SuomiArvostelut

  Arvostelut DNA

  "Elämä kallis, DNA halpa", kuuluu DNA:n kuuluisa ja kaikkien suomalaisten tuntema mainoslause. DNA onkin mainonnassa ja mielikuvissa usein kategorisoitu edulliseksi teleoperaattoriksi, mutta onko asia todellisuudessa näin? Toimiiko palvelut kuten pitääkin vai pätkiikö netti sittenkin? Onko asiakaspalveluun helppo saada yhteyttä vai joutuuko vastausta odottamaan pitkään? Mitä mieltä ovat sen oikeat asiakkaat? Lue muiden arvosteluja ja jaa omia kokemuksiasi DNA:n toiminnasta sekä yrityksen kanssa asioinnista.

  Mikä on DNA?

  DNA Oyj on joulukuussa 2001 toimintansa aloittanut suomalainen tietoliikennekonserni, joka tuottaa puhe-, data- ja tv-palveluita. Saat yhdestä paikasta kätevästi ostettua itsellesi uuden puhelimen, siihen liittymän ja samalla hoidettua myös muut kodin tietoliikenteeseen liittyvät huolenaiheet kuntoon. Yhtiön toimitusjohtajana on toiminut vuodesta 2013 alkaen Jukka Leinonen ja huhtikuussa 2019 Telenor ilmoitti ostavansa DNA:n enemmistön. Joulukuussa 2018 DNA:lla oli yli 4 miljoonaa liittymäasiakkuutta, joista 2,88 miljoonaa matkaviestinverkossa ja 1,15 miljoonaa kiinteässä verkossa. Keväällä 2018 DNA kertoi aloittaneensa runkoverkkonsa päivittämisen 5G-aikakauteen, ensimmäisten teleoperaattoreiden joukossa Suomessa. Tämä on mullistava harppaus eteenpäin, sillä 5G-teknologia moninkertaistaa datanopeuden ja pienentää viivettä sekä mahdollistaa täysin uusien palveluiden toteuttamisen matkapuhelinverkoissa. Dna tuottaa lisäksi myös kaapeli-tv palveluita ja on näin Suomen suurin kaapelioperaattori. DNA työllistää Suomessa lähes kaksi tuhatta ihmistä, joista osa työskentelee kuluttajien parissa ja osa taas yritysmyynnissä. DNA pitää hyvää huolta henkilökunnastaan ja tarjoaakin heille hyviä etuja aina joustavista etätyömahdollisuuksista lähtien. Todistuksena henkilökunnan hyvinvoinnista on DNA:n vuonna 2019 voittama Great Place to Work-palkinto, joka vertailee vuosittain eri yritysten henkilökunnan viihtymistä työssään. Myös vuonna 2018 DNA sijoittui kyselyssä toiseksi. Lisäksi DNA on tukenut lahjoituksilla esimerkiksi Suomen alppimaajoukkuetta, sotaveteraaneja, WWF:n sekä SOS-lapsikylän toimintaa.

  DNA:n tarjoamat palvelut

  DNA:n tarjoamat palvelut voidaan jakaa karkeasti kahteen eri kategoriaan. Yksityisille kuluttajille se tarjoaa erilaisia tietoliikennepalveluja, kuten: matkapuhelimet ja matkapuhelinliittymät, laajakaistapalvelut (liikkuva ja kiinteä laajakaista), tietoturvapalvelut, tv-palvelut liittymistä kanavapaketteihin sekä lankapuhelinliittymät. Asiakkaan tarvitsee vain tulla liikkeeseen tai soittaa, ja DNA hoitaa puolestasi kaiken muun. Yrityksille DNA puolestaan tarjoaa esimerkiksi erilaisia viestintä- ja verkottumisratkaisuja. Näihin puolestaan kuuluu matkaviestinpalvelut, tietoliikennepalvelut, puhepalvelut sekä erilaisia kokonaisratkaisuja ja palveluja muille teleoperaattoreille. Yrityksen ei siis tarvitse turhaan käyttää omaa kallisarvoista aikaansa tietoliikenneasioiden ratkaisemiseksi. DNA:lla on sekä omia liiketiloja, sekä pop up-tyylisiä pisteitä ympäri Suomen. Heidät onkin helppo tavoittaa sekä kasvotusten, että puhelimitse tai sähköpostitse. Lokakuusta 2018 alkaen DNA:lla on ollut kauppakeskuksissa myös niinsanottuja Arjen huoltovarikkoja, joilla DNA tarjoaa asiakkailleen apua puhelinten kanssa.

