F-Secure

Kaikki arvostelut

F-Secure

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

Logo One

One

0 arvostelut

Henkilökohtaisten verkkosivujen ja blogien rakentaminen on nykyään todella yleistä ja uusia sivustoja syntyy päivittä...

F-Secure

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on nykyisin uhkana sähköisten tietojen joutuminen vääriin käsiin. Identiteettivarkaudet ja virukset ovat vain joitakin tavoista, joilla pahantahtoiset tahot pyrkivät hyötymään uhristaan tämän itsensä kustannuksella.
Vastuullisesti teknologiaa arjessaan hyödyntävä kääntyykin erilaisten tietoturvaratkaisuja tarjoavien palveluiden tykö. Yksi näistä on kotimainen F-Secure. Miten sen hinnat vertautuvat muihin alan palveluihin? Suojaako se asiakkaansa laitteet tehokkaasti erilaisilta uhilta? Vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin voit löytää asiakkaiden itse jakamista kokemuksista.

Tietoa F-Secure -yrityksestä
F-Secure Oyj on vuonna 1988 perustettu, tietoturvaratkaisuja tableteille, tietokoneille ja matkapuhelimille tarjoava suomalainen yritys. Sen tunnetuimpiin edustajiin lukeutuu perustaja Risto Siilasmaan lisäksi yhtiön tutkimuspäällikkö Mikko Hyppönen, joka esiintyy usein julkisuudessa erilaisia tietoturvauhkia käsittelevän uutisoinnin yhteydessä.
Yritys listautui Helsingin pörssiin vuonna 1999, jossa sitä voi vaihtaa nimikkeellä FSC1V. F-Secure on viralliselta yhtiömuodoltaan julkinen osakeyhtiö, ja sen pääasialliseksi toimialaksi on määritelty tietoturvapalvelut. Sen kotipaikka on Helsinki, josta käsin toimintaa johtaa toimitusjohtaja Samu Petteri Konttinen.
Vaikka yhtiö on vientiyritys, kuuluu sen toimintaan myös maahantuonti. Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli noin 140 miljoonaa euroa, josta tilikauden tulokseksi jäi 9,2 miljoonaa euroa. Samaisena vuonna F-Secure työllisti 591 henkilöä, eli työntekijämäärä säilyi samana edellisvuoteen verrattuna.

F-Secure palvelutarjonta
F-Secure tarjoaa kyberturvaa edistäviä ratkaisuja niin yrityksille kuin kotikäyttäjillekin. Näistä yritysasiakkaille se tarjoaa päälaitesuojauksen, kehittyneet kyberturvallisuusratkaisut ja palvelut paljon pelkkää haittaohjelmien torjuntaa kattavammin. Esimerkiksi F-Secure Rapid Detection & Response -sopimuksella yritystoiminnasta vastaava voi seurata IT-ympäristönsä tilaa ja turvallisuutta, havaita kohdennetut hyökkäykset nopeasti ja jopa laatia vastatoimia kontekstuaalisella näkyvyydellä ja automaatiolla.
Countercept puolestaan on hallittu torjuntapalvelu, joka havaitsee edistyneitä hyökkäyksiä ja reagoi niihin nopeasti. Pilvipohjaisen ja kaiken kattavalla päälaitesuojan yrityksen kaikille laitteille saa F-Securen Protection Service for Business -sopimuksella. Oman yrityksen tarpeiden täyttämisessä apua saa F-Securen konsultointipalveluiden ja webinaarien kautta.

Yksityishenkilöille F-Secure tarjoaa moniiin eri tarpeisiin vastaavia ilmaisia ja maksullisia tietoturvapalveluja. PC-tietokoneen puhdistus, internetyhteyden turvallisuuden tarkistus sekä nettiin vuotaneiden henkilötietojen selvitys onnistuvat kaikki yrityksen nettisivujen kautta. Tietoturvaan liittyvistä aiheista kuluttaja voi myös oppia lisää yrityksen tuottamien nettiartikkeleiden avulla.

Maksullisten palvelupakettien hinnat alkavat 29,90 eurosta, jolla asiakas voi jo suojata omat henkilötietonsa verkossa. VPN:istä kiinnostunut puolestaan voi harkita F-Securen FREEDOME VPN:n hankintaa, jolla verkkoyhteyden voi suojata 3 laitteella 39,90 euron vuosihintaan. Turvallisen teknologian käytön voi taata myös F-Secure SAFE ja TOTAL -paketeilla. 

Kotiin-kategoriasta löytyvien, kuluttajille suunnattujen palvelupakettien alta löytyvää ”Löydä tuotteesi”-painiketta klikkaamalla asiakas voi myös löytää juuri omiin tarpeisiin sopivan vaihtoehdon kertomalla hieman omasta netinkäytöstään. Tietoturvaa voi myös testata kokeilemalla ilmaiseksi yrityksen tarjoamaa TOTAL-pakettia 30 päivän ajan. Tähän sisältyy SAFE-tietoturva, FREEDOME VPN -yksityisyydensuoja sekä ID PROTECTION, jonka avulla omat henkilötiedot ovat turvassa verkon identiteettivarkailta.

Valitukset, kiitokset ja vinkit F-Securen toimintaan liittyen
Onko yrityksesi työntekijöiden laitteet suojattu F-Securella? Entäpä toiminnalle kallisarvoiset tiedostot? Etenkin keskisuurta ja tätä isompaa liiketoimintaa harjoittaessa turvallisuuden muistaminen ja erilaisten nettitapahtumien valvonta on tärkeää, jotta ulkosilta ja sisäisiltä uhilta voidaan välttyä.
Ehkäpä valvot tai rajoitat oman lapsesi internet-toimia F-Securen perheille suunnatuilla mobiilisovelluksilla? Millaiseksi olet kokenut SAFEn käytön? Mitä kaikkia eri toimintoja se mahdollistaa valvonnan lisäksi? Onko virustorjunta pitänyt erilaiset haittaohjelmat loitolla myös erilaisista epävirallisista sivustoista kiinnostuneen teinisi mobiililaitteilla? Kun kyse on omasta turvallisuudesta, on luotettava suoja välttämättömyys. Kerro omista kokemuksistasi jättämällä arvostelu F-Secureen liittyen!