SuomiArvostelut

  Arvostelut AliExpress

  Kun valitset tuotetta, jonka haluat ostaa, olemassa on useita vaihtoehtoja, josta ostaa se tietty tuote. Mutta kun haluat tietää tuotteen luotettavuudesta, myyjän rehellisyydestä ja saman tuotteen edellisten ostajien arvioista samalla kun sinun täytyy valita muista maailman myyjistä, tarvitset AliExpressiä. Tämä on sivusto, jossa jokaisella tuotteella on oma arvostelunsa asiakkailta, joka auttaa sinut valitsemaan niistä oikean ja parhaan tuotteen, jota etsit juuri sillä hetkellä.

  Tietoa Aliexpressistä
  AliExpress

  perustuu Kiinaan ja se on online-jälleenmyynnin kauppa, joka perustettiin vuonna 2010, jonka omistaa Alibaba Group ja se muodostuu pienistä yrityksistä Kiinassa ja muissa maailman maissa ja he tarjoavat tuotteita maailmanlaajuisesti verkossa ostaville. Se on yritys, joka tarjoaa muille yrityksille mahdollisuuden myydä tuotteita heidän sivustollaan. AliExpressillä on tuotteita, joita myyvät eri yritykset asiakkaille yli 190 eri maassa.

  He tarjoavat ja myyvät mekaanisia osia, voimatyökaluja, pumppuja, moottoreita, elektroniikkaa ja kodinkoneita kuten näyttöjä, kannettavia tietokoneita, lisätarvikkeita, jääkaappeja, pesulaitteita kuten pesukoneita ja kuivausrumpuja ja monia muita. He tarjoavat myös terveydenhoidon tuotteita, kauneusvälineitä, lääkkeitä ja tuotteita, joilla voit tulostaa telecom-esineitä, urheiluun liittyviä asioita sekä vaatteita. Tuotteet kuten kemikaalit, muovit, laukut, kengät, maanviljelyyn liittyvät tuotteet ja monet muut ovat myös saatavilla eri kategoriassa heidän sivustollaan.


  Videolla mahtava PrettyPastelPlease esittelee ostamiaan tuotteita AliExpressiltä papukaijansa Archien kanssa.

  Aliexpressin palvelut

  AliExpress tarjoaa myös arvioinnin järjestelmän jokaiselle yksittäiselle tuotteella, jossa asiakkat voivat nähdä myyjän ja heidän tuotteidensa maineen tuotesivun alhaalla. Tämä auttaa ihmisiä lisäämään tietoisuutta tuotteista, joita he ovat ostamassa, mutta myös edellisistä asiakkaiden kokemuksista tuotteesta, jonka he ovat ostaneet ennen sinua. Asiakas voi myös keskustella myyjän kanssa parantaakseen kommunikaatiota myyjän ja asiakkaan välillä. Tämä auttaa sinua kysymään myyjältä kysymyksiä, joita sinulla saattaa olla tuotteesta tai jos haluat antaa erityisiä ohjeita myyjälle, kun olet tilaamassa tuotetta omaan kotiisi. Nämä erityisohjeet voivat olla esim. jos olet ostamassa tätä lahjaksi, voit pyytää sen lahjapaperiin, tai jos ostat jotakin kyseenalaista, voit pyytää sen sopivaan pakettiin. Tällä tavoin huonon tuotteen ostamisen todennäköisyys pienenee merkittävästi.

  AliExpress

  tarjoaa ostajille mahdollisuuden vaihtaa haluamaansa valuuttaan yhdellä klikkauksella, joka näyttää halutun tuotteen arvon halutussa valuutassa. Heidän sivustonsa on myös saatavilla yli 10 kieleksi, joka auttaa ostajia selaamaan helposti haluamallaan kielellä.

