SuomiArvostelut

  Arvostelut Blue Tomato

  Yksi elämän päätarkoituksista on uuden ja jännittävän kokeminen. Turvallinen ja terve tapa tämän saavuttamiseen on erilaisten vauhdikkaiden urheilulajien harrastaminen. Rinnettä laskiessa sekunti tuntuu normaalia pidemmältä, ja raitis ilma on niin mielelle kuin kehollekin hyväksi.
  Niin aloittelijan kuin lautailun konkarinkin onneksi harrastuksessa tarvittavat varusteet voi nyt tilata vaikka kotiovelle. Yksi netissä toimivista lautailun verkkokaupoista on Suomessakin tuttu Blue Tomato, jonka valikoimasta mieluisensa vaatteet voi löytää myös katumuodista innostunut. Millaiset ovat sivuston toimitusajat? Onko asiakaspalvelu ystävällinen ja auttavainen eri ongelmatilanteissa? Ennen tilauksesi jättämistä tutustu yritykseen tarkemmin sen asiakkaiden kirjoittamia arvosteluja lukemalla!

  Tietoa Blue Tomato -yrityksestä

  Blue Tomato on itävaltalainen urheiluvaatteiden ja katumuodin verkkokauppa. Tarjonnassaan se keskittyy etenkin lautailulajeihin, kuten skeittaukseen, surffaukseen ja lasketteluun. Yrityksen alkutaival alkoikin juuri näistä jälkimmäisen merkeissä, kun vuonna 1988 lumilautailun Euroopan mestaruuden voittanut Gerfried Schuller päätti jakaa intohimonsa harrastusta kohtaan lumilautailukoulun merkeissä.
  Pian perustamisensa jälkeen lautailukoulusta tuli Itävallan suurin. Menestyksen myötä Gerfried rohkaistui avaamaan Blue Tomaton ensimmäisen kivijalkamyymälän Keski-Itävallassa sijaitsevaan pieneen laskettelukaupunkiin, Schladmingiin, vuonna 1994. Vain muutamaa vuotta myöhemmin Gerfried tarttui uuteen kasvumahdollisuuteen, ja laajensi yrityksensä toimintaa myös verkkoon.
  Verkkokauppa on kukoistanut sitten perustamisensa, ja nykypäivänä Blue Tomato on yksi alan johtavista eurooppalaisista toimijoista. Sen tarjontaan kuuluvat varusteiden lisäksi vaatteet, kengät sekä asusteet. Yhteensä eri tuotteita löytyy yli 450 000 tyyppiä jopa 500 eri brändiltä. Nettikauppa on käännetty yli 14 kielelle, ja sitä voi selata myös suomeksi. Tämän lisäksi ketjun tarjontaa pystyy tutkailemaan sen Helsingin kivijalkaliikkeessä.

  Verkkokauppa on verkkokaupan aallonharjalla

  Blue Tomato -tarjonta

  Suomen kielelle käännetty verkkokauppa on järjestelty tavalla, jota on varsin helppoa selata. Näkymän yläosaan sijoitettujen kategorioiden kautta tarjontaa voi tutkia brändin, vaatetyypin, urheilulajin tai alennetun hinnan perusteella. Näiden osioiden yläpuolelta valikoimaa voi myös rajata miesten, naisten tai lasten vaatteisiin.
  Tuotetta klikkaamalla asiakkaalle avautuu näkymä, josta tämä voi päästä käsiksi useista kuvakulmista otettuihin, suurennettaviin kuviin. Sivuston vaatteet on kuvattu oikeiden ihmisten ylle pukemina, kun taas varusteiden kohdalla kuvia pystyy toisinaan kierittämään 360-asteisesti.
  Hinnan, värien sekä saatavilla olevien kokojen lisäksi tuotekuvien alle kelaamalla löytyvät tarkemmat tiedot esimerkiksi istuvuuteen, materiaaleihin ja ominaisuuksiin liittyen. Näitä alempana esillä ovat suosituimmat tuotteet samaisesta kategoriasta, jonka jälkeen löytyvät tarkastellulle tuotteelle mahdollisesti muiden asiakkaiden jättämät arvostelut.
  Tuotekohtaisen arvostelun voi myös jättää itse Blue Tomato -tiliä hyödyntämällä. Tämän kautta asiakas voi myös nähdä tiedot nykyisistä ja menneistä tilauksista, tarkastella tekemiään toivelistoja eri laitteilla sekä viimeistellä uudet tilaukset entistäkin nopeammin. Yli 40 euron tilauksiin sisältyy ilmainen toimitus, ja kaikilla verkkokaupassa tehdyillä ostoksilla on 30 päivän palautusoikeus – valmiiksi asennettuja suksisettejä ja avattuja kangasmaskeja lukuunottamatta.
  Nettikaupan hyväksymiä maksutapoja ovat Amazon Pay, PayPal, Visa, MasterCard sekä American Express. Toimitukset tehdään PostNordin, GLS:n tai DHL:n kautta, ja myös valittavissa on myös pikatoimitus lisämaksua vastaan. Sivuston asiakaspalvelu on tavoitettavissa kaikkina viikonpäivinä puhelimitse sekä sähköpostin tai Skypen välityksellä. Ajankohtaiset tiedot yhteydenottoa varten on listattu verkkosivuston alaosassa.
  Tarkemmin yrityksen kampanjoihin, uusiin tuotelinjoihin sekä yleiseen missioon voi tutustua esimerkiksi Blue Tomaton Facebook-, Instagram- ja YouTube -tilien kautta.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Blue Tomaton toimintaan liittyen

  Tilasitko lautailuun kaipaamasi tarvikkeet Blue Tomatolta? Ehkäpä piipahdit yhdessä ketjun Suomessa sijaitsevista kivijalkaliikkeistä? Kummassa ikinä sitten asioitkin, on arvostelusi meille tärkeä. Millaiseksi koit saamasi palvelun? Oliko kynnys neuvojen kysymiseen matala? Entäpä missä kunnossa ostamasi tuote lopulta oli? Saa äänesi kuuluviin jättämällä oma arvostelu!

  Blue Tomato
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Blue Tomato

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Blue Tomato luotettava yritys?

  Blue Tomato on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Blue Tomato tarjoaa?

  Blue Tomato on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Blue Tomato-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.