McAfee

Kaikki arvostelut

McAfee

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

McAfee

Käytämme internetiä tunteja päivittäin. Käytämme sitä niin puhelimella, tietokoneella, TV:llä kuin myös tabletillamme. Internet mahdollistaa monien asioiden tekemisen helpommin kuin koskaan, mutta siellä on myös vaaroja, jos ei tiedä mitä on tekemässä. Esimerkiksi, joskus voi vahingossa ladata jonkun haittaohjelman tai Wi-Fi verkossa ollessaan joku saattaa yrittää kalastella sinun tietojasi. Viruksentorjuntaohjelmat, VPN ja palomuuri auttavat sinua suojaamaan itsesi, tietokoneesi ja identiteettisi. Virusohjelmia ja turvaohjelmia tarjoavia yrityksiä on useita. Yksi niistä on McAfee. Suomiarvostelujen sivuilta voit lukea kokemuksia tietoturvaa tarjoavista yrityksistä. Näin voit verrata, mikä yritys olisi luotettava ja millä yrityksellä olisi sinun tarpeisiisi paras palvelu sekä parhaat tuotteet.

Mikä on McAfee?
McAfee on amerikkalainen virustorjuntayritys. John McAfee perusti yrityksen vuonna 1987, jolloin hän nimesi sen nimellä McAfee Associates, mutta myöhemmin nimeksi jäi McAfee. Yritys on laajentunut voimakkaasti muun muassa yritysostojen myötä. Vuonna 1992 yritys yhdistyi Network Generalin kanssa ja vuonna 1998 yritys osti eurooppalaisen virustorjuntaohjelmia tuottavan Dr Solomon’s Groupin kanssa. McAfee on myös vuosien varrella ollut Intelin omistuksessa, mutta 2017 palannut itsenäiseksi yrityksesi. McAfeen pääkonttori on San Josessa, Kaliforniassa. 

Mitä tuotteita McAfee tarjoaa?
McAfeen palvelutarjoama kattaa erilaiset tietoturvaan liittyvät ohjelmistot ja palvelut kuten virustorjunnan, mobiiliturvan ja VPN:n. McAfeen tuotteita ovat muun muassa McAfee LiveSafe, McAfee Total Protection ja VPN-palvelu. Kaikki McAfeen tuotteet käyvät Windowsille tai Mac OS:lle.

McAfee LiveSafe on virustorjuntaohjelma, joka suojaa tietokonetta, mobiililaitetta ja myös omaa identiteettiä. Se voi suojata useaa laitetta kerrallaan. Sen avulla voit halutessasi myös tuhota arkaluonteisia tiedostoja tai poistaa evästeitä. Viruksentorjunta on tärkeä, jotta suojaat tietokoneesi. Viruksentorjunnan lisäksi, sinun on hyvä myös huolehtia, että tietokoneesi on aina ajantasalla ja käyttöjärjestelmä päivitetty. McAfee Total Protection puolestaan on kokonaisvaltainen suojausjärjestelmä, joka sisältää viruksentorjunnan, identiteettisuojan, tietosuojan sekä VPN:n. Se on siis paketti, joka sisältää suosituimmat McAfeen palvelut ja tuotteet.

VPN-palvelu puolestaan on palvelu, joka muodostaa yksityisen verkon. Näin se suojaa sinun yksityisyyttäsi muodostamalla IP-osoitteen, jota ei voi yhdistää sinuun. Voit myös VPN:n avulla valita minkä maan internet yhteydellä selaat verkkosivuja. VPN on hyödyllinen etenkin silloin, kun käytät julkisia Wi-Fi -verkkoja. Tällöin se suojaa verkkoyhteytesi

Miten McAfeen palveluita ostetaan?
McAfeen tuotteita ja palveluita voi ostaa McAfeen verkkosivuilta. Voit ostaa yksittäisiä tuotteita kuten VPN:n, virustorjunnan tai palomuurin. Halutessasi voit myös ostaa tuotepaketteja kuten McAFee Total Protection -paketin, joka sisältää kaikki tarvittavat suojaohjelmat. Tuotteet ostetaan kuukausimaksulla, joka tuotteesta tai paketista riippuen vaihtelee 3€-100€ välillä. Voit maksaa palveluista joko kuukausittain tai vuoden kertamaksulla

McAfeella on suomenkieliset verkkosivut ja myös suomenkielinen tukisivu. Tukisivulta löydät yleisimpiä kysymyksiä ja niihin vastauksia. Siitä voi olla apua, mikäli sinulla tulee ongelmia McAfee tilauksesi kanssa.


Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä McAfee -tuotteista ja yrityksestä
Oletko tilannut McAfee verkkokaupasta tai käyttänyt McAfeen virustorjuntaohjelmia? Haluaisimme kuulla, oliko kokemuksesi sellainen kuin sen odotitkin olevan. Olivatko ohjelmat laadukkaita? Sujuiko maksu McAfeen sivuilla helposti? Onnistuitko lataamaan ja asentamaan ohjelman tietokoneellesi vai tarvitsitko kenties asiakaspalvelun apua? Kerro meille kokemuksestasi, mielipiteestäsi, arviostasi ja ajatuksistasi McAfeesta. Suomiarvostelut jakaa kuluttajien kokemuksia yrityksistä, jotta muut voivat joko välttää yrityksen kanssa asioimisen tai kokeilla jotain yritystä, jota he eivät ennen ole kokeilleet. 

Harkitsetko McAfee virustorjunta ohjelmien, VPN:n tai palomuurin ostoa? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on ollut! Näin selvität, onko yritys luotettava ja ovatko heidän tuotteensa ja palvelunsa laadukkaita.