  Asiakaspalvelu ja valitukset

  Kuinka toimia, jos kaikki ei menekään kuten pitäisi? PUK-koodi tarvitaan puhelimeen tai internetyhteys ei syystä tai toisesta toimi? Puhelin katosi ja se pitäisi sulkea? Näihin tilanteisiin DNA tarjoaa monta erilaista vaihtoehtoa yhteydenotolle, voit siis itse valita miten asioit heidän kanssaan mieluiten. Yritys- ja kuluttaja-asiakkaille on luotu omat kanavansa, mutta molemmat voivat ottaa yhteyttä joko chatissa, puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisen median kautta tai kasvokkain suoraan asiointipisteellä. Myös 24/7 aukioleva sähköinen asiointipalvelu on tarjolla niihin tilanteisiin, kun apua tarvitaan vuorokauden ajasta riippumatta. Mieltä askarruttavan asian kanssa ei siis tarvitse jäädä yksin.

  Risuja vai ruusuja?

  Oletko itse tyytyväinen DNA:n asiakas? Mikäli olet. millä perusteilla valitsit asioinnin juuri DNA:n kanssa ja onko yhteistyö ollut sujuvaa? Onko hinta-laatusuhde kohdallaan vai keksitkö jotain parantamisen varaa? Jaa hyvät ja huonot kokemuksesi muiden kanssa tai lue mitä muut ovat olleet mieltä.

  DNA
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (5)

  2
  40% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  2
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Mobiilinopeus kaukana luvatusta 100M

  Vaihteluväli tinkaamisen jälkeen saatu selville ja se on 5-80M. Tuokaan ei toteudu iltaisin tai viikonloppuisin, tälläin ollaan 1-3M nopeuksissa ja osin yhteys pätkii . (keski-uusimaa, okt). Reitittimellä 5/5 signaalinvoimakkuudet. Yöllä 03.00-04.30 nopeus maksimissaan ollut 65-70M.
  Aspa vedätti selvää tietoa DNA verkon ylimyynnistä 13 pv. Verkko on ruuhkautunut ja pahasti.
  Liittymä saatiin kuitenkin irtisanottua, mutta siitäkin peritään 2vk irtisanomiskulut. Ei näin Moi!, ryhtiä pitää olla ilmoittaa todellinen syy, eikä syyttää asiajasta ja hänen laitteitaan.

  : K. Lahti26-10-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  2
  rating

  liittymän irtisanominen tilattu 4G toimii 3 G ja pätkii

  jonotin pitkään irtisanomis numerossa ja kun vihdoin pääsin läpi siirrettiin seuraavalle käsittelijälle . Edelleen tulee laskuja ko liittymästäni ?
  kai mentävä kuluttajansuoja lautakuntaan ko asiassa ?

  : hans sten26-10-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Negatiivinen

  Myyvät puhelimitse mitä sattuu, esim 5gnä vaikka toimii 4gnä,samoin laittavat laskutukseen muutakin, esim tietoturvalisän, vaikka siitä ei edes ollut puhetta. Sitten jälkikäteen ihmettelee laskua ja aina on tämän firman kanssa jokin ongelma, yrittävät huijata. Ikävä juttu.

  : Marja Jumppanen23-10-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Suomen huonoista viihdepalveluista huonoin.

  Netti ei toimi, tv hubi ei toimi, modeemi ei toimi, laitteet ei toimi. Paskaa.

  : Tino Jokinen14-10-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  upeeta

  Aivan mahtavasti toimii "uusi HUB", kun vertaa tilannetta vuoden takaiseen tilanteeseen...kiitoksia.

  : juha korhonen04-09-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa DNA

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko DNA luotettava yritys?

  DNA on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2/10 tähteä, ja asiakkaista 40% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja DNA tarjoaa?

  DNA on enimmäkseen aktiivinen Tietoliikenne-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Puhelin ja Lankapuhelin.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  ;Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på DNA's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!""