja ja monia muita tuotteita. Verkkokaupasta voi ostaa tuotteita helposti valitsemalla haluamansa ja lisäämällä ne ostoskorin. Voit luoda verkkokauppaan asiakastilin, jonka jälkeen voit täydentää loput tiedot tilataksesi tuotteet. Kassalla voit lisätä alennuskupongit ja loput tiedot kuten toimitustavan, toimitusosoitteen, maksutavan ja vakuutuksen. Verkkokaupassa on saatavilla kaksi eri maksutapaa, luottokortti ja PayPal. Toimitustapoja on myös valittavissa kaksi erilaista, normaali toimitus ja erityis toimitus. Toimitusten hinnat lasketaan toimitusosoitteen mukaisesti kaikille toimituksille.Toimitusajat ovat noin 25-30 päivää.

Verkkokaupan ostoksiin ja muuhun liittyvissä kysymyksissä auttaa sivuje oma UKK osio eli usein kysyttyjen kysymysten osio. Täältä löytyy tietoa tilauksen tekemiseen liittyen ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Voit selvittää valmiita vastauksia moniin eri asioihin. Samoilla sivuilla on myös saatavilla koko taulukot, joista löytää vaatteiden mitat ja vertailuarvot eri maiden mittajärjestelmien välillä. Jos et löydä omaan kysymykseen vastausta voit olla Bellelily verkkokaupan asiakaspalveluun yhteydessä help centerin palvelupyyntö järjestelmän kautta, sähköpostilla tai Facebook sivustojen kautta.  Yhteyden ottaminen help centerin kautta vaatii asiakastilin luomisen, jotta palvelupyyntöjä pystyy jättämään palveluun. Asiakaspalveluun kannattaa lähettää kysymyksiä sähköpostilla, jos jokin ei ole sujunut toivotulla tavalla.

Suositukset, valitukset ja vinkit Bellelily
Onko sinulla kokemusta Bellelily verkkokaupasta tuotteiden ostamisesta? Jos on niin me SuomiArvostelut sivuilla kuulisimme mielellämme sinun kokemuksista. Miten tuotteiden tilaaminen onnistui? Saitko tuotteet maksettua ja toimitettiinko ne suoraan kotiisi. Voitko suositella kyseisistä kauppaa. Jätä omat kommenttisi sivuillamme, jotta toiset käyttäjät pääsevät lukemaan niitä. On tärkeää, että saamme paljon tietoa verkkokaupoista ja palveluntarjoajista, jotta voimme olla varmoja, että kyseisitä kaupoista kannattaa tilata tuotteita. Tietenkin kannattaa myös käydä aina lukemassa palveluntarjoajan sivuilla heidän toimitus ja käyttöehdot. Niistä selviää tarkkaan kaikki, mitä sinun tulee tietää tuotteiden tilaamisesta. Meidän sivuillamme voit myös vertailla eri toimittajia ja löytää itsellesi sopivimman ja parhaimman sivuston. Jätä siis kommenttisi tai lue toisten käyttäjien kommentit.