Adobe

Kaikki arvostelut

Adobe

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Adobe

Tarvitsetko valokuvien muokkausohjelmaa tai PDF-lukuohjelmaa? Ohjelmistoja valmistavia yrityksiä on tuhansia. Yksi tunnetuimpia yrityksiä on Adobe, joka tarjoaa muun muassa Adobe Acrobat PDF -lukuohjelman tai Adobe Photoshop valokuvanmuokkausohjelman. Kuitenkin, voi olla vaikeaa päättää onko juuri Adoben ohjelmistot sinun tarpeeseesi sopivia. Lisäksi ehkä haluat tietää onko Adobe luotettava yritys ja onko tilauksen tekeminen vaivatonta. Voit lukea arvosteluja Adoben tuotteista ja Adobesta yrityksenä Suomiarvostelut -sivuilta. Näin pystyt päättämään onko yrityksen tuotteet sinulle.

Mikä on Adobe?
Adobe on amerikkalainen ohjelmistoyritys. Sen ohjelmisot keskittyvät digitaalisen sisällön tuottamiseen, jakamiseen ja organisointiin. Adobe on John Warnockin ja Charles Geschken vuonna 1982 perustama yritys. Alun perin se perustettiin kehittämään sivunkuvauskieltä, mutta vuosien varrella se on kehittänyt paljon erilaisia ohjelmistoja kuten Adobe Photoshop ja Adobe Acrobat. Yrityksen pääkonttori on San Joséssa, Kaliforniassa. Adobe on laajentunut vuosien mittaan paljon ja sen ohjelmistoja voi nykyään käyttää monella eri kielellä, myös Suomeksi. Adoben kaikki ohjelmistot kaikki liittyvät digitaalisen sisällön tuottamiseen, lukemiseen tai hallinnointiin. Esimerkiksi, Adobe Acrobat on PDF-tiedostojen lukemiseen ja editointiin tarkoitettu ohjelmisto. 

Mitä palveluita Adobe tarjoaa?
Adobella on kymmeniä eri tuotteita. Tunnetuimpia niistä ovat muun muassa Adobe Acrobat, Adobe Photoshop ja Adobe InDesign. Adobe Acrobat on PDF-tiedostojen muokkaus- ja lukuohjelma. Adobe Photoshop on puolestaan kuvan käsittelyyn, muokkaukseen ja manipulointiin tarkoitettu ohjelma. Adobe Photoshopilla voi esimerkiksi parantaa kuvan terävyyttä tai lisätä valokuvaan suodattimia. Photoshopilla on myös useita sivuohjelmia kuten Adobe Photoshop Lightroom, joka keskittyy pääosin kuvien muokkaukseen. Adobe InDesign puolestaan on esimerkiksi digitaalisten esitteiden ja kuvien luomiseen ja piirtämiseen tarkoitettu työkalu.

Adoben ohjelmistot toimivat Windowsilla tai macOS:lla. Ne ladataan Adoben verkkosivuilta omalle tietokoneelle, josta niitä voi käyttää. Monista ohjelmistoista on myös sovellus, jota voi käyttää omalla älypuhelimellaan. Esimerkiksi, Adobe Photoshop Lightroomista on älypuhelimelle sovellus, jonka voi ladata puhelimeen ja sen avulla muokata kuvia. Sovelluksesta on ilmainen ja maksullinen versio.

Miten Adoben tuotteita voi ostaa?
Adoben ohjelmistoja voi ostaa heidän omiltaverkkosivuiltaan. Adobella on erilaisia tuotekokonaisuuksia, kuten Adobe Creative Cloud. Ostamalla Adobe Creative Cloudin saat pääsyn yli 20 valokuvaukseen ja sisällöntuotantoon liittyvään sovellukseen. Näihin kuuluu muun muassa Photoshop, Illustrator, Lightroom ja InDesign. 

Ohjelmistoja voi ostaa kuukausi- tai vuosimaksulla. Voit tehdä sopimuksen niin, että sen voi irtisanoa kuukausittain tai voit hieman edullisemmin tehdä vuosisopimuksen, jonka voit halutessasi irtisanoa vuoden jälkeen. Mikäli haluat kokeilla ohjelmistoja ennen ostoa, voit myös kokeilla niitä ilmaiseksi. Adoben verkkosivuilla maksutapana käy Visa, Mastercard tai PayPal. Maksu menee kortiltasi tai PayPal -tililtäsi sopimuksen mukaisesti kuukausittain tai vuosittain. Sinun tulee luoda oma Adobe tili, jotta voit ostaa ohjelmistoja. Samalle tilille kirjautumalla pääset sitten käyttämään niitä sovelluksia, johon tilauksellasi olet oikeutettu.

Adoben tuotteisiin liittyen löytyy paljon erilaisia ohjevideoita ja ohjeita. Ohjevideoiden ja ohjeiden avulla voit oppia käyttämään ohjelmistoja. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, onnistuu se kirjautumalla tilillesi ja sieltä asetuksista. 

Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Adobesta
Oletko käyttänyt Adoben tuotteita tai tehnyt tilauksen heidän sivuillaan? Oliko tuotteita helppo käyttää? Onnistuiko maksu vaivattomasti? Entä onnistuitko peruuttamaan tilauksen, kun halusit? Haluamme kuulla kokemuksesi, mielipiteesi, arviosi tai ajatuksesi Adobeen liittyen. Suomiarvostelut jakaa kokemuksesi Adobesta, jotta muut tietävät kannattaako heidän tuotteitaan käyttää ja onko tilauksen tekeminen vaivatonta. 

Mietitkö puolestaan Adoben ohjelmistojen ostamista? Lue minkälaisia kokemuksia muilla on ollut ohjelmistojen käytöstä tai tilauksen tekemisestä Adoben sivuilta. Näin selvität, onko yritys luotettava ja kannattaako sinun käyttää heidän tuotteitaan.