  Yritys on perustanut "AliExpress LIVEn", videopalvelun, joka antaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa näytetyt tuotteet välittömästi. Näin myyjät, bloggaajat ja merkit hyötyvät uudesta kanavasta mainostaa tarjontaansa markkinapaikassa, joka on yhteydessä sosiaalisiin alustoihin. He tarjoavat asiakkaille tuotteita. jotka ovat hyvin järjestettyjä oikeisiin kategorioihin, joka parantaa käyttömukavuutta ja helppoutta ja säännöllisiä välähdystarjouksia, jotka houkuttelevat ja täyttävät asiakkaiden tarpeita ja odotuksia. AliExpress tarjoaa maailmanlaajuisen toimituksen turvallisilla ja 24/7 live avulla, joka auttaa asiakasta selvittämään kaikki valitukset, kyselyt tai kiitokset. AliExpressillä on myös paljon maksutapoja, joilla voit tehdä ostoksia, mukaan lukien kortit kuten VISA, MasterCard, Discover ja JCB, pankkisiirrot, WebMoney ja muita maksutapoja. Heillä on myös sovellus sekä Androidille että iOS:lle, joita voit käyttää selaamaan tuotteita heidän sivustollaan missä vain ja milloin vain.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit AliExpressistä

  Oletko jo tehnyt ostoksia AliExpressin kautta? Kuinka kuvailisit kokemustasi koko prosessin kanssa, onko sivustolta helppo löytää kaikki etsimäsi, oliko maksu helppo tehdä? Saapuiko tuote vahingoittumattomana ja hyvässä kunnossa? Oliko tuote sama kuin mitä tuotekuvauksessa mainittiin? Millainen AliExpressin asiakaspalvelu on? Jätä vinkkisi tai palaute sivullemme mielipiteestäsi ja kokemuksestasi, jotta muut asiakkaat voivat hyötyä kommentistasi ja päättää, onko AliExpress sittenkään sitä, mitä he luulivat sen olevan.

  Onko AliExpress luotettava ja turvallinen alusta ostaa tuotteita? Salli asiakkaiden arvostelut auttaa sinua päättämään.

  AliExpress
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (3)

  5.2
  33% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  5.4
  Palvelu
  rating
  4
  Hinnoittelu
  rating
  8.6
  Toimitus
  rating
  2.6

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  eivät lähetä tavaraa

  On sattunut monta tilausta joista raha kelpaa mutta lähetystä ei mole kuulunut eikä rahoja palautettu

  : Juhani Hukkanen10-08-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  7.5
  rating

  Rahan palautukset

  Aivan perseestä. Ensin saat rikkinäisiä tavaraa, sitten kun oot tapellut servereiden kanssa, että oot päässyt kertomaan missä vika, valokuvat, videot ladattua, saanut puolukkaa raha palautus päätöksen, niin heidän serveri ei toimi, että 9ääsisin kuittaamaan rahat. Aikaa 2 päivää jonka jälkeen menettää rahat. On muuttunut kyllä hirveästi. Mihinkään ei voi valittaa.

  : Markku Isomäki11-08-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4.5
  rating

  AliExpress on huijarifirma

  Aliexpress on iso huijarifirma.

  Tilasin RC-auton pojalle. Lupasivat 60 päivässä toimituksen. Kun reklamoin 60 pv kuluttua, muttivat yksiluolisesti toimitusajan 90 päivään. Kun 90 pv oli kulunut eikä paketti ollut saapnunut avasin reklamaation/disputen. Seurantakoodi näytti, ettei paketti ole saapunut koskaan Suomeen, mutta AliExpressin vastaus oli, että hae postista. Sinne meni 90 euroa, enkä saanut tuotetta, kun AliExpress ei korvannut mitään. Tähän ei ole mitään keinoa valittaa, kun Suomen/Euroopan kuluttajasuoja ei päde Kiinassa.

  : Janne24-07-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa AliExpress

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko AliExpress luotettava yritys?

  AliExpress on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 5.2/10 tähteä, ja asiakkaista 33% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja AliExpress tarjoaa?

  AliExpress on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Lapset & Vauvat, Kosmetiikka & Hygienia, Urheilu & Retkeily, Huonekalut & Kodintavara, Elektroniikka, Fanituotteet, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  ;Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på AliExpress's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!""